Reklama

Reklama

Kluci v akci

(pořad)
všechny plakáty
TV spot

Obsahy(1)

Kluci v akci jsou pořadem, který chce divákům zábavnou formou ukázat kouzlo vaření a přípravy jídel v podání skutečných profesionálů. Nejde však pouze o suchý výčet zpracovaných ingrediencí a popis správného postupu. Rádi bychom, aby celý pořad byl pro diváky atraktivní – vaří totiž mladí kluci, kteří jsou nejen zručnými kuchaři s mnoha nápady a osobitým přístupem, ale mají navíc i dar zprostředkovat divákům potěšení ze skutečného kulinářství, a tak trochu i nespoutanost, která je vlastní jejich věku. Divák si může být jistý, že se dozví spoustu zajímavých kuchařských fíglů, triků a tipů. Proto v žádném případě neočekávejte složité receptury a nudu v kuchyni. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (213)

Trucker odpad!

všechny recenze uživatele

Další z otravně nekonečného přívalu hovadin o vaření placených koncesionářskými poplatky. Tentokrát v podání dvou nesympatických "kluků", kteří vaří snobácké nesmysly, u nichž by jenom nákup surovin obvykle zahrnoval návštěvu asi tak pěti nebo šesti úzce specializovaných obchodů a samotná příprava by pak trvala zhruba tři hodiny. Navíc své výtvory odporným způsobem hodnotí s plnou pusou. ()

Sadova302b50 

všechny recenze uživatele

Proč tak málo procent? Teda za mě, když si odmyslím některé „vtípky“ protagonistů, jsou Kluci v akci rozumný a relativně užitečný pořad tohoto typu vyrobený v našich končinách. 3,5 * zaokrouhluji vzhůru z důvodu, a jak si pročítám komentáře pod sebou, nejsem v tom sama, že většina (!) recentních domácích pořadů na toto téma je buď tragická, nebo rovnou katastrofa. ()

Reklama

Korbitch odpad!

všechny recenze uživatele

Maso důkladně nakrájíme a dáme na pánev. Smažíme asi 20 minut na olivovém oleji, samozřejmě extra virgin. Formu s bábovkou vložíme do trouby a pečeme zhruba 40 minut na olivovém oleji, samozřejmě extra virgin. Vaječné bílky důkladně rozmícháme a podlejeme olivovým olejem, samozřejmě extra virgin. Tihle dva "kuchaři" neznají nic jiného, než vše mrvit olivovým sajrajtem. Olivový olej se doporučuje pouze do salátů, takže je spíše pro studenou kuchyni. Osobně jsem byl v Bulharsku a Řecku, kde se olivový olej užívá hojně, ale pouze pro studenou kuchyni. Tedy třeba na jejich specialitu Šopský salát se dává pár kapek. Nevím, jestli to tihle pánové vědí, ale olivový olej, pokud je používán ke smažení, je daleko nebezpečnější, než olej slunečnicový. Každý blbec totiž ví, že např. řízky je nejlepší dělat na sádle. Protože na olivovém oleji si je opravdu nedovedu představit. Musím se smát, když ty dva pitomce vidím do všeho lít olivový olej a jen se utvrzuju v tom, že Češi jsou národem křupanů! Dobrou nechuť! ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak na tyhle dva mám z osobních důvodů docela averzi. Jako kuchaři určitě nemusí být vůbec špatní a některé jejich díly nejen inspirují, ale i pobaví (zvláště ty ze zahraničí – Tyrolsko…), ovšem ještě z dob, kdy jsem dělal v mé bývalé práci pro zaměstnavatele natočili několik reklamních spotů, které nám neustále dokola pouštěli a jejich hláška na grilování „jsem nadržený jako sáňky v létě“ mi ještě dnes hne žlučí. Ale zpět k pořadu. Ničím extra nepřekvapí, podobně jako tucet jim podobných se drží v průměrném duchu, ale ani nějak výrazně neurazí. Ovšem z některých receptů mi bylo dost nevolno a to jsem je jen viděl na televizní obrazovce, natož abych je jedl. Ale tak každý má jiné chutě… ()

kubin. 

všechny recenze uživatele

Musím souhlasit s uživatelem Radek 99, protože mě to taky přijde vtipné a zábavné. Rád se podívám, když náhodně seriál zastihnu v televizi, a určitě je to lepší než většina pořadů o vaření. Líbí se mi bezprostřednost obou hlavních protagonistů, kteří vtipkují a jsou vysmátí a to mě baví. Například proto jsou oblíbenější Rady ptáka loskutáka, než suchý a nudný Přemek Podlaha se svým kozlíkem šikulou. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Po 15 letech se v roce 2020 Filip Sajler rozhodl opustit pořad, aby se mohl například více věnovat rodině. (SONY_)

Reklama

Reklama