Reklama

Reklama

Kluci v akci

(pořad)
všechny plakáty
TV spot

Obsahy(1)

Kluci v akci jsou pořadem, který chce divákům zábavnou formou ukázat kouzlo vaření a přípravy jídel v podání skutečných profesionálů. Nejde však pouze o suchý výčet zpracovaných ingrediencí a popis správného postupu. Rádi bychom, aby celý pořad byl pro diváky atraktivní – vaří totiž mladí kluci, kteří jsou nejen zručnými kuchaři s mnoha nápady a osobitým přístupem, ale mají navíc i dar zprostředkovat divákům potěšení ze skutečného kulinářství, a tak trochu i nespoutanost, která je vlastní jejich věku. Divák si může být jistý, že se dozví spoustu zajímavých kuchařských fíglů, triků a tipů. Proto v žádném případě neočekávejte složité receptury a nudu v kuchyni. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (213)

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Je úžasné, jak dokáže marketing a šoubyznys vzít naprosto průměrné blby odnikud a mávnutím ruky z nich udělat celebrity, i když neumí nic víc, než každý šéfkuchař v každé lepší restauraci (Babica, dement Hruška,...). Pořad jako takový je docela v pohodě, ale prostě nemůžu, kvůli výše zmíněnému, jít s hodnocením výš, protože mě to fakt sere. 25% ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Žrát se bude pořád a více či méně zdařilé pořady o vaření tu tím pádem budou ještě dlouho. Tenhle nejnovější český počin se ovšem může zařadit leda tak na konec řady těch nepovedených. Je totiž nudný a má nesympatické protagonisty. Po ukončení sledování bude zapomenut stejně rychle, jako (pa)chuť včerejšího oběda.. ()

Reklama

kubin. 

všechny recenze uživatele

Musím souhlasit s uživatelem Radek 99, protože mě to taky přijde vtipné a zábavné. Rád se podívám, když náhodně seriál zastihnu v televizi, a určitě je to lepší než většina pořadů o vaření. Líbí se mi bezprostřednost obou hlavních protagonistů, kteří vtipkují a jsou vysmátí a to mě baví. Například proto jsou oblíbenější Rady ptáka loskutáka, než suchý a nudný Přemek Podlaha se svým kozlíkem šikulou. ()

paascha 

všechny recenze uživatele

Zpočátku se to zdálo vtipné, ale připitomělé vtipy těch dvou puberťáků se přejí rychleji, než jejich pseudo znalecké pochoutky. Jediný přínos pro mou osobní kuchyni je nerezové naběrátko, které jsem viděl u nich a úplně ho miluju. Jinak jejich recepty ala kapr na špeku a roštěná s borůvkama fakt nee!! ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Než jsem začal čas od času podvečerní čas ztrácet Prostřenem nebo pozdější večerní hodiny věnovat MasterChefu, tak tu v rámci gastronomických pořadů byli dlouhou dobu pouze Kluci v akci a i když jsem o jídle věděl úplné nic (což se do teď prakticky nezměnilo), tak jsem minimálně dostával permanentní chutě na jídla všeho druhu a za to můžu pořadu děkovat i jej za to nenávidět. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Po 15 letech se v roce 2020 Filip Sajler rozhodl opustit pořad, aby se mohl například více věnovat rodině. (SONY_)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno