Reklama

Reklama

Šarmantní nevidomý mladý muž Danny (Chris Pine) chce podstoupit  nebezpečný experiment: operaci mozku, která mu může částečně navrátit zrak. Mezitím co mu dělají testy, se seznámí s krásnou zdravotní sestrou z východní Indie a vášnivě se do ní zamiluje. Leeza (Anjali Jay) je však již zasnoubena a její manželství je podle tradice dohodnuto. Cítí odpovědnost a slib nesmí porušit, jinak by zneuctila svou rodinu. Danny upadá do deprese a testy přeruší. Dannyho rodina, jeho excentrická psychoterapeutka doktorka Evansová (Jane Seymourová), i oční doktor mu radí, aby pokračoval, protože je to jeho jediná šance, aby viděl. Danny je úspěšně operován. Netrvá však dlouho a ukáže se, že experiment se nezdaŕil. Nečekaná  krize mladé milence znovu spojí. (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (91)

Redík 

všechny recenze uživatele

Film sám o sobě nemá (krom pár světlejších vtipných momentů) podstatně co dát, ale vyzdvihl bych dva momenty, které výrazně zvýšily mé hodnocení. Prvním z nich je "shledání se" s rodinou a druhý je představování hrdinovy dívky jeho rodině. Tyto momenty v sobě nesou hodně emocí a něco takového bych v tomto laciném filmu rozhodně nečekal. Zbytek filmu je však celkem předvídatelný, plný klišé a řídí se dle tušeného scénáře neštastné lásky. ()

Immortal17 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem nějakou typickou teenagerovskou komedii typu "Prci, prci, prcičky"... nakonec jsem však velmi ráda za to, že to tak nedopadlo. :) Teenagerovské komedii totiž nejsou zrovna mojí krevní skupinou a dívám se na ně opravdu jen v nejvyšší nouzi. Film mě velice příjemně překvapil, je to skvěle zkombinovaný příběh, trocha smíchu, nostalgie a romantiky. A Chrisovi modré oči? Nádherné jako vždy. :) O "Paulu Finchovi" ( Eddie Kaye Thomas ) ani nemluvím, pobavil mě jako vždy. :) ()

Reklama

AndrewNewman 

všechny recenze uživatele

Ak by si tvorcovia odpustili ten prvoplánový koniec a pridali tomu trochu šťavu, filmu by to zdvihlo laťku a tým pádom by som určite šiel na štyri hviezdy. Scenáristi spolu so skvelým Chrisom Pineom totiž vytvorili originálnu romanticku komédiu, ktorá sa v vo vážnych situáciách tvari presne tak ako má a všetky tie pocity s Dannym musí prežívať každý. Rovnako ma potešilo aj obsadenie sympatickej sexi indky. Ako hovorím, škoda toho finále. Nič proti happyendom, k romatickým komédiám určite patria, ale dalo by sa s tým viac pohrať. ()

Judy24 

všechny recenze uživatele

Už jenom na základě originality tahle romantická komedie útočí na špičku ledovce. Ten nápad o randění naslepo kvůli slepotě hlavního hrdiny je geniální a dodává do filmu spoustu komických, smutných i dojemných momentů, které tento žánr, který je plný těch průměrných, nic neříkajících snímků, pozvedá na něco moc milého, neškodného a výborného na unavený večer. Samozřejmě to mělo i pár horších míst a chvíli to bylo úplně zbytečně dramatické, ale tvůrci to vždy úspěšně nadlehčili (viz. poslední scéna v nemocnici). Stačilo mi to. ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Komedia o tom, ako slepy chlapec a indicke dievca prekonali vsetky prekazky... po tom, co im vobec napadlo, ze to stoji za to. Co do romantickych komedii to vela noveho neprinasa a niektore jeho pokusy o rande so zenami rozhodne nie su tak komicke ako asi planovali byt... Chris Pine je ale naozaj KUS:) ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama