Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Autoři filmů Lhář, lhář a Božský Bruce tentokrát přinášejí bláznivou komedii o omylech a nedorozuměních, které kvůli své nebetyčné smůle způsobil bystrý, ale trochu líný Bartleby „B“ Gaines (Justin LongJeepers Creepers). Když se Bartleby a jeho kámoši ani na několikátý pokus nedostanou na univerzitu, přicházejí na způsob, jak tenhle menší problém vyřešit. Založí si svou vlastní školu! Jenže…vše se rozkřikne trochu víc, než původně mělo. Kolem školy se brzy prochází houfy koček v bikinách, u bazénu se koná nekonečný mejdan a Bartlebyho čekají velké starosti – jak přesvědčit studenty a úřady, že tahle falešná univerzita má něco do sebe! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (258)

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Typická americká teen zábava, kterou jsme měli možnost vidět už tisíckrát. Chvílema se člověk směje, chvílema si připadá trapně, chvílema nechápe a zbytek času se nudí. Scénář je docela ubohý, ale je tu alespoň trochu originální myšlenka. Nemůžu říct, že bych tenhle film úplně odsuzoval. Dalo se na to koukat a sem tam jsem se i zasmál. Ale žádná pecka to není. Tuctová zábava ..35% ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Aha, no... a aký to má všetko zmysel? Nápad síce pekný, ale spracovanie príšerné. Vysoká škola bez skúšok, profesorov a všemožného trápenia nikdy neexistovala, neexistuje a s veľkou pravdepodobnosťou ani existovať nebude. Nie je to snáď dostačujúci dôvod na to, aby som nazval tento film len prihlúplou, absurdnou a neopodstatnenou zlepeninou všemožných klišé? Všetko z toho sme už videli. Chceme - niečo - nové! ___ Mimochodom, nebyť konečného súdu, ktorý skončil výhrou, (ó, aké nečakané) pravdepodobne by bolo možné uvažovať aj o tretej hvizde, ale tá sa vďaka bohu stratila s pribúdajúcou nezmyselnosťou celého deja. Chcete vedieť ako sa má natočiť príjemná, zábavná, americká (teen) komédia? Takto http://www.csfd.cz/film/250530-loudilove/ . ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Vejška možná, možná až moc anarchistické na to, aby to někde mohlo fungovat (i když vystudovat sledování asijských gravure modelek - anatomie, móda, orientalistika, mezinárodní vztahy v jednom - by bylo asi fajn), ale Justin Long je bezva vždycky. Celá zápletka, příběh i pointa jede v zavedených kolejích podobných příběhů (Mládí v trapu, svým způsobem i Sexy party), ukazuje však, že je-li výborně obsazená (nejen Long, ale i ostatní vedlejší role - učitel, zrzka, energií nabitý týpek a hlavně ten tlusťoch), jde to i bez fekálního humoru (který mi však nijak nevadí, naopak, mám ho rád). Akorát ten fotr, ten byl fakt na pěst, to se pak není čemu divit, že se tam na školách střílí. Mít takové rodiče, raději bych se nechal dobrovolně adoptovat nějakým homosexuálním párem. Nečekal jsem od toho moc, nakonec jsem si to hodně užil a bavil se. O něčem snad svědčí i fakt, že jsem si to hned druhý den pustil znovu. ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Typicky americká teenagerská komedie. Pokud jste alespoň dvě takové už viděli, odhadnete celý film se všemy zvraty už podle synopse, ne-li z plakátu. A o to jde, dostanete přesně to co chcete! Nic nepřebývá, nic nechybí a zrovna tenhle kousek, neobsahující nechutnosti a jiné debility je ukázkou, proč je tenhle žánr tak super. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Tohle je přesně takovej ten prototyp filmu, o kterým se řekne stupidní teenagerovskej, ale stejně se na něj budou všichni koukat, protože to je prostě pohodička film. A nezkazí to ani to jedno hyper mega giga klišé na konci, na který sem se ale připravoval celej film a tak sem to bez větší újmy na zdraví zvládnul celekm v pohodě ()

Galerie (22)

Zajímavosti (6)

  • Všechny počítače, které se ve filmu objevují, jsou od společnosti Apple. Jejich počítače je možné spatřit celkem 39krát. (URBAN)
  • Za povšimnutí určitě stojí to, že jakmile příjde "Šrédr" na seznamovací večírek a přitře se ke klukům u kulečníku a shodí celý stojan s tágy na zem, tak všechna popadají a nikdo je nezvedne. Záhy je v záběru vidět jedno dané zpět a stojan je perfektně usazený, z dalšího úhlu záběru jsou tam už tři! Stihne někdo během filmových pěti vteřin narovnat stojan a poskládat tři tága zpět aniž by byl vidět?! (Rodriguez)
  • V dopise od akreditační komise je napsáno „Friday, October 27, 2006“, Bartleby (Justin Long) však v českém dabingu říká „čtvrtek, 26. října“. Když poté o datu mluví se spoluzakladateli, již mluví o pátku. (Pepy)

Reklama

Reklama