Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alex (Allen Covert) má sladký život. Opustí nudnou práci jako úředník, živí se testováním počítačových her a neschází mu skoro nic. Ovšem jen do té doby, kdy jeho spolubydlící utratí všechny peníze na nájem v "masážním salonu". Alex se tak ocitá bez střechy nad hlavou a nezbývá mu než se nastěhovat ke své osmdesátileté babičce a jejím stejně starým, hodně bláznivým spolubydlícím. Film produkoval Adam Sandler, hvězda filmů Klik – život na dálkové ovládání a 50x a stále poprvé. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (213)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Tak jsem předpokládala, že se chystám shlédnout totální slátaninu, kterou možná ani nedokoukám do konce a ještě jí tu sepsu, abych sama sebe překvapila solidní komedií, která na jednu stranu opravdu není žádný zázrak, ale na druhou stranu slušně pobaví, několikrát mile překvapí a vůbec dodá takovou tu pohodovou náladičku. A že to nebude tak úplně jen o videohrách mi z originálního názvu došlo taky celkem rychle, čímž se mi větší zklamání vyhnulo. Otestovala jsem a nemám větších výtek. Teda až na ten závěr, celej film žiju v domění, že Alex není žádnej blbec, aby v posledních dvaceti minutách naletěl na ten nejčitelnější podraz a tvůrci na to konto mohli udělat great happy end. To bylo chabé i na průměrnou taškařici... ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Jak je zvykem, český název je trochu dost mimo a hlavně docela zavádějící (na rozdíl od výstižnějšího originálního). Naláká totiž na něco, co člověk nakonec nedostane, v mém případě však musím říct, že nastěští. o hrách to zase až tak moc není. Přesto docela přiměřeně zábavné, místy až hodně zábavné. Docela mě překvapil Nick Swardson v "normální" roli. 3,5* ()

Reklama

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Ty vole, tak tohle byl odvaz! Naprosto neskutečná banda absolutních vymaštěnců a trotlů, přitom geniálně sehraná a hlavně vtipná. Buď se tu furt jen hulí, chlastá a nebo paří gamesy. Zhulené babky byly docela fajn. :) Spousta vtipných grimas a hlášek. "Záchody tu máte nebo serete přímo do kytek?" ... "Omlouvám se, zdobil jsem vánoční stromeček." "Dante, ty vole, dyť je červenec!" "Ty kecáš vole! Vážně?" :D Prostě masakr, doporučuju! Jo a ještě jsem málem zapomněl na ty kočky pod gaučem!!! :DDD 80% ()

wohna 

všechny recenze uživatele

Ach jo já nevím co by na tom mělo bejt tak vtipný. Dobře. 2x, 3x sem se možná zasmál ale od komedie se teda čeká víc.. Jedna hvězdička je za Lindu Cardellini a druhá za Allena Coverta kerej byl trošku vtipnej.. Natože to produkoval Sandler nic moc.. Sandlera mám rád, ale od tohohle měl dát ruce pryč.. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Komedie kterou mi pár let nazpět doporučil jeden můj známej. Vím, že jsem ji tenkrát rozkoukal(i se mi líbila) ale něco mě tenkrát vyrušilo a už jsem jí nikdy nedokoukal. Nyní jsem se rozhodl dát filmu druhou šanci a jsem za to rád. Asi nejde o komedii která by se zavděčila každýmu ale svou cílovou skupinu si určitě najde. Já jsem se teda bavil královsky. Myslím si, že tenhle film bude(nebo by mohl být) spíš ideální volbou na nějakou párty s kamarády. 4hvězdy. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (12)

  • Hra použitá vo filme, "Eternal Death Slayer 3", je v skutočnosti upravená verzia "BloodRayne 2". (m.a.t.o.)
  • Přestože film v kinech vydělal necelých 6 milionů amerických dolarů, prodej DVD vynesl více než 50 milionů dolarů. (orkadimenza)

Reklama

Reklama