Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Autoři filmů Lhář, lhář a Božský Bruce tentokrát přinášejí bláznivou komedii o omylech a nedorozuměních, které kvůli své nebetyčné smůle způsobil bystrý, ale trochu líný Bartleby „B“ Gaines (Justin LongJeepers Creepers). Když se Bartleby a jeho kámoši ani na několikátý pokus nedostanou na univerzitu, přicházejí na způsob, jak tenhle menší problém vyřešit. Založí si svou vlastní školu! Jenže…vše se rozkřikne trochu víc, než původně mělo. Kolem školy se brzy prochází houfy koček v bikinách, u bazénu se koná nekonečný mejdan a Bartlebyho čekají velké starosti – jak přesvědčit studenty a úřady, že tahle falešná univerzita má něco do sebe! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (258)

katasta 

všechny recenze uživatele

Accepted je spíš taková podprůměrná hloupá komedie o hloupostech, než cokoli jiného. Na začátku ještě bylo pár vtipných nebo aspoň úsměvných momentů, ale postupně to bylo horší a horší, až se z toho nakonec stal sled kýčovitých situací, které nikoho nemůžou překvapit ani pobavit...Jsou to spíš horší **. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Ničím neurážející komedie, kterých v poslední době není mnoho. Slušné gagy (elektrošoky, poslední záběr...), nepřekážející Justin Long, příjemná Blake Lively, rychlý spád a krátká minutáž. To vše doplněno slušným soundtrackem, dobrým nápadem a nadprůměrnou režií. South Harmon Institute of Technology (S.H.I.T.) je škola mých snů. ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Bartleby (Justin Long) má problém dostat se na vysněnou vysokou školu. S čím ale nemá problém je jeho vyřídilka, a ochota jít do neprobádaných dobrodružství. Na žádné vysoké škole ho nechtějí ? A co si takto založit vlastní vejšku, s vlastníma předmětama, Jenže to co mělo být na začátku jen habaďůra na rodiče se rozkřikne, a najednou má "studentů" více než málo. A Bartheby začíná cítit něco jako zodpovědnost - a jeho cílem se stává zlegalizovat svoji školu i u příslušných úřadů ... Tento film má pro mně dvě výhody - Justina Longa a Jonaha Hilla. Díky tomu jsem se po většinu filmu i docela dobře bavil, byť podobně absurdní film jsem hóódně dlouho neviděl. Určitě nečekejte že se budete válet smíchy po zemi, ale sem tam se určitě zasmějete, a až na srdceryvný konec (u komise) se to vcelku dalo vydržet.. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Film, který je určen vysokoškolákům, kteří se hodinu a půl chtějí pobavit myšlenkou na ideální fakultu, kde vlastně každý učí každého, každý si vytváří svůj vlastní rozvrh a věnuje se těm předmětům, které ho baví a navíc je vše podbarveno skvělými mejdany. Kdyby to tak fungovalo ve skutečnosti, tak by Bezva vejška ničím nevybočovala. Justin Long byl komický už ve Vybíjené, asi má talent :-) ()

juta 

všechny recenze uživatele

Je jasné, že ve skutečnosti by nic takového existovat nemohlo, nebo alepoň do té chvíle, než by se na to přišlo. Ve filmu je ale možné všechno a tak nám tu je představena docela slušná komedie z prostředí školního zařízení, kde není nic takové, jak by se na první pohled zdálo. Já bych rozhodně na takovou školu klidně šel. :-) ()

Galerie (22)

Zajímavosti (6)

  • Hra, ktorú hrajú v jednej scéne, sa volá "Halo". Sú použité ovládače na PlayStation, pritom hra bola vydaná iba pre XboX. (rador)
  • V dopise od akreditační komise je napsáno „Friday, October 27, 2006“, Bartleby (Justin Long) však v českém dabingu říká „čtvrtek, 26. října“. Když poté o datu mluví se spoluzakladateli, již mluví o pátku. (Pepy)
  • Za povšimnutí určitě stojí to, že jakmile příjde "Šrédr" na seznamovací večírek a přitře se ke klukům u kulečníku a shodí celý stojan s tágy na zem, tak všechna popadají a nikdo je nezvedne. Záhy je v záběru vidět jedno dané zpět a stojan je perfektně usazený, z dalšího úhlu záběru jsou tam už tři! Stihne někdo během filmových pěti vteřin narovnat stojan a poskládat tři tága zpět aniž by byl vidět?! (Rodriguez)

Reklama

Reklama