Reklama

Reklama

Sklapni a zastřel mě

  • Velká Británie Shut Up and Shoot Me (více)
Trailer

Obsahy(1)

Komedie o gangsterově psu, knedlících, botách, neposedné soše a sebevraždě. Pavel Zeman (Karel Roden) celý život strádá. Má nevděčnou ženu (Aňa Geislerová) a šest zaměstnání, aby si jeho žena mohla dovolit život na vysoké noze. Colin Frampton je Angličan pohlcený ve svém světě plném obav. Ty ho nepřechází ani na jeho svatební cestě v Praze. Když se na Colinovu ženu při prohlídce Starého Města z nebe snese (vlastně spíš žuchne) náhlá a nešťastná smrt, rozhodne se Colin svoji choť co nejdříve následovat. Sám k činu nemá odvahu, a tak požádá Pavla, aby ho za finanční odměnu nějak šetrně a rychle sprovodil ze světa. Ze setkání vzejde neobvyklé přátelství poté, co se Pavlovy smrtící plány naprosto vymknou kontrole. Jak dopadne tahle další Pavlova fuška? Pomůžou Pavlovi jeho žena a balkánský gangster? Říká se, že pes, který štěká, nekouše. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (169)

Python 

všechny recenze uživatele

Divna "necesky ceska" komedie. Dobri herci ve vetsine roli, Karel Roden standart (rozumej mirne lepsi nez dobry :o) ), ale horsi nez jako Abramovic v Rock'n'Rolle :). 1 vynikajici gag (napoveda:pes) kteremu neverim, ze neni odnekud vykradeny.. :oP Ale take sinusoidni scenar, ve kterem se zmateny dej ubira smerem sranda/nuda tak pul na pul.. 5.5/10 ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Film ať je, jakej je, ale to kufříkovito-odepínatelné nosítko na psa, to je geniální! Jinak místy je to docela černé, místy i humorné, docela černohumorné. Ale není to takový ten humor, u kterého bych vychrstl smíchy - dostaneme se maximálně na úroveň úsměru nebo tichého hehe. Ale i to je pro českou kotlinu, ve které se to odehrává, docela úspěch. Roden už standardně solidní, z ostatních pobavil hlavně recepční Petr Vaněk a pak Matěj Ruppert coby ten kluk seshora, co pořád dělá hluk (a podle toho to s ním taky dopadne)... ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

to se to někdy tak semele a díky nešťastné náhodě najednou usínáte v posteli sám. existuje několik možností, jak situaci řešit. jednou z nich je umřít. a protože K.Roden je jedinej koho angličan Colin zná, musí mu pomoci on. kdo tohle přežije?... díky zajímavému námětu jsme svědky řady situací, které můžou vzniknout opravdu náhodou. a některé jsou opravdu černohumorné. asi 3x jsem se smál opravdu upřímně a nahlas. občas mě pobavil vtipnej dialog a občas to chytne super nadsázku (příruční zabijáckej pes je fakt super). toho zajímavého je tu ale pomálo. snad jen K.Rodena je tu dost (a vůbec to nevadí). zato mi vadil ten zelenej filtr. tak hnusně snad v Praze není. a co vy? dokázali by jste žít bez manželky? já.... ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Zase jedna komedie, u které jsem se jen tak neusmíval a semtam neuchechtnul, ale opravdu se nahlas smál. Škoda, že tam těch povedených pasáží nebylo víc a taky mezi nima nemuselo být tolik hlušších míst. Chtělo to ještě vypilovat scénář. Gangster s přenosným psem mi evokoval filmy Guye Ritchieho, ale hlavní komická postava v podání Karla Rodena je ryze česká. Kdyb tak byl český i scénář... České scénáře jsou dobré scénáře a vždycky fungujou:-) ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Když mi kamarád vyprávěl, o čem to je, byl jsem nadšen. Teď, když jsem se na to podíval už nadšen nejsem. Příběh má potenciál býti výborným, ale zpracování mi tu poněkud nesedlo. Už zoufale pomalý rozjezd (zřejmě kvůli stopáži), trošku odfláknutý scénář a pak i pár ošulených point a mě to přijde jako škoda, z toho se dalo (s těmito skvělými herci) vytřískat mnohem více... ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama