Reklama

Reklama

Jmenuju se Earl

(seriál)
  • USA My Name Is Earl (více)
USA, (2005–2009), 35 h 18 min (Minutáž: 21–25 min)

Hrají:

Jason Lee, Ethan Suplee, Jaime Pressly, Eddie Steeples, Nadine Velazquez, Dale Dickey, Timothy Stack, Giovanni Ribisi, Beau Bridges, Nancy Lenehan, Gigi Goff (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(96)

„Znáš ten typ člověka, který dělá jen samé špatné věci, a pak se diví, že jeho život stojí za houby? To jsem byl já. Pokaždé, když se mi přihodilo něco dobrého, za rohem už čekalo něco zlého: karma. Tehdy jsem si uvědomil, že se musím změnit. A tak jsem si sepsal seznam všech špatností, co jsem kdy spáchal, a všechny chyby jednu po druhé napravím. Snažím se být lepším člověkem. Jmenuju se Earl.” Tak začíná slavný americký sitcom o drobném zlodějíčkovi a podvodníkovi z maloměsta, který sice vyhrál značné peníze v loterii, ale vítězný los ztratil, když ho srazilo auto. Podaří se mu všechno napravit? (TV Prima)

(více)

Recenze (766)

Phobia 

všechny recenze uživatele

Čau, lidi, jmenuju se Earl a nejsem zrovna raketovej inženýr, ale to nevadí, protože můj brácha je hotovej (a boží!) ultraretard s fóbií z ptáků, moje bejvalka je svérázná kozatá blondýna, každý její děcko má jinou barvu, její manžel je pohodovej černoch s obří hlavou a pak mám taky kámoše... ále, škoda mluvit. Všichni jsme prostě bezva flákači a superyntelygenti, je s námi fakt prdel a ikdyž se my, vidláci, třeba netrefíme do fkusu úplně každýmu, většinu z vás, buranů, spolehlivě rozchechtáme! 77,7% ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších komediálních seriálů vůbec. Každej druhej díl je naprosto geniální a ty ostatní jsou přinejmenším děsně vtipný.. Anií nevim kdy sem se u nějakýho seriálu tak skvěle bavil a už vůbec nevim co by tomuhle seriálu šlo vytknout, Earl je fakt týpek k pohledání a Randyho proslovy prostě nemaj chybu a každej díl je zajímavej a hlavně vtipnej. Ale zase na druhou stranu, se Earl asi nebude líbit všem, i když z mýho pohledu to je dokonalost sama ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

V poslední době oblíbený seriál,který si najednou získal velikou základnu fanoušků,já na něm bohužel nenašel nic převratného.Jako hodně lidí nepříliš zaujalo Jak Sem Poznal Vaši Matku,mě nezaujal Earl.možná je to i tím,že nemám příliš v oblibě Jasona Lee.Humor mi přijde neskutečně suchý a postavený na jednom stabilním kameni,že Randy je tak trochu retardovaný,to mi bohužel po pár dílech nepřišlo moc vtipné.Podle mě seriál potřebuje prostě sympatické postavy a mě v Earlovi není sympatická ani jedna.Téma,na kterém je seriál postavený,šlo taky určitě vyždímat víc.Sem tam sem se usmál a oceňuju skvělý soundtrack,jinak je to podle mě šedivý průměr.60%. ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Earl vedl poměrně spokojený život plný drobných nesrovnalostí. V opilosti se omylem oženil s těhotnou Joy a jejich další dítě svou černou barvou pleti dávalo tušit, že důvodem těhotenství nebyla Earlova spermie. Earl to v klidu přešel s plechovkou piva v ruce a jednoduchými krádežemi s pomocí svého zabržděného bratra Randyho udržoval životní standard rodiny. Jednoho dne se však Earl čelně střetl s jiným významem slova karma, než je průtokový ohřívač vody. Pochopil zákon příčiny a následku a rozhodl se napravit všechny své minulé hříchy. Jelikož je Earl v konání dobra naprostým nováčkem, tak je samozřejmé, že při snaze napravit minulé hříchy se občas dopouští nových pochybení, což je pro nezaujatého diváka velmi zábavné. ()

ChArLeNe 

všechny recenze uživatele

I keď verím na karmu, sledovanie blbých a negatívnych ľudí mi nerobí dobre. To, čo malo byť vtipné, pre mňa bolo niekedy primitívne, a udalosti často predvídateľné. Iba som čakala, kedy mu niekto na tom zozname povie: screw you and your stupid list. Prišlo mi nerealistické, že všetci mu boli takí zhovievaví. A opakované hit&run, ešte prvé tri sa dali zožrať, ale ostatné iba kričali po nedostatku kreatívnosti, aj keď by vsádzali na-princíp opakovania zdôrazňuje pointu. No ale napokon, to predsa len také zlé nebolo (hlavne kvôli Cataline). Celkom fajn oddychovka. ()

Galerie (404)

Zajímavosti (53)

  • Earl (Jason Lee) má sice na každé fotce v seriálu zavřené oči, ale u filmových plakátů tomu tak není. (Skarface)
  • Když policie přijde do bytu Darnellovy (Eddie Steeples) babičky a najde v jeho pokoji několik rostlin marihuany, tak Darnell jednu z nich vezme a uteče oknem. O pár minut později, když ho policie spatří na ulici, už ale nese rostliny dvě. (newer_more)

Související novinky

Zlaté glóby 2006

Zlaté glóby 2006

18.01.2006

Dne 16. ledna proběhlo v Los Angeles slavnostní udělování cen Hollywoodské zahraniční tiskové asociace, Zlatých glóbů. Podle očekávání letos dominovalo drama o homosexuálních kovbojích Zkrocená hora,… (více)

Reklama

Reklama