Reklama

Reklama

Jmenuju se Earl

(seriál)
  • USA My Name Is Earl (více)
USA, (2005–2009), 35 h 18 min (Minutáž: 21–25 min)

Hrají:

Jason Lee, Ethan Suplee, Jaime Pressly, Eddie Steeples, Nadine Velazquez, Dale Dickey, Timothy Stack, Giovanni Ribisi, Beau Bridges, Nancy Lenehan, Gigi Goff (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(96)

„Znáš ten typ člověka, který dělá jen samé špatné věci, a pak se diví, že jeho život stojí za houby? To jsem byl já. Pokaždé, když se mi přihodilo něco dobrého, za rohem už čekalo něco zlého: karma. Tehdy jsem si uvědomil, že se musím změnit. A tak jsem si sepsal seznam všech špatností, co jsem kdy spáchal, a všechny chyby jednu po druhé napravím. Snažím se být lepším člověkem. Jmenuju se Earl.” Tak začíná slavný americký sitcom o drobném zlodějíčkovi a podvodníkovi z maloměsta, který sice vyhrál značné peníze v loterii, ale vítězný los ztratil, když ho srazilo auto. Podaří se mu všechno napravit? (TV Prima)

(více)

Recenze (765)

Rudovous 

všechny recenze uživatele

V devet hodin a pet minut na kuulu totalne kuul a prom me i kult serial. Jednoducha vec, ale roztomila a neskutecne trefna. V serialu je hodne takovych malych napadu, jeden z nejlesich je treba obsazovani slavnych hercu do celkem dost obskurnich, ale jim vlastne charakterove velmi blizkych roli. Jak bylo kdysi receno - americane delaji nejlepsi humor, kdyz si delaji legraci sami ze sebe, ostatne stejne jako cesi, francouzi, britove a vsichni ostatni mexicani. ( A ta vec s tou karmou - jak pise nizeji jeden z uzivatelu - je pro krestansky skoly fakt jak usita .) ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Výborný komediální seriál s hned třemi megavtipnými charaktery (Joy, Darnell, Randy) a charismatickým Jasonem Lee v hlavní roli. Zásadní je prostředí, kde se to výhradně odehrává, tedy klasický americký maloměsto/předměstí a tím pádem jeden vidlácký average Joe za druhým. První, druhá a čtvrtá sezóna je super, jen ta třetí nic moc. ()

Reklama

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Americké sitcomy sleduju jen velmi sporadicky a v podstatě se dá říct, že jen dva tituly z posledních let mě čas od času přimějí, abych si sedl k televizní obrazovce. Vedle Earla je to Teorie velkého třesku. Sitcom ukazuje život "bílé lůzy" a utahuje si z jejich duchovního obzoru a životního stylu. Je to s nadsázkou řečeno jakási hraná variace na kultovní animované Simpsonovy. Nemám buranský humor a buranské hrdiny amerických komedií nijak v lásce, ale tohle je vtipné a kupodivu i kultivované. Navíc originální a přestože základní schéma nápravy starých hříchů jednoho budižkničemy a zlodějíčka se nijak nemění, je to stále svěží s mnoha nápady, takže seriál neupadá do stereotypu. Protože nesleduju každou epizodu za sebou, nemá šanci se mi obehrát. Celkový dojem: 90 %. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-seriál. Nádherné a humorné životní etapy Earla, Randyho, Joy, Darnella a dalších. Moc povedená komedie po všech směrech. Seriál je i citově zabarvený a vypravuje o napravení dříve špatného člověka. | 1.série(90%), 2.série(90%), 3.série(85%), 4.série(90%) > Průměr: 89% (5*) | ()

AlfaNumerO 

všechny recenze uživatele

Jiné a z počátku originální, jenže problém tkví v tom, že nemůžete za originální považovat do nekonečna něco, co je čím dál tím víc stejné po x sérií... a tak se ze zajímavého počinu stává všední podívaná, kde vám nevadí, že vynecháte několik minut z jednoho dílu, posléze díl celý, až vám je nakonec úplně jedno, že nějaký seriál vůbec běžel a nakonec i skončil. Škoda. 68% ()

Galerie (404)

Zajímavosti (53)

Související novinky

Zlaté glóby 2006

Zlaté glóby 2006

18.01.2006

Dne 16. ledna proběhlo v Los Angeles slavnostní udělování cen Hollywoodské zahraniční tiskové asociace, Zlatých glóbů. Podle očekávání letos dominovalo drama o homosexuálních kovbojích Zkrocená hora,… (více)

Reklama

Reklama