Reklama

Reklama

Boží zápasník

  • Česko Nespoutaný (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nacho (Jack Black) vyrůstal v jednom malém mexickém klášteře v Oaxace a nyní v něm pracuje jako kuchař, který chce dostat toto svaté místo z finančních potíží a to díky tomu, že vyhraje Wrestlingový turnaj. Ale jak Nacho brzy zjistí v televizi to všechno vypadá méně bolestivě a tak mu nezbývá nic jiného, než do boje zapojit i taktiku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (184)

wosho 

všechny recenze uživatele

Zklamání a rozpaky,občas jsem se zasmál-ale netrhalo mě to bránice a až tak divné a šílené se mě to taky nezdálo.Teda snad pro ortodoxní katolíky je přestava mnicha-zápasníka dost ujetá,ale pro mě ne.Škoda............................viděno po druhé a musím přidat a dat ****. Sposta vítek zůstavá, ale nevím čím to je, ale na podruhé mě ten film oslovil mnohem lépe. Má v sobě nějaké kouzlo a moc krásnou kameru, hudbu a sestřičku. ()

Knuckless 

všechny recenze uživatele

Chudý příběh a celková převaha těch trapnějších fórků nad těmi ehm ucházejícími mě chvíli nutilo přemýšlet o snížení hodnocení. Nicméně já to mám bohužel tak, že když nastoupí JB, tak stačí když třeba jen ukáže pupek nebo zatne zadek- a jdu prostě do kolen. (K tomu ještě moc krásná Ana de la Reguera a musim říct že jsem v pasti úplně!) "I am Nachooooo! ..... Who?" ()

Reklama

F.man 

všechny recenze uživatele

Jack Black, ač jeho humor sedí mi skvěle, šlápl tentokrát hodně vedle. Neexistující scénář, nudné prostředí, chabé fóry... To nedokáže zachránit ani on. Abych ale nekecal, pár vtipných (velmi vtipných) momentů se v Božím bojovníkovi najde, ale jako celek prostě slabota. I don't believe in God, I believe in science. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Celkom nuda, vyslovene vtipná scéna tu nie je žiadna, človek sa pobaví maximálne na absurdnosti toho celého a samozrejme na Jackovi Blackovi, ktorý si tento film zjavne užíval. EDIT: Po náhodnom druhom zhliadnutí musím ísť s hodnotením hore - na tej absurdnosti som teraz bavil podstatne viac ako prvý krát. Veľká sláva to ale aj tak nie je. 5+/10 ()

=woody= 

všechny recenze uživatele

Zdravím ve spolek. Mistr Black bojoval statečně, ale tuhle bitvu projel na celé čáře. Snažil jsem se, poctivě se zasmál každému aspoň trochu srandovnímu fóru, leč hodinu a půl jsem strávil ve společnosti nudy! Když už se objevil nějaký záblesk Jacka komika, většinou se nikam nerozvinul, vtípek nadzvedl koutek otrávených úst a vyšuměl - a to je na sražení hlavy - i hvězdiček. Elasťáky to fakt nezachrání.. Jo a "sportovní" bych vyškrtl z hlavičky filmu...možná i to "rodinný"...možná i "komedie".. :-P Tak se mějte filmově - ale pozor na výběr filmu! ;-) Woo. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (11)

  • Figúrka na začiatku filmu, predtým, ako vidíme sa hrať malého Nacha pred kláštorom, je Nightcrawler, fiktívna postava z komiksov X-Men. (Smok)
  • Meno postavy "Chancho" v preklade zo španielčiny znamená "prasa". Meno postavy "Esqueleto" v preklade zo španielčiny znamená "kostra" (Smok)

Související novinky

Jack Black ministrem obrany

Jack Black ministrem obrany

18.05.2015

Režisér Jared Hess se proslavil komedií Napoleon Dynamit, svůj debut nicméně dodnes nezastínil. Boží zápasník ani Divnej týpek příliš kladných ohlasů neposbírali, Hessovu reputaci ale možná napraví… (více)

Reklama

Reklama