Reklama

Reklama

Miluji tě k sežrání

  • USA Just Friends (více)
Trailer

Obsahy(1)

Představte si, že milujete krásnou ženu, ale ona vás pokládá JEN za svého nejlepšího kamaráda. A právě když se jí konečně rozhodnete říci, že jí milujete, nastane nejtrapnější situace vašeho života... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

Alojs 

všechny recenze uživatele

V podstatě slabota. Když jsem si četl děj v TV programu, začal jsem se docela těšit. Na nenáročnou pohodu a trochu toho humoru. Ve výsledku jsem byl ale zklamán. Vtípky jsou povětšinou násilím pumpované z x-krát viděných potyček a hysterických záchvatů. Mezi hlavní dvojicí to navíc prakticky nejiskří. Postupné sblížení nenastává pozvolna, ale jaksi z povinnosti v samém závěru. Přestože je Ryan sympaťák a Amy kočka jako c*p, nemohu dát více než 2*. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Jeff Cardoni: 1. Catch My Disease - Ben Lee ,2. Hackensack - Fountains of Wayne ,3. Eyes - Rogue Wave ,4. Forgiveness - Samantha James ,5. Cold Hands (Warm Heart) - Brendan Benson ,6. Big Winter - Robbers on High Street ,7. Waiting on a Friend - The Sights ,8. When It Comes Around - Reed Foehl ,9. Into Your Arms - The Lemonheads ,10. Christmas, Christmas - Holiday Players ,11. Jamie Smiles - Dusty 'Lee' Dinkleman ,12. Love from Afar - Samantha James ,13. Score Medley - Jeff Cardoni ,14. I Swear - All-4-One , ()

Reklama

Lyžař 

všechny recenze uživatele

Tohle je film, který mi zase jednou připomněl, jak blízko má k sobě kamarádství a láska. Ve vztazích někteří lidé zůstanou na jedné straně a druzí na straně druhé. Tak nějak to probíhá i v tomhle filmu. Chris se náhodou dostane do místa, kde vyrůstal a snažil se říct své nejlepší kamarádce, jak strašně ji má rád. Pokaždé ale nastala nějaká prapodivná situace, která mu to překazila. Tak když teď, po deseti letech, vidí svou vyvolenou, zkusí jinou taktiku – být chladný, však ona se chytne. Časem ovšem přijde na to, že jeho láska Jamie je opravdu romanticky založená a jen neměla štěstí na kluky. V tomhle okamžiku se Chris rozhodne být sám sebou, zase vzniká spousta strašných náhod, kterým se musí člověk smát, ale nakonec..no..ať žije pravá láska! ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Představte si, že muž miluje krásnou ženu. A právě ve chvíli, kdy se jí konečně rozhodne říct, že ji miluje, nastane nejtrapnější chvíle v jeho životě a ona ho pokládá jen za svého nejlepšího kamaráda a navrhne mu, aby zůstali jen přáteli a to jsou slova, která žádný muž neslyší rád. A tak se jejich cesty rozdělí a za několik let je z ošklivého muže slavný elegán a setkání se svou dávnou láskou po letech dělá divy a nemusí dopadnout podle představ. Je to setkání zábavné, plné originálních gagů a s kouzelně praštěnou Annou Faris, zajímavým Ryanem Reynoldsem a sympatickou Amy Smart. Je to dobrá komedie. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Klasická romantická komedie, která se naštěstí dokáže vyhnout nechutnostem všeho druhu, přesto se i ta občasná trapnost dostaví. Avšak v tom žánru se jedná o nadprůměr. Když k tomu přičtu že hlavní trojice patří mězi moje oblíbené herce, tak to nemůže dopadnout jinak než dobře. Ryan Reynolds je sice sympaťák, ale tady hraje takovýho troubu. Amy Smart je stejná jako ve filmu kde jsem si jí oblíbil a role pro Annu Faris byla perfektní. ()

Galerie (134)

Zajímavosti (8)

  • Během natáčení Reynolds vyšel mezi lidi ve svém „tlustém“ oděvu. Když se ho fanousci zeptali, zda je na place Ryan Reynolds, pověděl jim, že ano a poslal je za ním. (imro)
  • Romantickou komedii distributora New Line promítali v amerických kinech už od středy, a tak se její výdělek za první týden promítání (23. – 27. 11. 2006) vyšplhal na 13,2 mil. dolarů. Během úvodního víkendu to dotáhla na šestou příčku. Celkový zisk v USA zůstal skromně na 32,6 milionu. (imro)
  • Film natočili v kanadské provincii Saskatchevan a je prvním hollywoodským projektem, který zde vznikl. (imro)

Reklama

Reklama