Reklama

Reklama

Miluji tě k sežrání

  • USA Just Friends (více)
Trailer

Obsahy(1)

Představte si, že milujete krásnou ženu, ale ona vás pokládá JEN za svého nejlepšího kamaráda. A právě když se jí konečně rozhodnete říci, že jí milujete, nastane nejtrapnější situace vašeho života... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

Chen 

všechny recenze uživatele

Pobavil jsem se hodně slušně. Ryan Reynolds to sice s mimikou trošku přehání, ale je to pořád snesitelné, komik to určitě není špatný. Anna Faris je jako "popstar" skvěle nesnesitelná, celá komedie jako taková je opravdu docela vtipná, gagy nejsou trapné, ale pobaví, nemůžu si stěžovat, zasmál jsem se. ()

tibenskym 

všechny recenze uživatele

Rozhodne príjemná komédia, s dobrými pesničkami, pri ktorej som sa na niektorých miestach kvalitne nasmial. Mimoriadne vydarí bol aj herecký výkon Rayna Reynoldsa avšak len ten keď bol zamaskovaný :-)) A Amy Smart je vážne k sežrání. Anna Faris snad ešte viac...ale našlo sa tu veľa trápnych miest a miestami to bolo fakt až detinské. 65% ()

Reklama

beyli 

všechny recenze uživatele

Taková průměrná, bláznivá romantická komedie, která nezklame, ale zas to není nic extra. Ryana Reynoldse mám celkem ráda a v takové roli jsem ho ještě neviděla. Docela mě i pobavil, kdo mi však ve filmu vůbec neseděl byla Anna Faris, která mi už od začátku lezla neskutečně na nervy. Když to zhodnotím celkově, tak se mi to celkem líbilo a i pobavilo. ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Co čekat, když je pod tímto podepsán Kumble. V tomto případě však jeho "dílo" doslova přetéká superlaciným primitivismem, účelově a nefunkčně se snažícím vzbudit dojem, že koukám na bláznivou komedii - ale i ta musí mít hlavu a patu s humorem a vtipem v alespoň vzdálené symbióze s inteligencí. Ryan Reynolds je vzhledem k roli nehodnotitelný, Anna Faris si svých ujetých blondýn ráda užívá, což není tento případ, jediná Amy Smart potěšila, přestože je jen součástí ničeho. ()

dudo0606 

všechny recenze uživatele

Hľadá sa ideálny muž / Just friends - Skvelá romantická komédia, ktorá hlavne pobaví trapasmi dejúcimi sa Chrisovi a Samantha v podaní Anny Faris je proste šialene smiešna. Na tomto filme som sa smial tak ako už dlho nie a najvtipnejšia scéna bola asi keď som zbadal Samanthu s obkladom na hlave, sediacu v tureckom sede vedľa postele so zubnu pastou v ruke a všade po tvári a ksychtiacu sa ako sfetovaná. Vtipných scénok bolo nemálo a hlavne boli kvalitne odohrané takže som sa zasmial naozaj od srdca a popri tom tam bol aj celkom pekný príbeh lásky trvajúcej už veľmi dlho. Jednoducho 5 hviezdičiek už len za tie nezabudnuteľné momenty so šibnutou Samanthou ()

Galerie (134)

Zajímavosti (8)

  • Písnička, která hraje na začátku filmu, je „I Swear“ od All 4 One. Ve 3. minutě hraje „Hip Hop Hooray“ od Naughty By Nature. (Duoscop)
  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)
  • Ryana Reynoldse maskéři dostávali do filmové podoby každý den celé čtyři hodiny. (imro)

Reklama

Reklama