Reklama

Reklama

Miluji tě k sežrání

  • USA Just Friends (více)
Trailer

Obsahy(1)

Představte si, že milujete krásnou ženu, ale ona vás pokládá JEN za svého nejlepšího kamaráda. A právě když se jí konečně rozhodnete říci, že jí milujete, nastane nejtrapnější situace vašeho života... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

kingik 

všechny recenze uživatele

Představte si, že muž miluje krásnou ženu. A právě ve chvíli, kdy se jí konečně rozhodne říct, že ji miluje, nastane nejtrapnější chvíle v jeho životě a ona ho pokládá jen za svého nejlepšího kamaráda a navrhne mu, aby zůstali jen přáteli a to jsou slova, která žádný muž neslyší rád. A tak se jejich cesty rozdělí a za několik let je z ošklivého muže slavný elegán a setkání se svou dávnou láskou po letech dělá divy a nemusí dopadnout podle představ. Je to setkání zábavné, plné originálních gagů a s kouzelně praštěnou Annou Faris, zajímavým Ryanem Reynoldsem a sympatickou Amy Smart. Je to dobrá komedie. ()

Judas 

všechny recenze uživatele

Promrhat tak neskutečnou kapacitu, o jakou tento film mohl usilovat ve scénáři, je opravdová škoda. Toto téma poskytuje tolik možných situačních vtípků, které ovšem v tomto počinu neodpověděly na volání publika. Přijde mi to spíše, že scénárista neměl co dělat a tak se rozhodl napsat Just Friends - kde opět český překlad nezklamal, ti "idioti", kteří překládají by se měli na film podívat, aby nepokazili hlavní myšlenku filmu. ()

Reklama

Wysch 

všechny recenze uživatele

Amy je krásná a Ryan je sympatickej a Anna Faris je správně nafoukaná a Chris Klein taky, ale nejlepší je prostě Chris Marquette. Jinak je tohle naprosto tuctovej americkej romantickej film, kdy se z tlouštíka stal nakonec krásnej sexy chlap, co má úspěch u žen, ale on chce jen tu jednu a jedinou. Ničím nevyčuhující film z průměrných vod krášlí fakt jen chemie mezi Amy a Ryanem a mezi Ryanem a Chrisem Marquettem. ()

Cement73 

všechny recenze uživatele

V podstate je to za 3 a pol. Celkom vydarená romantika. Autori sa pohrali aj s maskami... Tlstý-chudý; Mladý hulvát-prestarlá plešatá stratená existencia. Opäť "vydarený" preklad originálneho názvu, či už do SK alebo CZ :( Príbeh, hoci jednoduchý je milý a celkom milo komický, takže to nebol stratený čas. ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Průměrná oddechovka s nikterak originálním příběhem, jak třídní vysmívaný tlouštík po letech, když na sobě zapracoval, místní školní krásku získal. Občas jsem se zasmála, ale jedno podívání stačilo. Bylo to na mne moc potřeštěné a ukřičené a žádný z přehrávajících herců mi k srdci nepřirostl, prostě nic moc. ()

Galerie (134)

Zajímavosti (8)

  • Film natočili v kanadské provincii Saskatchevan a je prvním hollywoodským projektem, který zde vznikl. (imro)
  • V úvodní scéně Chris (Reynolds) opouští párty a znalci zjistí, že cituje z písně Bruce Springsteena, Thunder Road: „It’s a town full od losers, And I’m pulling out of here to win.“ (imro)
  • Ryana Reynoldse maskéři dostávali do filmové podoby každý den celé čtyři hodiny. (imro)

Reklama

Reklama