Reklama

Reklama

Lovci duchů

(seriál)
  • USA Supernatural (více)
Trailer
Horor / Drama / Mysteriózní / Thriller / Fantasy / Komedie
USA, (2005–2020), 247 h 25 min (Minutáž: 29–60 min)

Tvůrci:

Eric Kripke

Režie:

Kim Manners, Robert Singer, David Nutter, J. Miller Tobin, Mike Rohl (více)

Předloha:

John Shiban (kniha)

Hrají:

Jared Padalecki, Jensen Ackles, Jim Beaver, Jeffrey Dean Morgan, Katie Cassidy, Sterling K. Brown, Misha Collins, Genevieve Padalecki, Chris Gauthier (více)
(další profese)

Série(15) / Epizody(327)

Když byli Sam a Dean Winchesterovi chlapci, přišli o matku kvůli záhadné a démonické nadpřirozené síle. Jejich otec z nich proto vychoval vojáky. (HBO Max)

Videa (144)

Trailer

Recenze (553)

Dever 

všechny recenze uživatele

// Production Companies: Kripke Enterprises, Warner Bros. Television, Wonderland Sound and Vision, Supernatural Films // Hneď po prvom videnom dieli som vedel, že zo Supernatural pôjdem až do posledného diela. Som spokojný s tým, aký seriál je a nemenil by som ho, pre mňa je najlepší z mysteriózne-hororového žánru. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No videl jsem jen par dilu, ale docela me to zaujalo. Takze jsem nakonec skouknul celou serii. Na jednu stranu tu neni atmosfera jak u Akt X, ale zase na druhou stranu jde v kazdy epizode o jinej pripad a monstrum vzdy vidime. A ten pribeh, co spojuje jednotlivy dily, je taky vice nez dobrej, jen je v prvni serii blbe ukoncenej. Co se tyce triku, tak nadprumer a hlavni hrdinove hrajou taky docela slusne, jen me obcas stvalo to postuchovani mezi nima, protoze to rusilo hororovou atmosferu a taky mi vadila prilisna tmavost. Vetsina dilu je fakt hodne husta a nektery, i kdyz vyjimecne, trumfnou i nejaky slusny horory. Spatnejch dilu tu je skutecne jen par, zhruba 3. Mezi mysterioznima serialama se jedna o velice peknej nadprumer a je to muj oblibenej serial. ()

Reklama

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Supernatural si mne našel pomalu, avšak o to pevněji se do mne "zakousl". Sam & Dean Winchesterové jsou vskutku sympatická dvojka a jejich dobrodružství většinou příjemně epizodní i když se každou řadou nenápadně proplétá i "hlavní" příběh, jenž je však dávkován v přesně odměřených porcích. Pokud váháte, nebojte se a směle se k Lovcům duchů přidejte. Budete velice příjemně překvapeni! ()

Lama.Lama 

všechny recenze uživatele

Skvělá herecká dvojice, doplněná dalšími výbornými herci jako například Misha Collins a podobně. Zápletky jsou zajímavé, jejich řešení je často opravdu vtipné (zvláště díky sarkasmu pana Jensena Acklese v roli Deana) a výběr songů pro jednotlivé díly je také dle mého gusta. V mých očích tento seriál nemá slabinu. ()

Eodeon odpad!

všechny recenze uživatele

//táta chtěl, abychom zachraňovali lidi a pronásledovali zlo//, zní citát ze začátků seriálu toliko omílaný v ukázkách. takže, máme tu seriál s neoriginálním námětem, nenapínavou akcí a docela chatrnými zápletkami, neschopný rozdmýchat ani v nejmenším děsivou nebo záhadami podbarvenou atmosféru. sobě navzájem i divákovi zcela odcizení hlavní /hrdinové/ představují velmi pochybný /moderní prototyp hrdinství/, kde je člověk tím lepší, čím více démonů zastřelil brokovnicí, a pojem zlo je zde nesmyslně redukován jen na démonické nadpřirozené entity, ovšem při bližším pohledu svými osobnostmi nerozeznatelné od lidí. spooky opera, kterou bych nejlépe vystihl jako nezáměrnou parodii hororu a naprosté převrácení naruby bezmála všeho, co se dalo vypreparovat z tlející mrtvoly západní mytologie. ()

Galerie (3 853)

Zajímavosti (2 224)

  • V 1. epizodě 3. řady a 11. epizodě 9. řady seriálu byl použit při natáčení stejný dům, přestože ve 3. sérii se děj měl odehrávat v Nebrasce v Lincolnu a v 9. sérii v Missouri. (Mr.Lojza)
  • Žádný z herců ani tvůrců nepočítal s tím, že by seriál trval tak dlouho. Na oslavě jubilejní 100. epizody Misha Collins (Castiel) prohlásil, že někdo řekl: "Možná se uvidíme při oslavě 200. epizody", a každý se této myšlence smál. Seriál se nakonec dočkal 327 epizod. (GreatestFan)

Související novinky

Lovci duchů se dočkají prequelu

Lovci duchů se dočkají prequelu

25.06.2021

Populární seriál Lovci duchů v originále pojmenovaný Supernatural se dočká prequelové série s názvem The Winchesters. Herec Jensen Ackles, jedna z hvězd původního seriálu, pak nový projekt zastřeší… (více)

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

24.09.2019

Po rebootech Čarodějek, MacGyvera a Magnuma došla konečně řada i na legendárního Walkera, Texas Rangera. Hrdina, jenž pro kop z otočky nikdy nešel příliš daleko a z Chucka Norrise učinil kultovní… (více)

Reklama

Reklama