Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alex (Allen Covert) má sladký život. Opustí nudnou práci jako úředník, živí se testováním počítačových her a neschází mu skoro nic. Ovšem jen do té doby, kdy jeho spolubydlící utratí všechny peníze na nájem v "masážním salonu". Alex se tak ocitá bez střechy nad hlavou a nezbývá mu než se nastěhovat ke své osmdesátileté babičce a jejím stejně starým, hodně bláznivým spolubydlícím. Film produkoval Adam Sandler, hvězda filmů Klik – život na dálkové ovládání a 50x a stále poprvé. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (213)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Úsměvné sice ano, ale vtipné až tak moc ne.  Jde o příjemnou retro komedii s fajn vibem, ale že bych se vyloženě smál nebo se nadstandartně bavil, to říct nemůžu. Za zmínku ale určitě stojí postava JP, který se chová jako robot - ten si scény krade místy pro sebe a užíval jsem si je, zbytek jede ovšem na vlnách průměru a nedokáže se přehoupnout výše. ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Ty vole, tak tohle byl odvaz! Naprosto neskutečná banda absolutních vymaštěnců a trotlů, přitom geniálně sehraná a hlavně vtipná. Buď se tu furt jen hulí, chlastá a nebo paří gamesy. Zhulené babky byly docela fajn. :) Spousta vtipných grimas a hlášek. "Záchody tu máte nebo serete přímo do kytek?" ... "Omlouvám se, zdobil jsem vánoční stromeček." "Dante, ty vole, dyť je červenec!" "Ty kecáš vole! Vážně?" :D Prostě masakr, doporučuju! Jo a ještě jsem málem zapomněl na ty kočky pod gaučem!!! :DDD 80% ()

Reklama

dopita 

všechny recenze uživatele

No humor kterýmu se dá zasmát ve filmu určitě je, ale trapností a debilit je tam taky dost. Film vznikl v produkci Adama Sandlera, takže je asi každýmu jasný, o jakej druh filmu se jedná. Ale budiž, celkem neškodná oddechovka. V epizodních rolích se objeví Rob Schneider a David Spade (Sandlerovi kamarádi), což jsou mí dost neoblíbení herci, ale kupodivu patřej k tomu nejzábavnějšímu z celýho filmu (hlavně Spade). Na tři hvězdičky se film vydrápal jen tak tak. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná a vtipná komedie. Cásting je sice poměrně neznámý,ale vše zde skvěle funguje. Hrají se zde hry, hulí se, nechybí drsný,sprostý i lehce uchylný humor ( který mám rád :D) a 4x jsem dostal solidní 3 minutový záchvat smíchu. Nejvíce polechtá bránici podivín Joel David Moore, který když znervozní, začne ze sebe vydávat zvuky robota. ( To byl, ale kokot!!). 80ˇ% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Tester videohier môže byť celkom zaujímavá profesia :) Film samotný je tak pritiahnutý za vlasy, až je celkom zábavný. Vždy, keď som ho chcel už vypnúť, prišla nejaká scénka (prekvapko v kúpelni, opica, zhulené babky...), ktorá ma pobavila. Tak to išlo celý film. Ako na hojdačke. Na konci prišla kratučká zápletka, ktorá dej trocha oživila. To stačí na slabšiu priemernú jednohubku. 55/100 ()

Galerie (23)

Zajímavosti (12)

  • Při televizní relaci "ohodnocování starožitností" si lze všimnout džbánu s českou značkou Gambrinus. (Pacek)
  • Přestože film v kinech vydělal necelých 6 milionů amerických dolarů, prodej DVD vynesl více než 50 milionů dolarů. (orkadimenza)
  • Protože se filmařům nedostavily peníze v době, kdy přišel čas na získání auta pro Alexovu postavu, musí Alex (Allen Covert) řídit hromadu odpadních automobilů. (orkadimenza)

Reklama

Reklama