Reklama

Reklama

Miluji tě k sežrání

  • USA Just Friends (více)
Trailer

Obsahy(1)

Představte si, že milujete krásnou ženu, ale ona vás pokládá JEN za svého nejlepšího kamaráda. A právě když se jí konečně rozhodnete říci, že jí milujete, nastane nejtrapnější situace vašeho života... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (201)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Jeff Cardoni: 1. Catch My Disease - Ben Lee ,2. Hackensack - Fountains of Wayne ,3. Eyes - Rogue Wave ,4. Forgiveness - Samantha James ,5. Cold Hands (Warm Heart) - Brendan Benson ,6. Big Winter - Robbers on High Street ,7. Waiting on a Friend - The Sights ,8. When It Comes Around - Reed Foehl ,9. Into Your Arms - The Lemonheads ,10. Christmas, Christmas - Holiday Players ,11. Jamie Smiles - Dusty 'Lee' Dinkleman ,12. Love from Afar - Samantha James ,13. Score Medley - Jeff Cardoni ,14. I Swear - All-4-One , ()

Ruuzha 

všechny recenze uživatele

Docela vtipný jednoduchý film, obtloustlý looser, který celou střední miluje svou spolužačku, ale při pomaturitním večírku je cílem žertu na jehož popud se zapřísáhne, že to všem jednou ukáže. Povede se, po deseti letech je úspěšným bussinesmanem a shodou náhod se dostane do svého rodného městečka s hysterickou, hloupou a rádoby hudební hvězdičkou po boku a potké svou velkou lásku. Film dostane najednou uplně jiné obrátky v podobě rivala a jiných situací. ()

Reklama

Radiq 

všechny recenze uživatele

Průměrnej americkej romantickej komediální trochu stupidní příběh, kterej ničím závratným nepřekvapí, ale nijak neurazí. Do kina s polovičkou nebo s holkou na rande jako dělaný, protože tam není nic vyloženě nechutnýho, ale kdo říká, že ženský nemají rády nechutný věci. Asi tak: ženská bude ráda, že jste nešli na akčňák a chlap nebude unuděnej xmrti. ()

Mikita 

všechny recenze uživatele

I když Ryanovi víc věřím sukničkáře z velkého města, než uťáplého baculatého kamaráda, přesto tu byl jako vždy k sežrání. Ze škatulky amerických romantických komedií je to jedno z toho pro mě zábavnějšího, i když za to více může herecké obsazení, než duchaplnost děje. Klasické zápletky zde ale nejsou servírovány tolik nesnesitelně, jak se občas stává, a tak jsem se i bavila. "Posltelová" scéna Ryana a Amy byla rozkošná. Bush jako slovo ke stopnutí postelového napětí? To si zapamatuju. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Jedno velké klišé, na které se dá sice dívat, ale nikoho už nebaví. ** dávám za povedený začátek, který mě docela rozesmál. Anna Faris se rolí nahlouplé vřeštící zpěvačky spíše ztrapnila. Ryan Reynolds tak nějak přežívá s křečí ve tváří. Nic nového, nic zvrátného..spíše nuda. Jsem jen ráda, že to netrvalo déle. ()

Galerie (134)

Zajímavosti (8)

  • V úvodní scéně Chris (Reynolds) opouští párty a znalci zjistí, že cituje z písně Bruce Springsteena, Thunder Road: „It’s a town full od losers, And I’m pulling out of here to win.“ (imro)
  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)
  • Ryana Reynoldse maskéři dostávali do filmové podoby každý den celé čtyři hodiny. (imro)

Reklama

Reklama