Reklama

Reklama

Lov na boháče

  • Česko Nejsem na prodej (více)
Trailer

Obsahy(1)

Vždycky randila s muži, co měli peníze... pak potkala jednoho, co měl srdce. V nové euforické komedii, režisér Pierre Salvadori představuje paradoxní vztah mezi polomondénní ženou a zaměstnancem hotelu. Audrey Tautou a Gad Elmaleh, herci v plné formě, se obcházejí, uchvacují, manipulují se sebou a... milují se. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (99)

Zrcadleni 

všechny recenze uživatele

Mám rád Francouzské filmy i když možná ty složitější nikdy nepochopím. Mají pro mne osobité kouzlo, která se dá jen těžko popsat. Gad Elmaleh je v tomto filmu naprosto dokonalým elegánem a charakterem, která se nechá namočit do prohnilé hry Audrey Tautou. Čekal jsem kdy to praskne, ale v momentě kdy se to stalo, se zároveň vše zvrtlo v Happyending. Chtěl bych - Toužím... ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Konečne som z francúzskych novodobých komédií kvapol na niečo, čomu sa bez výčitiek svedomia dajú šlahnúť aspoň 3 hviezdy. Príjemny pohodový komediálny zážitok miestami s trpkou príchuťou pohľadu na lásku skrz peniaze. Ovšem, čo by to bolo za romantiku, keby všetko neskončilo (***Pozor Spoiler*** ) dobre. ()

Reklama

Dan 

všechny recenze uživatele

Celkem vtipná romantická komedie. Jenom tak trošku mrchoidně naivní a směřující k přílišnému happy endu. Takže pohádka pro dospělé v tom méně lichotivém smyslu :-) Skrze prezentaci hotelového životního stylu mě utvrdila ve zvrhlosti této luxusní úchylky (kterou jsem měl jako správný kritik možnost zažít na vlastní kůži...) ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Vypúlený Žán z Casablancy a príjemne pôsobiaca Tatuovaná sa hodili do tejto komédie, ktorá nemá sílené vtipy, prepláva len tak, nenudí vôbec, neuráža, no pritom stále je to príbeh obrátenej ludry. Na romantickú záležitosť to má spád a na rozdiel od amerických pop-romantických komédií ponúka upline iný štýl aj atmosféru, má svoje zvláštne čaro, ktoré neposúvajú film automaticky na úroveň nejakej funesovky, ale predsa nie je len takým obyčajným priemerom. A padla aj trefná veta ako obohatenie príslovia šaty robia človeka: „Nie je ťažké vyzerať dobre, keď máte veľa peňazí“. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Francouzi čas od času překvapí, a natočí opravdu slušnou komedii. O to ví jsem zaskočen, že tady k úspěchu stačil obyčejný motiv zlatokopectví, mile převedený jaksi genderově na druhou. Povedlo se jediné, zatímco Audrey jsem přál to nejhorší, Elmalehovi (kterého jsem nedávno hodnotit ve své recenzi na Kapitál) jsem prachsprostě fandil. Stylem a lokalitami mi to trochu připomínalo (K)lamače srdcí, i když ten je o něčem jiném. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (4)

  • V jednej francúzskej TV šou herečka a speváčka Marie Laforêt oznámila, že bude účinkovať v tomto filme. Nakoniec sa v ňom však vôbec neobjavila. (U_S_O)
  • Jean (Gad Elmaleh) sa vydáva za arcivojvodu z Edinburghu, aby pomohol Irene (Audrey Tautou). Neexistuje však žiadny arcivojvoda z Edinburghu a ani nikdy neexistoval. Existoval iba vojvoda z Edinburghu. Posledným vojvodom z Edinburghu bol princ Charles. Pri jeho nástupe na trón v roku 2023 sa titul spojil s korunou. (Arsenal83)
  • Film bol natočený v meste Biarritz v Hôtel du Palais. (Arsenal83)

Reklama

Reklama