Reklama

Reklama

Kluci v akci

(pořad)
všechny plakáty
TV spot

Obsahy(1)

Kluci v akci jsou pořadem, který chce divákům zábavnou formou ukázat kouzlo vaření a přípravy jídel v podání skutečných profesionálů. Nejde však pouze o suchý výčet zpracovaných ingrediencí a popis správného postupu. Rádi bychom, aby celý pořad byl pro diváky atraktivní – vaří totiž mladí kluci, kteří jsou nejen zručnými kuchaři s mnoha nápady a osobitým přístupem, ale mají navíc i dar zprostředkovat divákům potěšení ze skutečného kulinářství, a tak trochu i nespoutanost, která je vlastní jejich věku. Divák si může být jistý, že se dozví spoustu zajímavých kuchařských fíglů, triků a tipů. Proto v žádném případě neočekávejte složité receptury a nudu v kuchyni. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (213)

aluna 

všechny recenze uživatele

Náhodou! Kluci jsou podle mě sympaťáci, rozhodně nejlepší pořad o vaření, co byl v ČR stvořen (a žádný zahraniční jsem neviděla). Ty jejich "kecy", jak tady někteří píšou, mi právě vůbec dementní a trapný nepřipadaj - jsou přirozený, vtipný a normální!, což je s přihlédnutím k faktu, že toho určitě vědí o vaření hodně, ale nesnažej se nás posadit na prdel tunami cizích nonšalantních slov, kompliment nejvyššího kalibru. Má to spád a já se u toho nikdy nenudila.... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak na tyhle dva mám z osobních důvodů docela averzi. Jako kuchaři určitě nemusí být vůbec špatní a některé jejich díly nejen inspirují, ale i pobaví (zvláště ty ze zahraničí – Tyrolsko…), ovšem ještě z dob, kdy jsem dělal v mé bývalé práci pro zaměstnavatele natočili několik reklamních spotů, které nám neustále dokola pouštěli a jejich hláška na grilování „jsem nadržený jako sáňky v létě“ mi ještě dnes hne žlučí. Ale zpět k pořadu. Ničím extra nepřekvapí, podobně jako tucet jim podobných se drží v průměrném duchu, ale ani nějak výrazně neurazí. Ovšem z některých receptů mi bylo dost nevolno a to jsem je jen viděl na televizní obrazovce, natož abych je jedl. Ale tak každý má jiné chutě… ()

Reklama

kubin. 

všechny recenze uživatele

Musím souhlasit s uživatelem Radek 99, protože mě to taky přijde vtipné a zábavné. Rád se podívám, když náhodně seriál zastihnu v televizi, a určitě je to lepší než většina pořadů o vaření. Líbí se mi bezprostřednost obou hlavních protagonistů, kteří vtipkují a jsou vysmátí a to mě baví. Například proto jsou oblíbenější Rady ptáka loskutáka, než suchý a nudný Přemek Podlaha se svým kozlíkem šikulou. ()

yarca 

všechny recenze uživatele

Pořady o vaření v podstatě bytostně nesnáším. Tohle je světlá výjimka a navíc rozhodně přežiju, když mi některý díl uteče. Nicméně se mi pořad jeví vcelku inspirativní a občas jsem i něco vyzkoušela. Btw - pobavily mě komentáře typu "vaří se tam jídla, který neznám" 😂😂😂 - každej to asi máme jinak, protože mně připadá právě super to, že se naučím něco novýho... ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Žrát se bude pořád a více či méně zdařilé pořady o vaření tu tím pádem budou ještě dlouho. Tenhle nejnovější český počin se ovšem může zařadit leda tak na konec řady těch nepovedených. Je totiž nudný a má nesympatické protagonisty. Po ukončení sledování bude zapomenut stejně rychle, jako (pa)chuť včerejšího oběda.. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Po 15 letech se v roce 2020 Filip Sajler rozhodl opustit pořad, aby se mohl například více věnovat rodině. (SONY_)

Reklama

Reklama