Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alex (Allen Covert) má sladký život. Opustí nudnou práci jako úředník, živí se testováním počítačových her a neschází mu skoro nic. Ovšem jen do té doby, kdy jeho spolubydlící utratí všechny peníze na nájem v "masážním salonu". Alex se tak ocitá bez střechy nad hlavou a nezbývá mu než se nastěhovat ke své osmdesátileté babičce a jejím stejně starým, hodně bláznivým spolubydlícím. Film produkoval Adam Sandler, hvězda filmů Klik – život na dálkové ovládání a 50x a stále poprvé. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (214)

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Viz předchozí komenty - už tu byly filmy o fotbalistech, hokejistech, tanečnících, ukízečkách nebo třeba o klukách snažících se "zasunout". Konečně se svého stříbrného plátna dočkaly i počítačové hry (leč je v popředí xBox od mrkvo$oftu). A dokonce je to i vtipné :-) Zkrátka asi někdo konečně zfilmoval mou vysněnou práci :D ()

Mr.Husts odpad!

všechny recenze uživatele

Nechtěl jsem být tak přísný, ale po zjištění že film nebyl napsán přes noc na hajzlu člověkem se silným otokem mozku a prodělaným sedminásobným infarktem se nezbývá než divit, co tahle neuvěřitelně stupidní sračka dělá v modrém. Nic proti trhlým komediím, zde se však smích rozhodně nedostavil a alespoň náznak jakékoli dějové linie by neuškodil. Při závěrečných titulkách s naprosto uši trhající písní jsem měl chuť uvolnit chuť k nekontrolovanému zblití celé místnosti. Nasrat na tenhle paskvil a zakopat ho hodně hluboko. ()

Reklama

Dr0m odpad!

všechny recenze uživatele

Tvůrci této komedie nejspíš o skutečný herní průmysl ani nezavadili, protože z absůrdně naivního pojetí, které nám předkládají, člověku vstávají vlasy hrůzou. Je to vyloženě urážka herních testerů a vývojářu obecně. Spojení "vyhulené" zábavy, nesmyslných dialogů, scének a nechutností si nezaslouží nic jiného než odpad. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Tak jsem předpokládala, že se chystám shlédnout totální slátaninu, kterou možná ani nedokoukám do konce a ještě jí tu sepsu, abych sama sebe překvapila solidní komedií, která na jednu stranu opravdu není žádný zázrak, ale na druhou stranu slušně pobaví, několikrát mile překvapí a vůbec dodá takovou tu pohodovou náladičku. A že to nebude tak úplně jen o videohrách mi z originálního názvu došlo taky celkem rychle, čímž se mi větší zklamání vyhnulo. Otestovala jsem a nemám větších výtek. Teda až na ten závěr, celej film žiju v domění, že Alex není žádnej blbec, aby v posledních dvaceti minutách naletěl na ten nejčitelnější podraz a tvůrci na to konto mohli udělat great happy end. To bylo chabé i na průměrnou taškařici... ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Pohodová jednohubka na nenáročné, pohodové oddýchnutie. To majú na svedomí aj stráviteľní, neokukaní herci. Nápad sa motá okolo testovania videohier, no samozrejme tým sa to celé utiahnuť nedá a tak sa pridáva aj huličská časť, ktorá je spracovaná celkom sympaticky, čo teší hlavne v tejto rovine, keď často vtipy upadajú na úroveň nechutností. 60%. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (12)

  • Hra použitá vo filme, "Eternal Death Slayer 3", je v skutočnosti upravená verzia "BloodRayne 2". (m.a.t.o.)
  • Panenka, na kterou Alex (Allen Covert) masturbuje, je ve skutečnosti modifikovanou panenkou Barbie předělanou do podoby Lary Croft. To vše kvůli licenčním podvodům. (orkadimenza)
  • Přestože film v kinech vydělal necelých 6 milionů amerických dolarů, prodej DVD vynesl více než 50 milionů dolarů. (orkadimenza)

Reklama

Reklama