Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alex (Allen Covert) má sladký život. Opustí nudnou práci jako úředník, živí se testováním počítačových her a neschází mu skoro nic. Ovšem jen do té doby, kdy jeho spolubydlící utratí všechny peníze na nájem v "masážním salonu". Alex se tak ocitá bez střechy nad hlavou a nezbývá mu než se nastěhovat ke své osmdesátileté babičce a jejím stejně starým, hodně bláznivým spolubydlícím. Film produkoval Adam Sandler, hvězda filmů Klik – život na dálkové ovládání a 50x a stále poprvé. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (214)

Vojcl 

všechny recenze uživatele

Velké překvapení ! Konečně nějaká opravdu koukatelná teen komedie, s minimálním množstvím fekálností a naopak plná neokoukaných ftípků a zajímavých postaviček... Jasně, že to není žádné umění a vcelku je to film na pár podívání,takže sou to spíš 3 hvězdičky, ale když to porovnám s podobně laděnými příšernostmi jako kdo hulí ten umí nebo klub sráčů, tak musím minimálně o stupeň zvednout hodnocení.... ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Komedie kterou mi pár let nazpět doporučil jeden můj známej. Vím, že jsem ji tenkrát rozkoukal(i se mi líbila) ale něco mě tenkrát vyrušilo a už jsem jí nikdy nedokoukal. Nyní jsem se rozhodl dát filmu druhou šanci a jsem za to rád. Asi nejde o komedii která by se zavděčila každýmu ale svou cílovou skupinu si určitě najde. Já jsem se teda bavil královsky. Myslím si, že tenhle film bude(nebo by mohl být) spíš ideální volbou na nějakou párty s kamarády. 4hvězdy. ()

Reklama

spikey1 

všechny recenze uživatele

Kdekdo může ohrnovat nos nad touhle tupoučkou komedií, stojí za ní tým kolem Sandlera, a je vidět, že si film hlavně užívá. Fekální humor je tu držen těsně na hraně aby nepřešel do nesnesitelna. Pokud jste příznivci omamných látek. Videoher a sexu s babičkami, pak je tento film velmi vhodný pro Vaše nedělní odpoledne. ()

Torision 

všechny recenze uživatele

Film jak stvořenej pro párty u kámošů. Film nemá vůbec žádnej děj a vlastně ani při titulcích jsem nepřišel na to, o čem ten film měl vypovídat. Každopádně byl zábavnej a vyhulenej, že jsem se u toho celou dobu dost dobře bavil, takže na nějakej scénář vám fakt seru :) Frankenstein rules ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem klasickou americkou mainstreamovou komedii. A Grandma's Boy mě nezklamal a navíc mile překvapil. Z 90 minut (nepočítám titulky...) jsem se všech 90 minut bavil. Populární témata, hry, hulení, pařby, šílenosti a další skvěle smíchané dohromady a se skvělým spádem. V kategorii těchto komedií zaručeně kvalitní zboží. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (12)

  • Hra použitá vo filme, "Eternal Death Slayer 3", je v skutočnosti upravená verzia "BloodRayne 2". (m.a.t.o.)
  • Panenka, na kterou Alex (Allen Covert) masturbuje, je ve skutečnosti modifikovanou panenkou Barbie předělanou do podoby Lary Croft. To vše kvůli licenčním podvodům. (orkadimenza)

Reklama

Reklama