Reklama

Reklama

Kluci v akci

(pořad)
všechny plakáty
TV spot

Obsahy(1)

Kluci v akci jsou pořadem, který chce divákům zábavnou formou ukázat kouzlo vaření a přípravy jídel v podání skutečných profesionálů. Nejde však pouze o suchý výčet zpracovaných ingrediencí a popis správného postupu. Rádi bychom, aby celý pořad byl pro diváky atraktivní – vaří totiž mladí kluci, kteří jsou nejen zručnými kuchaři s mnoha nápady a osobitým přístupem, ale mají navíc i dar zprostředkovat divákům potěšení ze skutečného kulinářství, a tak trochu i nespoutanost, která je vlastní jejich věku. Divák si může být jistý, že se dozví spoustu zajímavých kuchařských fíglů, triků a tipů. Proto v žádném případě neočekávejte složité receptury a nudu v kuchyni. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (213)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Ne a ne a ne !! Je mi líto, ale některé rovnice zkrátka nefungují.. Jamie Oliver je jen jeden, a tak pouze zdvojnásobit počet moderátorů, jakkoli platí Slanina se Sajlerem za výborné kuchaře, a počet pokusů o šíleně cool hlášku nikdy nemůže fungovat.. Jejich povýšenost a zároveň křečovitá snaha o nápodobu, díl od dílu v různé síle, mě zkrátka irituje.. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Pořad, který trvá už nějaký ten pátek a díky tomu, že jej moderují dva sympaťáci a odborníci na vaření v jednom, tak je stále zábavným zpestřením určitě pro mnoho diváků. Jsou to kucí co pro vtipné komentáře nemusí chodit daleko a kteří se snaží, aby to televizní vaření mělo pokaždé nějakou originální myšlenku. ()

Reklama

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Pořady o vaření mně začínají lézt krkem a tahle dvojka dílo zkázy dovršila dokonale, ale co taky napsat o pořadu, ve kterém se vaří a nabízejí se recepty na jídla, která ani neznám. Jde o to, že zvolená dvojka kuchařů je nechutně podbízivá, nesympatická a jejich gesta mě až iritují. Je to pořad, který opravdu nemusím. 0% ()

yarca 

všechny recenze uživatele

Pořady o vaření v podstatě bytostně nesnáším. Tohle je světlá výjimka a navíc rozhodně přežiju, když mi některý díl uteče. Nicméně se mi pořad jeví vcelku inspirativní a občas jsem i něco vyzkoušela. Btw - pobavily mě komentáře typu "vaří se tam jídla, který neznám" 😂😂😂 - každej to asi máme jinak, protože mně připadá právě super to, že se naučím něco novýho... ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Než jsem začal čas od času podvečerní čas ztrácet Prostřenem nebo pozdější večerní hodiny věnovat MasterChefu, tak tu v rámci gastronomických pořadů byli dlouhou dobu pouze Kluci v akci a i když jsem o jídle věděl úplné nic (což se do teď prakticky nezměnilo), tak jsem minimálně dostával permanentní chutě na jídla všeho druhu a za to můžu pořadu děkovat i jej za to nenávidět. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Po 15 letech se v roce 2020 Filip Sajler rozhodl opustit pořad, aby se mohl například více věnovat rodině. (SONY_)

Reklama

Reklama