Reklama

Reklama

Sklapni a zastřel mě

  • Velká Británie Shut Up and Shoot Me (více)
Trailer

Obsahy(1)

Komedie o gangsterově psu, knedlících, botách, neposedné soše a sebevraždě. Pavel Zeman (Karel Roden) celý život strádá. Má nevděčnou ženu (Aňa Geislerová) a šest zaměstnání, aby si jeho žena mohla dovolit život na vysoké noze. Colin Frampton je Angličan pohlcený ve svém světě plném obav. Ty ho nepřechází ani na jeho svatební cestě v Praze. Když se na Colinovu ženu při prohlídce Starého Města z nebe snese (vlastně spíš žuchne) náhlá a nešťastná smrt, rozhodne se Colin svoji choť co nejdříve následovat. Sám k činu nemá odvahu, a tak požádá Pavla, aby ho za finanční odměnu nějak šetrně a rychle sprovodil ze světa. Ze setkání vzejde neobvyklé přátelství poté, co se Pavlovy smrtící plány naprosto vymknou kontrole. Jak dopadne tahle další Pavlova fuška? Pomůžou Pavlovi jeho žena a balkánský gangster? Říká se, že pes, který štěká, nekouše. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (169)

RipperJosh odpad!

všechny recenze uživatele

Představte si Tomáše Magnuska, jak se snaží udělat film v duchu Quentina Tarantina. Výsledkem by muselo být něco jako Sklapni a zastřel mě. Asi ještě nikdy mě celkový hodnocení na CSFD nešokovalo tolik jako v tomto případě. 61 %?????!!!!!!!! Tohle je normálně strašidelný, nejsem si jistej, jestli jsem se nějak nepropad do jiný dimenze. Je to příšerná věc s příšerným scénářem a ještě příšernější režií. Jedinej Roden je ok, ale celkově je tohle "dílo" tak špatný, že ani tu jednu hvězdu nemůžu dát. Při některejch scénách mi bylo tak trapně, až jsem z toho měl husí kůži. Andy Nyman... nemám vůbec nic proti obtloustlým filmovým nekňubům, naopak jim člověk drží palce, ať se seberou a udělaj co je správný... ale Nymana bych na začátku prostě shodil ze střechy (je tam k tomu příležitost). Ten jeho vyděračsky smutnej "kukuč" byl nesnesitelnej... Jako amatérskej film bandy kamarádů by se to s dostatečnou zásobou alkoholu dalo přežít, ale jestliže to bylo kdysi v kině... tak je to síla, chtěl jsem napsat, ale českej divák si od českýho filmu nechá líbit cokoliv. ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

No nevím, nevím, asi bych dal něco mezi třema a čtyřma hvězdama, protože on ten film celkem ušel, ale celkem mu to trvalo, než začal být zajímavý a nebýt jen o tom, že je to film s Rodenem. Nevím, asi je to scénářem a režií, ale ten film na mě prostě působí, že mohl být udělán mnohem líp, ten pocenciál by tu byl. Takhle působí takovým tím dojmem, že sám si není jistý, jestli to má být vážná komedie nebo spíš parodie a trošku neobratně se pohybuje mezi obojím, a to mu výrazně uškodilo. Ději občas chybí spád, a co se týče příběhu, tak ten je taky trošku umělý, protože nevidím důvod, proč by osůbka, co se chce ve filmu zabýt, nemohla mnohem jednodušeji zabít sama, než aby pořád někoho hledala. ()

Reklama

BuryGol 

všechny recenze uživatele

Česká Ritchieovka. Mělo to šmrnc a vtip, na druhou stranu tomu chyběla osobitost a ta čeština mi lezla na nervy. Roden držel celej film, Nyman měl navíc a jeho předabování mě štvalo, a od Aňi bych se moc rád nechal svést. Ovocný knedlíky nejim, nezabíjim lidi a už vůbec nerozčiluju pražskýho Řezníka. Celkem dobrej počin, ale do světový senzace to má daleko. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Velmi zdařile natočeno, zábava na nudný večer. Scéna s tancem na chatě byla trapná, ale jinak je to opravdu dobré. Sem tam zaslechneme i slovní humor. Má to spád, dokonce i špetku napětí. Hlavně není třeba přemýšlet kdo a co a proč, prostě se jen dívat a bavit. Hlubokou psychologickou sondu zde nečekejte. Ta tenhle filmík neprzní. 8828/8534 ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Hodně rozpačité dojmy z toho mám, jen co je pravda. Jde z toho až moc cítit provázanost suchého britského humoru s tím naším. Některé situace, dialogy či momenty jsou vážně dobré, ale s tvrzením, že u tohoto filmu se prostě nudit nemůžete – Nesouhlasím!!! Málem jsem u toho dvakrát usnul a rozhodně to nebylo tím, že bych byl unavený. Některé pasáže, zvláště uprostřed filmu, nebyly zajímavé vůbec ničím. Začátek se mi líbil, stejně jako výkony ústřední dvojice Roden – Nyman, ale to nejlepší přišlo až v samotném závěru. Jinak mi celkově atmosféra přišla dost vlažná. Aňa Geislerová si tuhle roli mrchy vysloveně užívala a nevedla si přitom vůbec špatně. Ale jelikož mi byl tento film vykreslen (ještě před spuštěním) jako naprostá bomba – tak já byl tedy dost zklamán. Průměr si to jistě zaslouží, ale žádný velký povyk bych kolem toho nedělal. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama