Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Na táboře

  • USA American Pie Presents: Band Camp (více)
Trailer

Obsahy(1)

Stiflerův mladší bratr Matt musí strávit léto v nechvalně proslulém hudebním táboře. Akce se skrytou kamerou a žhavými praktikami na sebe nenechají dlouho čekat. Jenže pak se zamiluje do kamarádky ze skupiny, Elyse, a všechno je vzhůru nohama. S radami přispěje i svérázný vedoucí, Jimův otec, a vás čeká skvělá zábava! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (349)

TheRaven 

všechny recenze uživatele

S předchozími díly se to nedává srovnávat, a to hlavně proto, že už to s nimi opravdu nemá nic, kromě názvu, společného. Čekal jsem, že už to bude jen takovej nemastne, neslanej výplach, ale docela překvapení. I když děj byl jasný od začátku. Opět naprosto štastný konec, který každého potěší. Ale jinak by to asi nešlo u tohoto typu filmu. Dokonce se tu našlo i několik momentů, které se opravdu dají považovat za trochu vtipné. Rozhodování je těžké, možná kdybych úplně vypnul mozek....pořád je to tak na 30%, výš to asi nepude. ()

TO 

všechny recenze uživatele

Ksichty jak Jim Carrey, hlášky jako: čuramedán, vyližprdel, džentlemrd, vyjebal, kokot, vymaštěnec atd. a víc už nic. Žádné pořádné vtipy, třeba jako bylo pojídání fekálií v předešlém díle. Zřetelný pokles z áček do béčka, ale ještě se na to dá pořád koukat, celkem stravitelná letní pohodička. Párkrát jsem se i pousmál, takže asi za dvě*. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Styl humoru prvních třech dílů nebyl mému srdci kdovíjak blízký. Koukat se na filmy však dalo a i jsem se párkrát zasmál. Z tohoto čtvrtého dílu si pamatuji scénku s opalovacím krémem, která jediná na mě nějakým způsobem zapůsobila. Zbytek je taková jakási nemastná nudná vata. Stiflerův brácha prostě a jednoduše není Stifler sám. Alespoň, že film dává možnost zviditelnit se několika herečkám, které by člověk asi jen velmi těžko někde jinde viděl ,,hrát". * ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Komedií k popukání již tento díl není. Stává se z něj nenáročný neškodný filmík, který propluje kolem vaší hlavy. Určitě každému tak jako mě utkví v hlavě neskutečně perfektní dabing mladého Stiflera. Kadence a trefnost nadávek, kterou vypouští z úst je úžasná! Prcičky 4 jinak nenabídly ani jedno odhalené poprsí, kamera se vždy v poslední možnou chvíli zdekovala ze záběru. 45% ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Tohle je přesný příklad toho zbytečného pokračování,které vůbec nemuselo vzniknout. Z původní sestavy nezbyl (skoro) nikdo a humorných situacích je také velmi pomálu. A navíc se to celé jeví spíš jako nějaká trapná lovestory a příběh o převychování rošťáka v hodného kluka. A to mi do této série vůbec nesedí ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • Kapela, která se ve filmu objevuje, je sestavená ze členů skupiny Riverside Community College v Riverside v Kalifornii. (HappySmile)
  • Na konci filmu říká ředitelka školy doktorka Dr. Susan Choi (Lily Mariye), že Brandon Vandercamp (Matt Barr) byl diskvalifikován kvůli plagiátorství. To by ovšem musela být diskvalifikována i Elyse Houston (Arielle Kebbel), jelikož její skladba je podezřele podobná skladbě "Pomp and Circumstance" anglického hudebního skladatele Edwarda Elgara. (Severus007)

Související novinky

Stifler v reality šou

Stifler v reality šou

07.09.2006

Logicky by teď měla být řeč o dalším pokusu vytřískat peníze ze slavné prcičkovské série ve stylu loňské frašky Prci, prci, prcičky: Na táboře. Leč, žádné znesvěcení klasiky teen komedií se nechystá,… (více)

Reklama

Reklama