Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(7)

Obsahy(1)

Jedná se o cestopisný seriál, ve kterém účinkuje anglický herec Evan McGregor a jeho kamarád. Cílem těchto dvou aktérů bylo objet svět na motocyklech. Cesta začíná ve Velké Británii a pokračuje směrem na východ přes Evropu (i přes ČR) dále do Asie (Rusko, Kazachstán, Mongolsko). Dále do Severní Ameriky (Aljaška, Kanada, New York) a nakonec zpět do Velké Británie. V tomto snímku se můžete těšit na radosti i slzy, pády a nehody či krásné krajinné scenérie z Asie či Severní Ameriky. (mRKEF)

(více)

Recenze (153)

MrGregor 

všechny recenze uživatele

Jakože jsem toto veledílo zapomněl hodnotit? :) ... Co říct, jedná se o takový netradiční dokument, kterým provází dva dobří kamarádi. Možná vám to přijde zvláštní, ale v tomto "motorkovém" dokumentu nejde ani tak o motorky samotné, jde především o úžasnou krajinu a jednotlivé země - úžasné, jaké jsou mezi jednotlivými zeměmi rozdíly. Za zmínku rozhodně stojí také krátký průjezd Českou republikou a Slovenskem, co říct... i za těch 10 let jsme urazili dlouhou cestu :) ... Víte, ve svých komentářích se snažím být objektivní, také chci, aby měly nějakou vypovídající hodnotu, takže nechci jen říct, abyste se na tento dokument podívali... Takže shrnutí: Rozhodně se podívejte! :) ()

cle_men_tine 

všechny recenze uživatele

Díky tomuto seriálu se ukázalo, že Ewan McGregor je okouzlující, vtipný, inteligentní muž se srdcem na správném místě a fajn názory. Právě v takových zkouškách a vypjatých situacích poznáte charakter. Už to pro mne není chudý básník Christian, ale obyčejný chlap, i když se štábem u zadku. A ano, ach ta příroda! ()

Reklama

Javad 

všechny recenze uživatele

Toto viem pozerať stále dookola! Neuveriteľné dobrodružstvo troch skvelých chlapíkov (Hlavne Ewan je tu prirodzený a vtipný), ktorý si prejdú všetkými možnými nástrahami, aké len môže naša planéta ponúknuť a navštívia mnohé krásne miesta. Nielen pre milovníkov motoriek a cestovania! ()

Blondpipi 

všechny recenze uživatele

Je fajn vidět, že není rozdílu mezi celebritou a obyčejným maníkem co rád motorky. I herec padá z motorky, při tankování si vypláchne slznej kanálek benzínem, i on má po bodnutí hmyzem obličej jak merunu, občas si blinkne a padá na hubu únavou.... K tomu si připočtěte poznávací cestu přes Evropu a Asii spolu se dvěma sympošema a není nad čím váhat, příjemnej dokument je na světě. ()

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

"Tu je veľký problém mafia. Veľa mafie." – "V podstate hovoril, že vás tu najprv zastrelia, a potom okradnú." Ewan McGregor mi so svojím moralizovaním občas liezol na nervy, ale aj napriek tomu musím uznať, že asi nejak takto som si predstavoval "dokument" o ceste okolo sveta. Kto má rád motorky, určite chápe. Mne to teda sadlo, a dosť. Najviac sa mi páčil druhý diel, konkrétne ubytovanie u "predajcu elektroniky" Igora na Ukrajine. V jednej ruke gitara, v druhej Kalašnikov... :D ()

Galerie (5)

Zajímavosti (15)

  • Cesta začala 14. apríla 2004 v Londýne a skončila 29. júla 2004 v New Yorku. (m.a.t.o.)
  • Cestopis herecké dvojice vyšel i v knižní podobě. (fifox)
  • V roce 1997 - ještě před cestou Ewana a Charleyho - hrál Ewan v epizodě seriálu Pohotovost (od r. 1994), která měla název „The Long Way Around“. (zuza99)

Reklama

Reklama