Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lewis je geniální kluk z dětského domova se zálibou v šikovných technických vymoženostech. Během jedné schůzky s potencionálními adoptivními rodiči jim chce předvést jeden ze svých přístrojů. Ten se ale rozbije a rodiče si Lewise nakonec nevezmou. Proto se rozhodne sestrojit přístroj pro vybavování vzpomínek, aby ze své paměti dostal podobu své maminky a mohl konečně zjistit, jak vypadala, což by mu pomohlo ji najít. Jeho nezdolné hledání jej jednoho dne zavede na místo, které by si nedokázal představit ani v nejdivočejších snech - do budoucnosti, kde už termín "nemožné" dávno zmizel ze slovníku. Když se Lewis setká s podivným cizincem jménem Wilbur Robinson, čeká jej nejen fantastická cesta časoprostorem, ale také setkání s rodinou Robinsonových. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (149)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Danny Elfman: 1. Another Believer ,2. Little Wonders ,3. The Future Has Arrived ,4. Where is Your Heart At? ,5. The Motion Waltz (Emotional Commotion) ,6. Give Me The Simple Life ,7. The Prologue (Score) ,8. To The Future! (Score) ,9. Meeting the Robinsons (Score) ,10. The Science Fair (Score) ,11. Goob's Story ,12. A Family United ,13. Pop Quiz and the Time Machine Montage ,14. The Evil Plan ,15. Doris Has Her Day ,16. Setting Things Right ,17. There's a Great Big Beautiful Tomorrow ,18. Kids of the Future, ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Na první pohled trochu jiná cesta, než jakou se většinou vydávají Disenyho pohrobci - emočně prázdná, chudá na humor, absentují zvířátka…….ano, absentují zvířátka a ačkoliv především při znárodnění Robinsons familly tvůrci až příliš zatlačily na pilu, je to zase jednou o lidech (i když trošku fantas-magorických). Tahle „taková normální rodinka“ je sice trochu odlišná, ale určitě ne animovaný propadák, jak by se dalo vyčíst z některých komentářů. ()

Reklama

Nach 

všechny recenze uživatele

Animák u něhož děti budou potěšení, ale rodiče ho protrpí. Aneb neoriginální příběh plný žánrových klišé. Nemám co bych zde vychválil. I ta animace mi přišla již za zenitem. Tohle prostě šlo udělat lépe, i když by ona zápletka byla stejně nudná jako pohádka o Karkulce vyprávěná hlasem google translate. Za mě palec dolu. 50% ()

Herráček 

všechny recenze uživatele

O existenci toho animáku jsem poměrně dlouhou dobu neměl ani tušení... Je pravda, že teď si rozhodně nepřipadám, že bych předtím byl ochuzen o něco zásadního, neboť je to vlastně klasická hloupoučká Disneyho pohádka pro děti (koneckonců, kdo by čekal něco jiného, že?), avšak například svět stvořený jednou roztomilou buřinkou mi učaroval :) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Je to hezké, ale to se tak nějak od filmu ze studia Disney očekává. Docela bych ale viděl problém v tom, že přes využití vědecko-fantastické zápletky je příběh celkem obyčejný a vlastně i nenápaditý. A nemám na mysli jen děj, ale celkově i vizuální stránku. Ano, za posledních 7 let se animace výrazně zdokonalila, ale tady jsou některé detaily odfláklé, až to pěkné není - například létající těsto na pizzu. Závěr je pak klasicky dojemný, což ještě podpoří citát. Tady ale nedostáváte něco, co by bylo tak krásně uvolněné jako "Na vlásku" nebo "Ledové království". ()

Galerie (58)

Zajímavosti (10)

  • Práva na knihu studio Disney původně zakoupilo se záměrem natočit hraný snímek. Pak ale námět objevilo oddělení celovečerních animovaných filmů a uvědomilo si, jak obrovský potenciál skýtá kombinace futuristického světa, který byl popsán v knize, a téměř neomezených možností dnešní filmové animace. (Siriuss)
  • William Joyce napsal knižní předlohu A Day with Wilbur Robinson už v roce 1990, futuristickou rodinku vymyslel podle vlastních příbuzných. (Siriuss)
  • Disneyho počítačový animák debutoval (30. 3. – 1. 4. 2007) na druhé příčce amerického žebříčku návštěvnosti se sumou 25,1 mil. dolarů. Celkový výdělek se nakonec vyšplhal na 97,7 milionu. (imro)

Reklama

Reklama