Reklama

Reklama

Lov na boháče

  • Česko Nejsem na prodej (více)
Trailer

Obsahy(1)

Vždycky randila s muži, co měli peníze... pak potkala jednoho, co měl srdce. V nové euforické komedii, režisér Pierre Salvadori představuje paradoxní vztah mezi polomondénní ženou a zaměstnancem hotelu. Audrey Tautou a Gad Elmaleh, herci v plné formě, se obcházejí, uchvacují, manipulují se sebou a... milují se. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (99)

neo93 

všechny recenze uživatele

Příjemná francouzská komedie s Audrey Tautou v hlavní roli. Ta hraje svůdnou Iren, jenž zajímají pouze bohatí a movití muži postaršího věku, kteří by ji stále zahrnovali svými penězi, jezdili by s ní po celém světě, navštěvovali luxusní restaurace a kupovali jí všechno, na co pomyslí. To se jí docela dobře daří, až do okamžiku, kdy se čirou náhodou potká s číšníkem a barmanem Jeanem, který se do ní bezhlavě zamiluje. A ačkoli Jean nemá miliony na svém účtu, rozhodne se pro jedinou věc a to získat srdce Iren, za každé euro, které má. Snad poprvé jsem viděl Audrey Tautou v takové to roli. Její postava je opravdu nepříjemná, nesnesitelná a chamtivá, ale také neskutečně přitažlivá. Na druhé straně vidíme Gad Elmaleh, který hraje nevýrazného, naivního muže, jenž se postupně učí taktiky Iren, čímž se paradoxně dostává blíže právě k ní. Sledovat tuto dvojici bylo velmi zvláštní až neuvěřitelné, jelikož Iren ho v jednu chvíli vyždímá natolik, že Jeanovi málem nic nezbude, v druhém okamžiku už zase Jean pomáhá Iren znovu získat boháče, kterého nedávno ztratila. Rozhodně to není typický romantický film, o to ale zábavnější byl. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

5 let od Amélie se mi Audrey líbí mnohem víc, ale možná to bude filmem, Amélie mi nesedla. Zato tahle romantická komedie je něčím zvláštní, sice má v sobě prvky tuctovosti, ale já v ní vidím spíš to originální, co mě, spolu s ústřední dvojicí, bavilo. Stále se jedná spíš o snad trochu lehčí nadprůměr, ale je to bezesporu film na pozitivní náladu. 65% ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Ja sa úprimne (a hlavne chlapsky) priznám, že tento film v mojom hlave zostane kvôli prekrásnej A. Tautou. Ona je tu vo fantastickej forme (hlavne fyzicky) a je neodolateľná. Film v podstate ničím neprekvapí, pretože vieme, že ako to dopadne. Ale dvojica G. Elmaleh a A. Tautou hrá dobre, takže to ani nevadí. Osobné hodnotenie: 75% (***) ()

Greg25 

všechny recenze uživatele

Antiromantický námět, který ale v průběhu filmu začne nabírat překvapivě na romantice více než drtivá většina romantických komedií. A co víc tohle je komedie (navíc s francouzským šarmem), ne jen pouhý přídomek jak u většiny produkce svého žánru. Spousta scén je naprosto bravurních a podobně jako třeba u (K)lamače srdcí nezapomenutelná - například předstíraný telefonát pokojové služby. Výchozí situace, jakkoli je na romantickou komedii neobvyklá, je zábavná, uvěřitelná a ukazuje věci jasně bez skrupulí (nikoli naivně; svoje hrdiny představuje reálně bez příkras), a právě proto je tahle romantika jedna z nejvíce osvěžujících z poslední dekády. 85% ()

SKreyn 

všechny recenze uživatele

Zábavná, milá a celkovo podarená romantická komédia. Vo filme je skutočne okúzľujúca, sporo odetá Audrey Tautou a tiež potešil herecký výkon marockého herca, pre mňa neznámeho, ktorého meno je Gad Elmaleh. Netušil som, že sa tento film dostane do TV a ani som nemal v pláne ho pozerať, keďže do TV sa väčšinou dostane len ten slabší priemer a horšie filmy. Ale keď som si pozrel priebežné hodnotenie a herecké obsadenie, tak som neodolal a aj napriek tomu, že som vedel o slovenskom dabingu, ktorý moc nemusím a často sa im nepodarí, tak som si to predsa pozrel. Dabing bol celkom slušný. Reklám tiež nebolo veľa, tých zopár sa mi práve hodilo, aby som si odskočil a doplnil zásoby jedla, pitia a vyprázdnil obsah žalúdka. Ďakujem za tie reklamy. :D ()

Galerie (16)

Zajímavosti (4)

  • Herecká dvojice Gad Elmaleh a Audrey Tautou vyhráli společně pařížskou NJR Ciné Award 2007 v kategorii nejlepší polibek. (Roman.Ticka)
  • Jean (Gad Elmaleh) sa vydáva za arcivojvodu z Edinburghu, aby pomohol Irene (Audrey Tautou). Neexistuje však žiadny arcivojvoda z Edinburghu a ani nikdy neexistoval. Existoval iba vojvoda z Edinburghu. Posledným vojvodom z Edinburghu bol princ Charles. Pri jeho nástupe na trón v roku 2023 sa titul spojil s korunou. (Arsenal83)
  • V jednej francúzskej TV šou herečka a speváčka Marie Laforêt oznámila, že bude účinkovať v tomto filme. Nakoniec sa v ňom však vôbec neobjavila. (U_S_O)

Reklama

Reklama