Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Na táboře

  • USA American Pie Presents: Band Camp (více)
Trailer

Obsahy(1)

Stiflerův mladší bratr Matt musí strávit léto v nechvalně proslulém hudebním táboře. Akce se skrytou kamerou a žhavými praktikami na sebe nenechají dlouho čekat. Jenže pak se zamiluje do kamarádky ze skupiny, Elyse, a všechno je vzhůru nohama. S radami přispěje i svérázný vedoucí, Jimův otec, a vás čeká skvělá zábava! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (351)

mzss1 

všechny recenze uživatele

Od tohoto dílu začíná být béčková, já bych spíše napsal céčková záležitost. Z předchozích filmů se vrací pouze otec Jima a Sherman jako hloupý a trapný psycholog. Co u mě snížilo ještě dojem bylo, že se hlavní představitel snažil přesně kopírovat Stiflera. Prostě trapná paridie na předchozí filmy. Hudba taky někdy byla stejná. Ve filmu mě pobavila jen jedna scéna a to ostatní bylo na nic. Odpad nedám, další díly byly horší. Hodnotím 15% = * ()

Bat55 

všechny recenze uživatele

Čo ma na týchto prcičkách absolútne vytáča? Je to hlavným hrdinom, Stiflerov brat a jeho predstaviteľ je strašne trápny, tentoraz ani jedna scéna nevyzerá na zasmiatie. Prci, prci, prcičky boli skvelou oddychovkov, štvorkou sa respektívne začína nová nevydarená séria, ktorá s inými predchodcami nemá nič spoločné. Neskutočne trápne a neoriginálne. ()

Reklama

Torision 

všechny recenze uživatele

Pohodová teenagerovská komedie. Jasně, k tomuhle video-pokračování se už neupsali původní herci, ale to ještě neznamená, že by se tenhle film dal hned hodit mezi odpad. Příběh samozřejmě není zrovna dvakrát zamotanej a rozhodně se tu režisér nepokouší o umění, ale rozhodně jde o film , který se nese na vlně předchozích dílů. Ani mi v hlavní roli nevadil dost přehrávající Hilgenbrick, kterýmu se pár vtípků povedlo. A když už nic, tak film aspoň oživý Eugene Levy, kterej je prostě legendární. Oddychovka, která rychle uteče. Nic víc. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

V podstate nicim vyjimecna pubertacka komedie. Hlavni hrdina tu je pouze jedinej a to mistr Stiffmeister, kteryho hraje nejaky naprosto priserny hovado. Z postav stoji za zminku mozna tak z minulejch dilu znamej Sherminator a Notch Johnson, bohuzel ale nedostane prakticky zadnej prostor. Jinak pribeh predvidatelnej, sem tam naka humusarna a ke konci si to hraje na nejakej otravnej dojak. Navic koz naprosty minimum, ale obcas to pobavit dokaze. Slabsi 3*. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Americky kolac reprezentuje skupinovy tabor uz je slabota. Tentokrat sa fuckt US styl humoru vzdialil tomu europskemu na desiatky kilometrov a smiat sa nie je comu. Stifflerovi /Sean William Scott/ dochadzaju napady, a scenaristom inovacie. Reziser Steve Rash je len rutiner. Velmi slaby diel Americkeho Kolaca. 20 % ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • V jedné scéně je mylně řečeno, že Mattovi (Tad Hilgenbrink) uvízl penis v hoboji. Nejedná se o hoboj, ale o anglický roh. (Idée_fixe)
  • Natáčení probíhalo v kalifornském Malibu. (WolfR)
  • Elyse (Arielle Kebbel) je možná nadaná skladatelka, avšak rozhodně ne dirigentka. To, co předvedla na konci filmu, s dirigováním nemělo nic společného. Jednalo se sice o nejjednodušší prvek dirigování, ale v žádném případě by se nedal použít v tak rozsáhlé skupině. A už vůbec ne při skladbě, kterou skupina hrála. (BisiJoker)

Související novinky

Stifler v reality šou

Stifler v reality šou

07.09.2006

Logicky by teď měla být řeč o dalším pokusu vytřískat peníze ze slavné prcičkovské série ve stylu loňské frašky Prci, prci, prcičky: Na táboře. Leč, žádné znesvěcení klasiky teen komedií se nechystá,… (více)

Reklama

Reklama