Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Autoři filmů Lhář, lhář a Božský Bruce tentokrát přinášejí bláznivou komedii o omylech a nedorozuměních, které kvůli své nebetyčné smůle způsobil bystrý, ale trochu líný Bartleby „B“ Gaines (Justin LongJeepers Creepers). Když se Bartleby a jeho kámoši ani na několikátý pokus nedostanou na univerzitu, přicházejí na způsob, jak tenhle menší problém vyřešit. Založí si svou vlastní školu! Jenže…vše se rozkřikne trochu víc, než původně mělo. Kolem školy se brzy prochází houfy koček v bikinách, u bazénu se koná nekonečný mejdan a Bartlebyho čekají velké starosti – jak přesvědčit studenty a úřady, že tahle falešná univerzita má něco do sebe! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (258)

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Silná komedie, hodně moc. Originální nápad, exceletní provedení, očekávatelná předvídatelnost, super zpracování, výborní herci (nejen Blake Lively ale i ta zrzka byla pěkná). A bez fekálií (když nepočítám školní záchody...). Já jsem teď sice přijatej na všechny 3 co jsem dal přihlášku ale po Institutu Technologií Jižního Harmonu (ITJH - zajímavá obměna) bych šáhnul všemi deseti. A poslední 2 pravdy - B. by se mohl živit jako kurva dobrej právník anebo úplnej dvojník Davida Schwimmera...fakt! ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Komedie, která nedokáže svůj nápad s falešnou univerzitou dost dobře a vtipně podat. Justin Long má jistě na víc a přišlo mně, že se do tohoto typu filmu moc nehodil. Obsazení čítá celkem známá herecká jména, ale i oni se nějak ve svých rolích ztratili a nepředvedli nic, co by stálo za pozornost. Vyložená nuda to nebyla, ale takto sterilní komedii lze vidět jen jednou. Ani jednou jsem se nezasmál. A to je u komedie docela smutná vizitka. ()

Reklama

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Staré dobré komediální držky v mladém provedení mi nedávno nabídl Netflix a v rámci naplnění kvót filmového žánru "oddychovka" jsem byl díky tomuhle filmu celkem v pohodě. Bylo vtipné sledovat (párkrát jsem i vyprsknul smíchy) jak si looseři přestavují bývalou psychiatrickou léčebnu na imaginární vejšku a koleje......................moje hodnocení = 6,5 z 10. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Kdo se alespoň chvíli flákal ve výběhu nějaké filozofické fakulty, tak ho zdejší zhmotnění vymyšlené vysoké školy nemůže urážet. Long a Hill jsou skvělý komediální tandem, který navíc dostal na ozdobu Lively. Fungovalo to už v časech školou povinných, ale po letech je to ještě lepší, protože se dostaví i kamarádka nostalgie. ()

katasta 

všechny recenze uživatele

Accepted je spíš taková podprůměrná hloupá komedie o hloupostech, než cokoli jiného. Na začátku ještě bylo pár vtipných nebo aspoň úsměvných momentů, ale postupně to bylo horší a horší, až se z toho nakonec stal sled kýčovitých situací, které nikoho nemůžou překvapit ani pobavit...Jsou to spíš horší **. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (6)

  • V dopise od akreditační komise je napsáno „Friday, October 27, 2006“, Bartleby (Justin Long) však v českém dabingu říká „čtvrtek, 26. října“. Když poté o datu mluví se spoluzakladateli, již mluví o pátku. (Pepy)
  • Ve scéně v úvodu filmu, kdy Bartleby (Justin Long) mluví s Monicou (Blake Lively), se Monice nepřirozeně mění účes. (Pepy)
  • Všechny počítače, které se ve filmu objevují, jsou od společnosti Apple. Jejich počítače je možné spatřit celkem 39krát. (URBAN)

Reklama

Reklama