Reklama

Reklama

Lovci duchů

(seriál)
  • USA Supernatural (více)
Trailer 5
Horor / Drama / Mysteriózní / Thriller / Fantasy / Komedie
USA, (2005–2020), 247 h 25 min (Minutáž: 29–60 min)

Tvůrci:

Eric Kripke

Režie:

Kim Manners, Robert Singer, David Nutter, J. Miller Tobin, Mike Rohl (více)

Předloha:

John Shiban (kniha)

Hrají:

Jared Padalecki, Jensen Ackles, Jim Beaver, Jeffrey Dean Morgan, Katie Cassidy, Sterling K. Brown, Misha Collins, Genevieve Padalecki, Chris Gauthier (více)
(další profese)

Série(15) / Epizody(327)

Když byli Sam a Dean Winchesterovi chlapci, přišli o matku kvůli záhadné a démonické nadpřirozené síle. Jejich otec z nich proto vychoval vojáky. (HBO Max)

Videa (144)

Trailer 5

Recenze (553)

Dharter 

všechny recenze uživatele

Absolutně vůbec nechápu, jak je možné, že seriál v šesté sérii kvalitou značně poklesl. Tohle poklesnutí bylo způsobené určitě ekonomickou krizí, a dále i tím, že pátá série měla vlastně plně postačující zakončení - jenže znáte to, televize CW chce vydělávat. Nyní tedy seriál slouží jako reklama na True Blood, Vampire Diaries, zvonilky (!!!!!), UAF, skřítky (!!!!!), a trpaslíky (!!!!!). _ _ _ V seriálu, kde se vyskytovaly pouze různé nestvůry, strigy, duchové, démoni, andělé, a biblické bytosti (leviatáni), něco takového je zkrátka neakceptovatelné. Ještě jednou: Neakceptovatelné. _ _ _ Naštěstí se však stalo, že tvůrci z téhle problematiky vyšli s čistým štítem do o poznání lepší série. Ta však ale zas obsahovala určité nežádoucí elementy: Klauny, jednorožce, zabíjející na základě kouzla z grimoáru, které zhmotňovalo dětské obrázky do skutečnosti. Šestá série měla sice zajímavý příběh s Luciferem, ale tu pokleslou kvalitu šesté i sedmé série nemohu přehlížet. _ _ _ Seriál ale každopádně je kult, prvních pět sérií je top, a nyní současné série (>s08) jsou již snesitelné. Díky za návrat k normálnosti! ✔ ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Lovci duchů, aneb hrůza po seriálovsku. Kdyby se jednalo o film, nemělo by to absolutně žádnou šanci zaujmout. Protože děj je takový tripovský, dva bráchově hledají taťku a tak jezdí a hledají stopy, hm. Tam, kde se zastaví se jim pod nohy připlete nějaká místní záhada a jako správní Lovci duchů ji musejí vyřešit. Z toho, co jsem zrovna napsal to musí působit dosti tuctově, ale tím kritika končí :-) Příběhy jsou fajnové a působí mnohdy skutečně strašidelně, ale nakonec je to přeci jen seriál a dobrých scén zrovna moc není. Takže se v jednom díle objeví maximálně jedna dobrá scéna. Protože se jinak jedná o takový ten seriál pro mladé, kdy na to každý bude koukat, jen proto, že zde hrají dva mladící a honí strašidla. Mno, někdo z toho může mít husí kůžu, mě se to zdálo jako mrhání času. Strašidelný seriál, který mám pár světlých chvilek, ale přesto se jedná o průměrnou zábavu. ()

Reklama

Khalesi odpad!

všechny recenze uživatele

Ani jeden z hlavných hrdinov mi nie len, že nepríde sympatický, ale ani ničím zaujímavým nevyniká.Dej je tak fádny, nezáživný, neoriginálny a klišovitý, že sledovať tých pár epizód (asi polovicu prvej série- no áno, nádej umiera posledná), bolo pre mňa nefalšovaným utrpením ! Vážne 80% ? Tak to je ľudstvo vo vačších sračkách než som si povodne myslela... ()

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Priznám sa, že som videl len niekoľko častí, ale názor, ktorý som si utvoril je viac-menej priaznivý... Supernatural je hodne atmosférická záležitosť, hoci takmer všetky časti, ktoré som videl trpeli rovnakým neduhom - nevyrovnanosťou. Niektoré boli takmer dokonalé, no našli sa aj načisto priemerné "veci". Celkovo nemôžem povedať, že ma to nezaujalo, len stále neviem, či som dostatočne motivovaný, aby som to po nociach na Markíze neprespal. ()

T2

všechny recenze uživatele

__Supernatural: kompletná 1.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $5,264,942 //počet predaných kusov 150,376║ __Supernatural: kompletná 3.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $7,041,828 //počet predaných kusov 180,606║ __Supernatural: kompletná 4.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $15,228,057 //počet predaných kusov 471,591 ║ __Supernatural: kompletná 5.sezóna▐ Tržby za predaj DVD v USA $9,454,799 //počet predaných kusov 248,876 ()

Galerie (3 853)

Zajímavosti (2 224)

  • Když se Dean (Jensen Ackles) ptá, kdo by se díval na jejich životy, Sam (Jared Padalecki) odpoví: "Nemnoho lidí." Jde o vtip narážející na věčný problém seriálu se sledovaností. (spacemaster)
  • Ve 12. epizodě 5. série poslouchá Dean (Jensen Ackles) vzkazy zanechané Samem (Jared Padalecki)  v těle Garyho (Colton James). Vzkazy jsou namluvené Samovým hlasem, i když by měl ze záznamníku znít Garyho hlas. (spacemaster)
  • Podle Jareda Padaleckiho (Sam Winchester) měla Genevieve Padalecki (Ruby) obavy vrátit se do seriálu kvůli negativnímu přijetí, které její postava obdržela. Souhlasila až poté, co zjistila, že podle scénáře si z její postavy budou dělat srandu. (spacemaster)

Související novinky

Lovci duchů se dočkají prequelu

Lovci duchů se dočkají prequelu

25.06.2021

Populární seriál Lovci duchů v originále pojmenovaný Supernatural se dočká prequelové série s názvem The Winchesters. Herec Jensen Ackles, jedna z hvězd původního seriálu, pak nový projekt zastřeší… (více)

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

Walker, Texas Ranger se dočká rebootu

24.09.2019

Po rebootech Čarodějek, MacGyvera a Magnuma došla konečně řada i na legendárního Walkera, Texas Rangera. Hrdina, jenž pro kop z otočky nikdy nešel příliš daleko a z Chucka Norrise učinil kultovní… (více)

Reklama

Reklama