Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Autoři filmů Lhář, lhář a Božský Bruce tentokrát přinášejí bláznivou komedii o omylech a nedorozuměních, které kvůli své nebetyčné smůle způsobil bystrý, ale trochu líný Bartleby „B“ Gaines (Justin LongJeepers Creepers). Když se Bartleby a jeho kámoši ani na několikátý pokus nedostanou na univerzitu, přicházejí na způsob, jak tenhle menší problém vyřešit. Založí si svou vlastní školu! Jenže…vše se rozkřikne trochu víc, než původně mělo. Kolem školy se brzy prochází houfy koček v bikinách, u bazénu se koná nekonečný mejdan a Bartlebyho čekají velké starosti – jak přesvědčit studenty a úřady, že tahle falešná univerzita má něco do sebe! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (258)

katasta 

všechny recenze uživatele

Accepted je spíš taková podprůměrná hloupá komedie o hloupostech, než cokoli jiného. Na začátku ještě bylo pár vtipných nebo aspoň úsměvných momentů, ale postupně to bylo horší a horší, až se z toho nakonec stal sled kýčovitých situací, které nikoho nemůžou překvapit ani pobavit...Jsou to spíš horší **. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Je jasné, že ve skutečnosti by nic takového existovat nemohlo, nebo alepoň do té chvíle, než by se na to přišlo. Ve filmu je ale možné všechno a tak nám tu je představena docela slušná komedie z prostředí školního zařízení, kde není nic takové, jak by se na první pohled zdálo. Já bych rozhodně na takovou školu klidně šel. :-) ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 8/10 Děj 8/10 Hudba 7/10 Prostředí 10/10/// +Justin Long, příjemný a zábavný děj, zajímavý příběh, dobrá hudba, některé hlášky a postavy pobaví -škoda že to občas není reálnější, takhle by se to opravdu stát nemohlo, mě teda určitě ne/// Justin Long je v tomto žánru (a možné nejen v tomto) sázka na jistotu. Stává se středem pozornosti, hraje výborně, dostává dobře napsané postavy a je radost ho ve filmech vidět. Ohledně děje se přiznám, že některé vtípky šli mimo mě a taky mi to celkově nepřišlo natolik vtipné abych se válel po zemi smíchy. Přesto mě film bavil a nejvíce jsem si užíval námět a bavil se u toho jak to probíhá a jak to celé dopadne. Film ve vás vyvolá příjemnou náladu. A mimochodem hodně mě zaujala Maria Thayer./// Celkem 82%/// ()

Immortal17 

všechny recenze uživatele

Úžasná komedie, která mě skutečně pobavila. :) Kdo by si nepřál vybrat si vysokou školu podle svých zájmů a koníčků? Justin Long mě úplně ohromil. Nápad natočit komedii o "falešné vejšce" byl skvělý nápad, je samozřejmě jasné, že ve skutečnosti to možné není. Zpočátku jsem se děsila, že to bude další typ Prciček, ale výsledek filmu mě nakonec příjemně překvapil. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Vejška možná, možná až moc anarchistické na to, aby to někde mohlo fungovat (i když vystudovat sledování asijských gravure modelek - anatomie, móda, orientalistika, mezinárodní vztahy v jednom - by bylo asi fajn), ale Justin Long je bezva vždycky. Celá zápletka, příběh i pointa jede v zavedených kolejích podobných příběhů (Mládí v trapu, svým způsobem i Sexy party), ukazuje však, že je-li výborně obsazená (nejen Long, ale i ostatní vedlejší role - učitel, zrzka, energií nabitý týpek a hlavně ten tlusťoch), jde to i bez fekálního humoru (který mi však nijak nevadí, naopak, mám ho rád). Akorát ten fotr, ten byl fakt na pěst, to se pak není čemu divit, že se tam na školách střílí. Mít takové rodiče, raději bych se nechal dobrovolně adoptovat nějakým homosexuálním párem. Nečekal jsem od toho moc, nakonec jsem si to hodně užil a bavil se. O něčem snad svědčí i fakt, že jsem si to hned druhý den pustil znovu. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (6)

  • Skateboarder, ktorý skočí do bazéna, je profesionál Chad Fernandez. (rador)
  • Všechny počítače, které se ve filmu objevují, jsou od společnosti Apple. Jejich počítače je možné spatřit celkem 39krát. (URBAN)
  • V dopise od akreditační komise je napsáno „Friday, October 27, 2006“, Bartleby (Justin Long) však v českém dabingu říká „čtvrtek, 26. října“. Když poté o datu mluví se spoluzakladateli, již mluví o pátku. (Pepy)

Reklama

Reklama