Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V New Yorku bojuje proti zločinu nejen policie, ale také superhrdinka G-Girl. O jejích kouscích se cestou metrem baví manažer Matt Saunders s kamarádem Vaughnem Haigem. Všimnou si přitom brunetky Jenny a Matt, který dosud neměl u žen velký úspěch, si dodá odvahy a osloví ji. Když jí kapsář ukradne kabelku, využije příležitosti a pustí se do pronásledování. To sice nedopadne podle jeho představ, účelu je však dosaženo. Na schůzce v restauraci se Matt dozví, že Jenny je asistentkou kurátora jedné galerie, nikoli však, že Jenny je G-Girl, a když si musí odskočit, je to proto, aby nedaleko uhasila požár. Zjistí to až poté, když je unesen poskoky profesora Bedlama, který chce informace o Jenny. Dívce, která musí zachránit milenci život, když ho Bedlam pověsí na pochodeň Sochy svobody, nezbývá než se přiznat… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (397)

Damiel 

všechny recenze uživatele

Dlouhou dobu jsem nebyl s to rozklíčovat, čím vlastně Superbejvalka od režiséra Krotitelů duchů chce být. Romantickou komedií? Parodií na superhrdinské filmy? Parodií na Scary Movie (díky Anně Faris:-)? Jedno totiž podráží nohy druhému, takže ve finále ani ryba, ani rak, spíš kočkopes... Umě to jako nevýraznému civilnímu alter-egu superhrdinky vůbec nesluší, tahle ženská je kost a nesmí se z ní dělat puťka, protože jí to vůbec nesekne. Z Luka Wilsona jsem měl dlouho pocit, že sleduju odvar z 40 let panic. K tomu připočtěme všechny "nutné" ingredience hollywoodské zábavy středního proudu v čele s trapným kamarádem hlavního hrdiny, jenž Mattovi udílí "cenné" rady, jak to skoulet se ženskými... (s takovým kamarádem bych já osobně komunikoval maximálně po internetu, né ho tahal do hospody :-) Čitelné zvraty a zoufalý konec mě už vůbec nepřekvapily, spíš jsem se k provařené pointě docela pronudil. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

První tak půlhodinu jsem se docela nasmál, poněvadž mi některé vtípky připadaly fakt humorné, ale tak zhruba od třicáté minuty čím víc se to blížilo ke konci, tím to bylo trapnější a trapnější až už se to ke konci skoro nedalo snést. Luke Wilsona mám docela rád a tady mě bavil, Uma překvapila tím, že mě až překvapilo, že ze sebe dokáže dostat něco jako Jenny, no a Anna Faris... ta má strašně hezké nohy. ()

Reklama

viperblade 

všechny recenze uživatele

Zatraceně, když vidím, tu záplavu dvoj a troj hvězd, skoro se za své hodnocení stydím, ale co. Bavil jsem se a mám slabost pro Umu a Annu. Pár originálních nápadů (žralok 4ever :-)) a hned z toho máme (teda, soudě podle hodnocení ostatních jen mám) příjemnou komedii. Pro sobotní večer jako dělanou. A teď do fronty a hop hop na mě těma šutrama… :-) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V tomto nie zrovna originálnom, ani nijak významnom, snímku u mňa zafungovala kombinácia maličkostí, ktorá z neho spravila príjemný filmový zážitok. Tak predovšetkým okúzľujúca Uma Thurmanová v hlavnej úlohe. Postavu superhrdinky G-Girl, ktorá je tak trocha strelená mrcha, stvárnila výborne. O svojich hereckých kvalitách ma už dávno presvedčila. Tiež mi celkom dobre padol jednoduchý fantasy námet v štýle romantickej komédie. Spokojný som bol aj s pohodovou réžiou skúseného Ivana Reitmana. A aj New Yorkské lokácie ma potešili. "Moja super Ex" je fajn. *** ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Kdo majetnickému Clarku Kentovi s vagínou zlomí srdce, tomu budou v single-use komedii Ivana Reitmana lámány kosti.. Pan režisér mi chvílemi připadal, jako kdyby v rámci zachycení rytmu doby začal nosit čepici s dlouhým kšiltem a kalhoty s rozkrokem u kolen a pokusil se vnést ten "mladický duch" i do svého filmu, což s ohledem na jeho předchozí tvorbu lze označit za zbytečnou nedůvěru v sebe sama. Takže nakonec zůstaly jen Čelisti v obýváku, po Kill Bill další foot-fetish záběr na chodidla U.Thurman a zajímavý poznatek, že v proměnu v superženu potřebujete větší prsa, odhodit rovnátka a obarvit se na blond. Souhlasím s Enšpíglem, že téma sexuálních dovedností G-Girl zůstalo trestuhodně nedotčeno a mé všetečné otázky (Má jazyk rychlejší než počítadlo bankovek? Dokázala by Wilsonovi při orálním sexu vcucnout řitním otvorem prostěradlo i s matrací?) tak zůstaly nezodpovězeny.. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (4)

  • Natáčanie trvalo zhruba jeden mesiac. (Greenpeacak)
  • Internetová stránka (professorbedlam.com), kterou zmiňuje dr. Bedlam, ve skutečnosti vede přímo na oficiální filmovou stránku Foxu. (HappySmile)
  • Scenárista Don Payne prišiel na nápad napísať tento film pri prácach na seriáli Simpsonovci (1989), v hlave sa mu zrodilo, že skombinovať romantickú komédiu a superhrdinu je dobrá myšlienka. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama