Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pulse je natočený ako remake úspešného japonského hororu „Kairo“. Film hovorí o skupine mladých študentov, ktorá sa musí vyrovnať so záhadnou smrťou svojho kamaráta. Už čoskoro však zistia, že to nebola samovražda. Cez monitory, displeje telefónov a rádiové vlny im nedajú spávať duchovia. Čo keď bezdrôtová mobilná technológia môže sprostredkovať kontakt s iným svetom? A čo keď tento svet využije túto technológiu, aby sa dostal k nám? Ak zapnete mobil alebo mail, ste infikovaný a začnete zabíjať. Práve toto sa stane na školských internátoch... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (194)

Krissty 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem menší trapárničku a ze začátku se to tak i zdálo být. Pak jsem se do toho ale naprosto ponořila a plně se s postavami ztotožnila. I když moc nechápu, že ještě před úplným rozšířením viru bydleli všichni studenti v temných a ponurých bytečcích... Například Ian Somerhalder a jeho zatemněná okna, z toho musel mít depky permanentně. No jinak Kristen Bell byla dobrá, Ian byl klasicky dokonalý, úžasný, statečný... No prostě Ian! Nakonec to vůbec nedopadlo špatně, ba naopak. Závěr byl dóóóst dobrý!!! ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Spíše než působivou ukázku toho jak se vyšvihli počítačoví animátoři jsem byla svědkem naprosté nudy. Banda lidí očividně asi psychicky labilních se celý film bojí něčeho co nabírá nějakou frekvenci ze spotřebičů nebo co a zalepují před tím červenou páskou skleněné předměty. Místo toho, aby hlavní postava Kristen Bell zahodila mobilní telefon, který evidentně takové věci přitahuje si ho nechá celou dobu u sebe a stále se diví, že se ty postavy a podobné výjevy objevují. Role Iana Somerhaldera mi byla také trochu cizí - nechápala jsem k čemu tam vlastně byl? K tomu, aby nebyla hlavní postava tak sama? Škoda jen, že jediné lekačky, které se mi dostalo bylo hned v úvodních minutách v knihovně v suterénu(no uznejte, že už není podivuhodné, že postavy častěji v amerických hororech vlezou úplně všude). A další díly? Tak na to okamžitě zapomeňte(podle mě je to prodlužování trápení podobně jako u Paranormal Activity). ()

Reklama

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Tenhle horor musel napadnout někoho, kdo už má dost virtuální reality, mobilních telefonů a zkrátka všeho, co k životu potřebuje signál. Zkrátka a dobře s chatováním máte utrum, vládu nastoupí duchové a jediné, co vám (snad) pomůže, je červená lepicí páska. Ale teď trochu vážně, co byste dělali, kdyby se na vaší univerzitě naráz zvýšil počet sebevražd a vám by z počítače vyskakovali duchové? Beru zpět, tohle se vážně brát nedá, ale.. horor mi příjemně utekl, proběhlo pár lekaček a celkově to aspirovalo na čtvrtou hvězdu, kdyby se to v závěru trochu nepokazilo tou apokalypsou. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Film by bol kvalitný,keby sa držal len duchárskej tematiky.Ale prechádzať cez televíziu,mobily a televízne média je prehnané.Koncepcia by aj tak nemusela byť zlá,keby sa sústreďoval na pár jedincov ako napr.zmeškaný hovor ale na toľko ľudí to bolo veľmi chaotické a veľakrát aj zmetené.Mal pár veľmi dobrých nápadov ale ako celok to bol chaos v priamom prenose.Ako film postupoval už mi bolo jedno čo sa stane z postavami,čím menej postáv tým lepšia orientácia v príbehu.Ale hovno robím si srandu. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Ukázková přehlídka filmařských postupů z poloviny nultých let. Klipovitý střih, modrý filtr, alternativní rock a fajne roštěnky. Docela mě překvapuje, že tenhle dementní námět v roce 2006 ještě prošel a pokud pominu, že je to vlastně strašná krávovina bez jasných pravidel, tak je to dost atmosférické a ve světle současných stále stejných duchařin i dost neokoukané. Natočené to bylo kdesi v Rumunsku a to ponuré industriální prostředí je velké plus. Strach to ve mně sice nevyvolalo, ale zvědavost, napětí a nepříjemné pocity ano. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (2)

  • V traileri sú zábery z japonského originálu Kairo - konkrétne scéna padajúceho lietadla, ktorá bola nakoniec pre film prerobená. (ladko)

Reklama

Reklama