Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Haley Graham (Missy Peregrym) je 17-ročná rebelka, ktorá má rada punk a všetko, čo môže zvýšiť jej adrenalín. Nie raz sa dostala do konfliktu s okolím a autoritami. Keď však dôjde k poslednej zrážke so zákonom, dostane na výber. Trest alebo zápis na elitnú gymnastickú akadémiu vedenú legendárnym trénerom Burtom Vickermanom (Jeff Bridges). Jej neskrotný duch a žarty rýchlo otrasú prísne vedenou školou... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

mortak 

všechny recenze uživatele

Jako film to nelze hodnotit, ale protože miluji tanec, sport a pohyb, rozhodně jsem se nenudil. Přece mě jen děsí moje zkušenost z tanečního světa: když se ty dívky nedostanou na olympiádu a skončí se sportem, najdou si chlapa, který je bude živit, a VŠECHNY své sny z minulosti hodí na bedra svých dětí. Jednoduše řečeno: stanou se přesnou kopií svých maminek, které v tomto filmu ztělesňují nechápající svět dospělých (hned vedle porotců). Kéž by byl tenhle kruh někdy přerušen. ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Sportovni, holcici, gymnasticke x vlazne, trn turnaj byl trosku trapny. Filmy se sportovni tematikou tahnou, i kdyz je to o gymnastice, ktera je pro me synonimem pro neskutecnou bolest a tvrde treninky (klobouk dolu gymnastum). Hlavni hrdinka je neskutecne zajimava a hezka, i kdyz mi na zacatku strasne vadila svym frockovitym jednanim. Dej obycejny, nic prevratneho se v nem nedeje. Posledni turnaj byl dost trapny tou svou rebelii. Film, ktery plyne a clovek se u nej nenudi. ..ty jova, ze si nezlomi zada pri tech pozdravech.. ()

Reklama

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Celý film jsem se nenudila ani chvilku. Sportovní gymnastiku hodně miluju už od dětství díky filmu Nebe na dosah. Tento film se s tím nedal bohužel vůbec srovnávat. Jde vidět, že to točili v USA. Mohli si odpustit ty trapné a zbytečné scény. Celkově se to nedalo brát moc vážně. Chvílema jsem uvažovala nad 75%, ale nakonec dám jen 60% hlavně kvůli ději. ()

Paulina01 

všechny recenze uživatele

Původně jsem měla v úmyslu dát filmu jen 2 hvězdy, protože zpracování filmu je tak ŠPATNÉ, že jsem chvílemi jen kroutila hlavou. Ale po uznání, že tento film patří především do TV, kde nároky na diváka jsou směšné jsem musela uznat, že film všechna kritéria splňuje. Zkrátka a dobře nenadchne, avšak jako oddechovka na nedělní odpoledne postačí ... i když někdo bude mít tendenci přepínat kanál. 45% ()

prome 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film nevim jak hodnotit zacatek je na 2 hvezdicky prostredek na 3 a konec tak na 2.5. Je to sice komedie pro mlade ale nekdy je to i vtipne a divat se na to da takze je to ve vysledku prumerna komedie ktera nikoho neurazi ale narocnejsi publikum ani nenadchne. Proste nenarocna oddychova komedie ktera spise zaujmme mladsi publikum ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Cameo si zahrála Nastia Liukin, zlatá medailistka z OH v Pekingu. (D3VIL)

Reklama

Reklama