Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vzrušující příběh Santiaga Muneze (Kuno Becker) pokračuje v akcí a dynamikou nabitém pokračování Gól 2. Vynikající hráč anglického týmu Newcastle United dosáhne hvězdného – a každého fotbalisty – velkého snu, když přestoupí do týmu Real Madrid, aby hrál v lize evropského šampionátu UEFA po boku takových hvězd jako je David Beckham, Zinedine Zidane, Raul, Guti nebo Iker Casillas. S přicházející záplavou úspěchů, popularity a bohatství se však začíná odkrývat i druhá, méně příjemná strana fotbalové mince. A ta může zničit vše, na čem Santiago doposud tak tvrdě a obětavě pracoval – slibnou sportovní kariéru a city svých nejbližších. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (183)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Film pokračuje tam kde první díl skončil. Chicharito (tak mu budu říkat) dostal lukrativní nabídku od Realu Madrid a taková nabídka se neodmítá. Netrénoval to tehdy sice ještě José Mourinho, ale kvalitka tam srovnatelná. Účinkování Zidanů a Beckhamů určitě potěší a rozhodně nezklame ani výstup tlustýho Ronalda. Některé scénky jsou skutečně úsměvné. Vidím, lépe řečeno, viděl jsem to na 3*. ()

darm 

všechny recenze uživatele

Uff.. No tak tohle je dilema, je to předvídatelné, že už to snad ani víc nejde... Hlavní hrdina je polobůh, skoro vždycky když nastoupí, tak zachrání tým, když měla přijít krize, tak samozřejmě přišla, ale vzápětí zase přišel vzestup na vrchol.. Průběhu zápasů už jsem se mohl jen tak usmívat, protože nebyl zápas, kde bych neuhodl co a jak se kdy stane.. Když se ale oprostím od téhle skutečnosti a přikloním se ke skutečnosti, že jsem ohromný fotbalový nadšenec a bez fotbalu už bych si svůj život ani nedovedl představit, tak se film nakonec na ty čtyři hvězdy dostane, i když s odřenýma ušima... Mimo té předvídatelnosti je druhý díl téhle pohádky celkem fajn, fotbalovou atmosféru má celý snímek slušnou, nenudil jsem se, prožíval jsem to... Tedy, až na ty neuvěřitelně předvídatelné zápasy... Ale i tak.. 70%. ()

Reklama

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Prirobiť prvému dielu takéto pokračovanie je celkom logické. V tomto prípade Santi volaniu veľkoklubu neodolal, najmä ak ho preslávili takí skvelí hráči, akí sa vo filme objavia. Je to veľmi dôveryhodné a zaujímavé s veľmi fajn príbehom mimo ihriska. Opäť som si užil tento film o futbale, veľmi sa mi páčil, som veľmi spokojný. ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Gól 2, vyzerá presne tak ako dvojky vyzerajú. Po napočudovanie vydarenej 1 príde takéto niečo. Musí sa uznať, že sa zabavíte, začínate čoraz viac milovať Gavina Harrisa( aspoň teda ja), čoraz viac vám ale lezie na nervy hlavný hrdina. Je to v podstate zaujímavý príbeh o tom, ako človeku stúpne do hlavy sláva a potom ju nedokáže z hlavy vyliať. Celkovo to bolo dobré, veľmi pekné góly, prijateľný scenár a úžasný soundtrack. Nepriaznivo na mňa pôsobí dĺžka filmu a niektoré výbočky z hlavného deja, ktoré film nadarmo spomaľujú a robia ho viac premýšľacím, ako sme očakávali. Flm Gól si zapíname asi pre futbal a nie pre nejaké rodinné záležitosti hlavného hrdinu.60% ()

Lilloos 

všechny recenze uživatele

Pokračování má možná ještě zajímavější a reálnější příběh, který přesně zapadá do mé představy o odvrácené straně slávy. Jen tu linii o matce bych vypustila, zdá se mi zbytečná. Na rozdíl od toho zápasy, především pak ten poslední, kdy za několik minut nastřílí 3 góly a vyhrají Ligu mistrů, moc věrohodně nepůsobí, a to říkám jako naprostný laik. Taky mě celkem rozčilovalo to nepřetržité přecházení z češtiny/angličtiny do španělštiny. Kuno Becker je ale děsně sexy a mezi fotbalové hvězdy skvěle zapadnul. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (8)

  • Ve finále Ligy Mistrů z roku 2006 skutečně nastoupil Arsenal, avšak proti Barceloně, která zápas vyhrála 2:1. (Mara97)
  • Ve filmu se objevuje hned několik skutečných fotbalistů, mezi nimi hvězdy Realu Madrid Zinedine Zidane, Ronaldo, David Beckham, Iker Casillas nebo Roberto Carlos. (ricky4)
  • Ve filmu David Beckham vyhraje s týmem Real Madrid Ligu mistrů. Ve skutečnosti však soutěž vyhrál pouze v dresu Manchesteru United. (ČSFD)

Reklama

Reklama