Reklama

Reklama

Lovci duchů

(seriál)
  • USA Supernatural (více)
Trailer 1
Horor / Drama / Mysteriózní / Thriller / Fantasy / Komedie
USA, (2005–2020), 247 h 25 min (Minutáž: 29–60 min)

Tvůrci:

Eric Kripke

Režie:

Kim Manners, Robert Singer, David Nutter, J. Miller Tobin, Mike Rohl (více)

Předloha:

John Shiban (kniha)

Hrají:

Jared Padalecki, Jensen Ackles, Jim Beaver, Jeffrey Dean Morgan, Katie Cassidy, Sterling K. Brown, Misha Collins, Genevieve Padalecki, Chris Gauthier (více)
(další profese)

Série(15) / Epizody(327)

Když byli Sam a Dean Winchesterovi chlapci, přišli o matku kvůli záhadné a démonické nadpřirozené síle. Jejich otec z nich proto vychoval vojáky. (HBO Max)

Videa (144)

Trailer 1

Recenze (550)

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Eric Kripke | Hudba: Jay Gruska, Christopher Lennertz | Produkcia: Eric Kripke, McG, David Nutter, Rober Singer, Kim Manners, Sera Gamble | Distribúcia: The WB, The CW | Štúdio: Kripke Enterprises, Warner Bros. Television, Wonderland Sound and Vision || Aj keď Supernatural svojim dejom možno neohúri, svojou atmosférou trošičku určite podmaní. Mysteriózne a hororové prvky fungujú na jedničku, i vďaka skvelému soundtracku. Triky sú na seriál viac než obstojné, takže ja si hovorím: Prečo nie? ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Kvalita jednotlivých dílů je velice kolísavá, stejně jako celých sérií. Nic méně v době kdy jsem to viděl poprvé se mi to zalíbilo tak, že jsem si některé díly pouštěl snad dvacetkrát. Teď už ty vhsky u mě leží jen v poličce a čekají až budu mít za pár roků zase náladu se jen podívat. Mám jen první tři série. ()

Reklama

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Škoda zbytečnejch dějovejch odboček, který seriál moc natahujou. Kvalita epizod je proměnlivá, žádná však zatím nebyla vyloženě špatná a některý jsou velmi dobrý. Že by to mělo nějakou propracovanější myšlenku o dobru a zlu se říct nedá, ale kompenzuje to docela odsýpající děj, sympatický obsazení a řekněme tradiční rozvržení úloh mužů a žen. Dobrá hudba. ()

Papekus 

všechny recenze uživatele

Je sice nefér hodnotit seriál po 10ti letech, ale ač jsem se opravdu snažil, tak jsem vydržel jen prvních sedm dílů první řady. Pak jsem to musel smazat: Nemám velké nároky a třeba takový Grimm se mi hodně líbil. Ale takto nesmyslné chování postav (teď mluvím hlavně o vedlejších postavách - tj. svědcích / obětech) jsem fakt nesnesl. ()

paulieM 

všechny recenze uživatele

Na Supernatural bych našel opravdu hodně chyb. Děj jednotlivých epizod je rozvržen vždy téměř identicky: vražda, vyšetřování, zjištění kdo to udělal, zjištění, že to bylo něco jinýho a v poslední možné vteřině zabití monstra zezadu. Mám problém s tím, že příšery, vědomy si s kým mají tu čest, místo rychlé akce s Winchesterama mrští o zeď a pak je spoutají na půl uzlu a mají potřebu jim vykládat jejich životní story. Sam a Dean jsou pořád nad věcí, jsou jako mistři světa, ale téměř v každým díle by někdo z nich zemřel, kdyby ho druhej nezachránil, hlavně, že spousta jejich známých lovců pracuje sama. V pozdních sériích je dost nelogičností a celkem mi vadí, to jak jsou klaďásci deus ex machina oživováni a narušují nějakej ten systém fungování světa živých,duchů, mrtvých, pekla, očistce, nebe atd..Ještě bych podotknul, že by seriálu vážně pomohlo, to, kdyby se občas příšery ukázaly ve skutečné podobě, ne jen vtěleny do lidí, to je taky ten důvod, proč se od cca druhé série téměř ani neleknu. Ale ani to mi nezabrání dát 5*, neboť seriál je natolik originální, že si na něm dokonale smlsnu. Herecký obsazení, včetně jednoepizoďáků funguje skvěle, humor totéž. Oblíbenci: Jo,Crowley, Dick Roman ()

Galerie (3 819)

Zajímavosti (2 237)

  • Žádný z herců ani tvůrců nepočítal s tím, že by seriál trval tak dlouho, jak dodnes trvá. Na oslavě jubilejní 100. epizody Misha Collins (Castiel) řekl, že někdo řekl: "Možná se uvidíme při oslavě 200. epizody", a každý se této myšlence smál. (GreatestFan)
  • V 15. epizodě 1. série "Benderova rodina" zazní, že Dean (Jensen Ackles) je stejný vysoký jako  Sam (Jared Padalecki), tedy 6 stop, 4 palce (tedy přibližně 193 cm). Jenže Sam je zcela očividně vyšší než Dean. (GreatestFan)

Související novinky

Lovci duchů se dočkají prequelu

Lovci duchů se dočkají prequelu

25.06.2021

Populární seriál Lovci duchů v originále pojmenovaný Supernatural se dočká prequelové série s názvem The Winchesters. Herec Jensen Ackles, jedna z hvězd původního seriálu, pak nový projekt zastřeší… (více)

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

24.09.2019

Po rebootech Čarodějek, MacGyvera a Magnuma došla konečně řada i na legendárního Walkera, Texas Rangera. Hrdina, jenž pro kop z otočky nikdy nešel příliš daleko a z Chucka Norrise učinil kultovní… (více)

Reklama

Reklama