Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vzrušující příběh Santiaga Muneze (Kuno Becker) pokračuje v akcí a dynamikou nabitém pokračování Gól 2. Vynikající hráč anglického týmu Newcastle United dosáhne hvězdného – a každého fotbalisty – velkého snu, když přestoupí do týmu Real Madrid, aby hrál v lize evropského šampionátu UEFA po boku takových hvězd jako je David Beckham, Zinedine Zidane, Raul, Guti nebo Iker Casillas. S přicházející záplavou úspěchů, popularity a bohatství se však začíná odkrývat i druhá, méně příjemná strana fotbalové mince. A ta může zničit vše, na čem Santiago doposud tak tvrdě a obětavě pracoval – slibnou sportovní kariéru a city svých nejbližších. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (183)

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Tak druhé pokračování už není tak dobré, jako první, ale pořád se mi to moc líbí. V komentáři k jedničce jsem nezmínil, jak mi tam pěkně sedla A. Friel. Tak tady jí to sekne úplně stejně. Z Newcastlu se přesouváme do Madridu. Fakt je dobré nakouknout do zákulisí i mezi hráče světové extratřídy. Pro mě je to sice v průběhu zápasů trochu utrpení, ale nedá se nic dělat. Je hloupé, když ten zápas poznáváte a on ve filmu probíhá stejně, jen naše herecká dvojice průběh mění. Nechybí pohádkové motivy typu geniální góly, nůžky, zázraky a podobně, ale asi to tam být muselo. Jsem rád, ýe je nějaký takový film ze zákulisí fotbalu. A ta spousta hvězd... Supr! Škoda hloupého konce.... ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Pekné pokračovanie prvého Góóólu aj keď o niečo slabšie, jediné čo je lepšie je technické spracovanie a je vidieť viac peňazí v rozpočte aj keď by ma zaujímalo koľko vlastne celkovo stál tento film, pretože som si všimol pomerne často na plátne hviezdy futbalu ako Zidane, Ronaldo, Beckham a ďalší. Tvorcovia sa asi buchli po vreckách. Zábery počas zápasov boli veľmi pekné, prepracované, fakt kvalita. Mnoho scén bolo prehnaných, teda počas zápasov, zvraty na stranu Realu Madrid. 60% ()

Reklama

darm 

všechny recenze uživatele

Uff.. No tak tohle je dilema, je to předvídatelné, že už to snad ani víc nejde... Hlavní hrdina je polobůh, skoro vždycky když nastoupí, tak zachrání tým, když měla přijít krize, tak samozřejmě přišla, ale vzápětí zase přišel vzestup na vrchol.. Průběhu zápasů už jsem se mohl jen tak usmívat, protože nebyl zápas, kde bych neuhodl co a jak se kdy stane.. Když se ale oprostím od téhle skutečnosti a přikloním se ke skutečnosti, že jsem ohromný fotbalový nadšenec a bez fotbalu už bych si svůj život ani nedovedl představit, tak se film nakonec na ty čtyři hvězdy dostane, i když s odřenýma ušima... Mimo té předvídatelnosti je druhý díl téhle pohádky celkem fajn, fotbalovou atmosféru má celý snímek slušnou, nenudil jsem se, prožíval jsem to... Tedy, až na ty neuvěřitelně předvídatelné zápasy... Ale i tak.. 70%. ()

RAiken 

všechny recenze uživatele

Ať už se na tenhle film podíváte z různých pohledů a z různých důvodů, vždycky zjistíte, že je to tupá hovadina a pozlacená sračička. Takže proč se na tenhle film podívat? Kvůli tomu jedinému, co nabízí, a to kvůli fotbalu. Z fotbalového hlediska jde vcelku o zábavný počin, ale zcela jistě podle pravidla mezi slepými jednooký králem. Klišé se vrší na klišé, tupost hlavního hrdiny a vůbec celého klišovitého kolotoče okolo hvězdy fotbalového klubu je mi spíše k smíchu. Ale ta celková fotbalová atmosféra a horečka kolem něho je z filmu opravdu cítit, ať už je to záběrem na slavný stadion Santiaga Bernabeua, kamerovým průletem nad trávníkem nebo slavnou ústřední melodií ligy mistrů a nebo hlasy známých komentátorů – na to vše je radost pohledět, samozřejmě jenom pro fanouška. Takže vstup a zmáčkni play, jestli se nemůžeš nabažit popoběhnutím po zeleném trávníku a pohled na fotbalový míč tě nikdy nepřestane fascinovat... ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Prirobiť prvému dielu takéto pokračovanie je celkom logické. V tomto prípade Santi volaniu veľkoklubu neodolal, najmä ak ho preslávili takí skvelí hráči, akí sa vo filme objavia. Je to veľmi dôveryhodné a zaujímavé s veľmi fajn príbehom mimo ihriska. Opäť som si užil tento film o futbale, veľmi sa mi páčil, som veľmi spokojný. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (8)

  • Ve finále Ligy Mistrů z roku 2006 skutečně nastoupil Arsenal, avšak proti Barceloně, která zápas vyhrála 2:1. (Mara97)
  • V scéne, kde Santiago (Kuno Becker) hrá Xbox, môžeme jasne vidieť, že jeho ovládač nie je vôbec zapnutý. (Fabrinka)
  • Ve filmu David Beckham vyhraje s týmem Real Madrid Ligu mistrů. Ve skutečnosti však soutěž vyhrál pouze v dresu Manchesteru United. (ČSFD)

Reklama

Reklama