Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Na táboře

  • USA American Pie Presents: Band Camp (více)
Trailer

Obsahy(1)

Stiflerův mladší bratr Matt musí strávit léto v nechvalně proslulém hudebním táboře. Akce se skrytou kamerou a žhavými praktikami na sebe nenechají dlouho čekat. Jenže pak se zamiluje do kamarádky ze skupiny, Elyse, a všechno je vzhůru nohama. S radami přispěje i svérázný vedoucí, Jimův otec, a vás čeká skvělá zábava! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (349)

TO 

všechny recenze uživatele

Ksichty jak Jim Carrey, hlášky jako: čuramedán, vyližprdel, džentlemrd, vyjebal, kokot, vymaštěnec atd. a víc už nic. Žádné pořádné vtipy, třeba jako bylo pojídání fekálií v předešlém díle. Zřetelný pokles z áček do béčka, ale ještě se na to dá pořád koukat, celkem stravitelná letní pohodička. Párkrát jsem se i pousmál, takže asi za dvě*. ()

dom156 

všechny recenze uživatele

Jak zmizeli již zaběhlí a u někoho i oblíbení herci (zůstali jen 2 a z toho jeden je zde asi 3 minuty), tak ta pakáž co se nyní zde vyskytuje je k ničemu. Hrát to neumí (vzít si dalekohled, abych našel někoho, kdo umí trochu hrát), vtipy trapné až k uzoufání. Opravdu jsem se nezasmál ani jednou, nicméně alespoň dějová linka nebyla tak kreténská a hudební výběr byl také solidní. Vysoký propad do hlubin oceánu oproti předchozím. ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

Od tohoto dílu začíná být béčková, já bych spíše napsal céčková záležitost. Z předchozích filmů se vrací pouze otec Jima a Sherman jako hloupý a trapný psycholog. Co u mě snížilo ještě dojem bylo, že se hlavní představitel snažil přesně kopírovat Stiflera. Prostě trapná paridie na předchozí filmy. Hudba taky někdy byla stejná. Ve filmu mě pobavila jen jedna scéna a to ostatní bylo na nic. Odpad nedám, další díly byly horší. Hodnotím 15% = * ()

TheRaven 

všechny recenze uživatele

S předchozími díly se to nedává srovnávat, a to hlavně proto, že už to s nimi opravdu nemá nic, kromě názvu, společného. Čekal jsem, že už to bude jen takovej nemastne, neslanej výplach, ale docela překvapení. I když děj byl jasný od začátku. Opět naprosto štastný konec, který každého potěší. Ale jinak by to asi nešlo u tohoto typu filmu. Dokonce se tu našlo i několik momentů, které se opravdu dají považovat za trochu vtipné. Rozhodování je těžké, možná kdybych úplně vypnul mozek....pořád je to tak na 30%, výš to asi nepude. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Předchozí prcičkovská trilogie když už ne geniálně, alespoň ucházejícím způsobem kombinovala sex a hezké holky s humorem a komickými scénami. Tento derivát nabídne akorát tak hezké holky, to je všechno. Až nechutná romantika bez jakékoliv šptky humoru. A to ne, že by se film nesnažil být humorný, jenže všechno jste už viděli v předchozích prcičkách, tenhle film se to jen snaží zkopírovat. A ono to nefunguje. Navíx Stiflerův mladší brácha je naprosto tragický. V počátku, kdy má být typicky stiflerovsky arogantní to jeho představitel prostě vůbec nezvládá a je strašně k neuvěření jak přehrává a snaží se pitvořit, po jeho klasické a typické proměně už mu to jde lépe, ale zase to už není ono. V rámci prcičkovské série bych snad šel s hodnocením i níže, ale zase, koukat se na to dá a zas až tak obrovská tragédie to není. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • Kapela, která se ve filmu objevuje, je sestavená ze členů skupiny Riverside Community College v Riverside v Kalifornii. (HappySmile)
  • Matt Stifler (Tad Hilgenbrink) nakupuje video vybavení v eshopu spychest.com, který v té době skutečně existoval. (Cheeker)

Související novinky

Stifler v reality šou

Stifler v reality šou

07.09.2006

Logicky by teď měla být řeč o dalším pokusu vytřískat peníze ze slavné prcičkovské série ve stylu loňské frašky Prci, prci, prcičky: Na táboře. Leč, žádné znesvěcení klasiky teen komedií se nechystá,… (více)

Reklama

Reklama