Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Veronice je 18, má po maturitě a odmalička má pocit, že osud je proti ní. Aby nad osudem vyhrála, dělá "nečekané věci". Pod tlakem okolností odchází z Prahy. A vydává se hledat "dobré lidi". Hrdinka prochází situacemi, které se vyvíjejí proti její vůli mnohdy díky vlastním úvahám a rozhodnutím jejího věku, ale přesto je silnou a zajímavou osobností. Bezstarostná letní atmosféra kontrastuje s někdy drsnými situacemi, do kterých se Veronika dostává. A její cesta je plná setkání s nejrůznějšími lidmi. Od vymahače dluhů s vybraným slovníkem přes ekoteroristy, kteří chrání nepravý strom, po opilou nevěstu, kterou unesli a nechali v hospodě. Veronika projde svou cestu až na konec. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (172)

Fingon 

všechny recenze uživatele

Je to zvláštní... těšil jsem se, jak tenhle film strhám, že jsem si koupil DVD s filmem, kterému jen o fous uniklo ocenění Plyšový lev za rok 2007 (Poslední plavky jsou ale přece jen horší). Ale... přes veškeré chyby filmu (když Agáta v jednom momentě prohlásí, že nepije, málem jsem se potrhal smíchy - to se nedá považovat za chybu, ale spíš za absurditu takového ražení, jako když se v Andělské tváři Míša Kuklová snaží dokázat, že je ještě panna a přitom má za sebou dva díly Playgirls), které tu mnozí jmenují, na mně tenhle film zapůsobil - ne jako film samotný, ale spíš smutným osudem Veroniky. A taky tím, že i já bych chtěl létat... ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Tak se mě tuhle někdo ptal, jestli jsem viděl Crash Road a kolik jsem tomu dal. Řekl jsem, že hvězdu. Za co, proboha? Za scény s nevěstou Lucií Pernetovou. Na Agátu nejsem nijak alergický, nechytám se za hlavu při každé zmínce o ní a ani kopřivku nedostávám, ale tohle se nepovedlo. Vážně ne. Chtěl jsem ještě přihodit jednu hvězdu za to, že jsem CR vůbec dokoukal.. Ale rozmyslel jsem si to. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Mami ty seš kráva. - Ty seš taky kráva." Obě máte pravdu. A tento dialog mezi matkou a dcerou leccos naznačuje o tom, co si o tomto desetikapitolovém snímku myslím. Nenašel jsem v něm snad jediného herce, který by dokázal pronést repliku věrohodně a tak jako jediné pozitivum vnímám devadesátiminutovou módní přehlídku hlavní představitelky, kvůli které nenápadně jednu hvězdu udělím, ač jsem si vědom její nezaslouženosti. ()

Tosim odpad!

všechny recenze uživatele

Je potřeba k tomu něco dodávat? Režisér musí být blázen, jestli nepoznal, že Agáta je naprosto příšerná a všechny ty výblitky z jejích úst zní třikrát hůř, než kdyby je říkal někdo jiný. Naše hrdinka musí projít mnoha situacemi a poznat mnohé lidi, z nichž 90% ji chce osouložit (proč asi? když vYpadá tak jak vypadá?) aby dospěla ke stejnému závěru, jako na začátku filmu. Tomu se říká psycholoigie!!! PRAHA JE MRTVÁ. Jo, něco na tom bude, Kryštofe. ()

Payushka odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo i na me moc. Jak to nekdo muze povazovat za neco kvalitniho?! Nejen ze ta czech Lindsay Lohan je priserna herecka, navic jako daberka by byla snad horsi nez Lucka Vondrackova (jejimi bozskymi usty vyslovene vety typu "clovek musi litat a jestli to nejde, tak to je na prd" byly vazne excelentni). "Premiera blockbusteru Crash Road, v sobotu od 20:00 na NOVE!!!" ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama