Reklama

Reklama

Jmenuju se Earl

(seriál)
  • USA My Name Is Earl (více)
USA, (2005–2009), 35 h 18 min (Minutáž: 21–25 min)

Hrají:

Jason Lee, Ethan Suplee, Jaime Pressly, Eddie Steeples, Nadine Velazquez, Dale Dickey, Timothy Stack, Giovanni Ribisi, Beau Bridges, Nancy Lenehan, Gigi Goff (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(96)

„Znáš ten typ člověka, který dělá jen samé špatné věci, a pak se diví, že jeho život stojí za houby? To jsem byl já. Pokaždé, když se mi přihodilo něco dobrého, za rohem už čekalo něco zlého: karma. Tehdy jsem si uvědomil, že se musím změnit. A tak jsem si sepsal seznam všech špatností, co jsem kdy spáchal, a všechny chyby jednu po druhé napravím. Snažím se být lepším člověkem. Jmenuju se Earl.” Tak začíná slavný americký sitcom o drobném zlodějíčkovi a podvodníkovi z maloměsta, který sice vyhrál značné peníze v loterii, ale vítězný los ztratil, když ho srazilo auto. Podaří se mu všechno napravit? (TV Prima)

(více)

Recenze (762)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónov║ Na prvý pohľad praštené ale všetko tu tak pekne trefne zapadá a účelovo zabáva, má to v konečnom dobrú myšlienku. Dobre napísané postavy, dokonca aj Joy, ktorá pôsobí v prvom dojme otravno ako vred tu má svoje miesto a robí dobrú kulisu pre tú zvrhlú srandu. Banda podesov čo baví vo veľkom. /90%/ ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

V poslední době oblíbený seriál,který si najednou získal velikou základnu fanoušků,já na něm bohužel nenašel nic převratného.Jako hodně lidí nepříliš zaujalo Jak Sem Poznal Vaši Matku,mě nezaujal Earl.možná je to i tím,že nemám příliš v oblibě Jasona Lee.Humor mi přijde neskutečně suchý a postavený na jednom stabilním kameni,že Randy je tak trochu retardovaný,to mi bohužel po pár dílech nepřišlo moc vtipné.Podle mě seriál potřebuje prostě sympatické postavy a mě v Earlovi není sympatická ani jedna.Téma,na kterém je seriál postavený,šlo taky určitě vyždímat víc.Sem tam sem se usmál a oceňuju skvělý soundtrack,jinak je to podle mě šedivý průměr.60%. ()

Reklama

Rudovous 

všechny recenze uživatele

V devet hodin a pet minut na kuulu totalne kuul a prom me i kult serial. Jednoducha vec, ale roztomila a neskutecne trefna. V serialu je hodne takovych malych napadu, jeden z nejlesich je treba obsazovani slavnych hercu do celkem dost obskurnich, ale jim vlastne charakterove velmi blizkych roli. Jak bylo kdysi receno - americane delaji nejlepsi humor, kdyz si delaji legraci sami ze sebe, ostatne stejne jako cesi, francouzi, britove a vsichni ostatni mexicani. ( A ta vec s tou karmou - jak pise nizeji jeden z uzivatelu - je pro krestansky skoly fakt jak usita .) ()

AlfaNumerO 

všechny recenze uživatele

Jiné a z počátku originální, jenže problém tkví v tom, že nemůžete za originální považovat do nekonečna něco, co je čím dál tím víc stejné po x sérií... a tak se ze zajímavého počinu stává všední podívaná, kde vám nevadí, že vynecháte několik minut z jednoho dílu, posléze díl celý, až vám je nakonec úplně jedno, že nějaký seriál vůbec běžel a nakonec i skončil. Škoda. 68% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Ten, kdo říká, že smích je nejlepší lék, nikdy neměl kapavku." Organizované páchání dobra ze strany nijak přehnaně inteligentního lumpa Earla, za pomoci bystrostí zcela ignorovaného bratra Randyho, mne dokáže spolehlivě pobavit v kteroukoli denní i noční dobu. Takže hurá do Krabí boudy za nápravou nekonečného množství Earlových hříchů mládí. ()

Galerie (404)

Zajímavosti (53)

  • Epizoda měla mít pokračování v 5. sérii, která ovšem kvůli klesající sledovanosti nevznikla. (LEGACY)

Související novinky

Zlaté glóby 2006

Zlaté glóby 2006

18.01.2006

Dne 16. ledna proběhlo v Los Angeles slavnostní udělování cen Hollywoodské zahraniční tiskové asociace, Zlatých glóbů. Podle očekávání letos dominovalo drama o homosexuálních kovbojích Zkrocená hora,… (více)

Reklama

Reklama