Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lewis je geniální kluk z dětského domova se zálibou v šikovných technických vymoženostech. Během jedné schůzky s potencionálními adoptivními rodiči jim chce předvést jeden ze svých přístrojů. Ten se ale rozbije a rodiče si Lewise nakonec nevezmou. Proto se rozhodne sestrojit přístroj pro vybavování vzpomínek, aby ze své paměti dostal podobu své maminky a mohl konečně zjistit, jak vypadala, což by mu pomohlo ji najít. Jeho nezdolné hledání jej jednoho dne zavede na místo, které by si nedokázal představit ani v nejdivočejších snech - do budoucnosti, kde už termín "nemožné" dávno zmizel ze slovníku. Když se Lewis setká s podivným cizincem jménem Wilbur Robinson, čeká jej nejen fantastická cesta časoprostorem, ale také setkání s rodinou Robinsonových. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (149)

Azurovydrak 

všechny recenze uživatele

Velmi povedený animák, který mě ve své době opravdu nadchl, což o moc kreslených filmech říci nemohu. Nevím, co proti filmu zde většina lidí má - řekl bych že je to určitě kvalitativně srovnatelné s takovým filmem Na vlásku. Emotivní scény byly emotivní, vztahy mezi postavami fungovaly, co víc chtít. 85% ()

Herráček 

všechny recenze uživatele

O existenci toho animáku jsem poměrně dlouhou dobu neměl ani tušení... Je pravda, že teď si rozhodně nepřipadám, že bych předtím byl ochuzen o něco zásadního, neboť je to vlastně klasická hloupoučká Disneyho pohádka pro děti (koneckonců, kdo by čekal něco jiného, že?), avšak například svět stvořený jednou roztomilou buřinkou mi učaroval :) ()

Reklama

Petrozkoz 

všechny recenze uživatele

U tohohle filmu fakt neni jasný, pro koho je. Děti budou zmatený a dospělý se budou 96,5 % filmu nudit. Je tam sice určitě pár světlých bodů (každopádně meeting s rodinou uprostřed filmu a celkem mě pobavil i bezradnej tyranosaurus v rohu u domu), ale ve srovnání s ostatními současnými animovanými filmy nachází se tento zcela jistě pod průměrem. ()

BluT 

všechny recenze uživatele

Fakt hroznej animák. Ani jeden charakter nebyl ničím zajímavej a přestože cestování v čase je supr nosný téma, tady to prostě nefunguje. Myslim, že v Disney můžou bejt rádi, že se jim vrátily prachy, protože to je dle mýho totální propadák. Dvě hvězdy dávám snad jen proto, že ta animace nebyla špatná (ale s úplně top filmy tipu Shrek nebo Ice Age se rovnat nemůže) a nakonec to mělo i jakous takous pointu a poučení pro děti. 30% edit 12.03.2012 Po nějakém času snižuju hodnocení ještě o jednu hvězdu. Bylo to prostě fakt špatný. Vážně. ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Hodnotiť tento animák nie je ľahká vec. Film má celkom sľubný úvod a záver, problém je v 60tich minútach medzitým. Tvorcovia sa tak veľmi snažili byť cool a originálni, až z toho vzišla nezmyslená chaotická miš-maš zlátanina, ktorá dokáže pobaviť nanajvýš 7 ročné deti. Je to škoda pretože potenciál tu bol. Pochváliť však musím najmä hudobnú zložku ()

Galerie (58)

Zajímavosti (10)

  • Slogan firmy dospelého Lewisa Robinsona - "Choď stále dopredu" (Keep moving forward) - bol zároveň životným krédom Walta Disneyho. (Smok)
  • William Joyce napsal knižní předlohu A Day with Wilbur Robinson už v roce 1990, futuristickou rodinku vymyslel podle vlastních příbuzných. (Siriuss)
  • Práva na knihu studio Disney původně zakoupilo se záměrem natočit hraný snímek. Pak ale námět objevilo oddělení celovečerních animovaných filmů a uvědomilo si, jak obrovský potenciál skýtá kombinace futuristického světa, který byl popsán v knize, a téměř neomezených možností dnešní filmové animace. (Siriuss)

Reklama

Reklama