Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Veronice je 18, má po maturitě a odmalička má pocit, že osud je proti ní. Aby nad osudem vyhrála, dělá "nečekané věci". Pod tlakem okolností odchází z Prahy. A vydává se hledat "dobré lidi". Hrdinka prochází situacemi, které se vyvíjejí proti její vůli mnohdy díky vlastním úvahám a rozhodnutím jejího věku, ale přesto je silnou a zajímavou osobností. Bezstarostná letní atmosféra kontrastuje s někdy drsnými situacemi, do kterých se Veronika dostává. A její cesta je plná setkání s nejrůznějšími lidmi. Od vymahače dluhů s vybraným slovníkem přes ekoteroristy, kteří chrání nepravý strom, po opilou nevěstu, kterou unesli a nechali v hospodě. Veronika projde svou cestu až na konec. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (172)

Oralfabet 

všechny recenze uživatele

Za mě celkem ideální filmečkek na alkoholové posezení nad vybranými zrůdnostmi české kinematografie. Zábavná kombinace absolutní neschopnosti a demence se snahou o jakousi poetičnost a filozofický přesah. Taneční číslo na benzínce bylo random as fuck. Taky jsem si celkem jistej, že jsem při něm asi na sekundu viděl Jiřího Vohnouta z Po hlavě do prdele, tak nevím jestli jsem měl halucinace, jestli to bylo extrémně krátké a neopodstatněné cameo, nebo jestli tam prostě jenom zrovna náhodou čerpal benzín... Každopádně potěšilo. ()

IvcaSammet odpad!

všechny recenze uživatele

Shlédnutí tohoto filmu jsem dlouho oddalovala. Nejen proto, že mě odradil obsah filmu a hodnocení, ale taky proto, že já prostě Agátu Hanychovou nemám ráda. Normálně bych se na tento film nikdy nepodívala, ale Kryštof Hádek je Kryštof Hádek a já nemůžu nechat ujít nic, v čem se kdy objevil. Už od začátku mě ale bylo jasné, že se žádný zázrak konat nebude. Scénář byl tak příšerný, že velmi slabý herecký výkon Agáty Hanychové nakonec nevyšel jako největší slabina filmu. I přes to všechno jsem ale stále uvažovala, jestli filmu dát aspoň hvězdičku a nebo ne ... Samotný konec ale přece jen rozhodl, že ani těch pár sekund s Kryštofem Hádkem za jednu hvězdičku nestojí. Skoro všechno bylo ve filmu špatně, ale konec tomu opravdu nasadil korunu. Bohužel, ale jinak než odpadem hodnotit opravdu nemůžu. ()

Reklama

brooklyn73 

všechny recenze uživatele

Crash Road je pribeh,ktery si jiste sve divaky najde,ja vsak mezi patrit nebudu.Jedno sledovani jsem vsak podstoupil a rad se dival na pohlednou tvar hlavni hrdinky,skoda ze nebylo mozno vice videti.Na svuj vek se mi hrdinka zdala az presprilis inteligentni a vsemu rozumejici. Film je ochucen jejimi zivotnimi moudry,ktere bych ocekval spise od osoby daleko,daleko starsi. Ve filmu zaznelo nekolik pisnicek v anglictine,ktere do ceskeho filmu i v dnesni dobe jiz bezhranicniho sveta nepatri. ()

anli odpad!

všechny recenze uživatele

Jak mohl na tohle prispet fond z penez navstevniku kin proste nepochopim!!!Kdo nakukal Agate,ze je vubec schopna se objevit na platne?A nedej boze snad hrat!!!O reziserovi ani nema cenu mluvit.Velky odpad se vsim vsudy,tohle se musi pretrpet,aby si clovek vazil opravdovych filmu.Tohle mezi ne opravdu nepatri!!! ()

infernet odpad!

všechny recenze uživatele

"Nemusela mi nablejt zrovna do jahod!" Myslím, že tahle věta vystihuje celý film naprosto dokonale. Slečna Hanychová v některých momentech není tak tragická, jak jsem čekal, ale její hlas, čtoucí uvodníky k jakýmsi kapitolám, byl jak od televizního moderátora "Čapouna, uspávače hadů". Nemůžu si pomoct, ale je to jedna velká slátanina a to estrádní vystoupení taneční skupiny na benzínové pumpě, no to bylo něco... na to mi došla slova. Takže jak říkala samotná Agáta, radši popojedem! ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama