Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nesmělý dopravní policista Roger se přihlásil do supertajného kurzu, který mu má pomoci získat lásku Amandy. Na místě zjišťuje, že cílem kurzu není získat srdce dívky, ale dostat se jí pod sukni. A účel světí prostředky - rozuměj všechny prostředky. Vedoucí kurzu Dr. P (Billy Bob Thornton) používá drsné a někdy i bolestivé metody, které jsou ovšem mimořádně účinné. Partička studentů složená z ťulpasů a nekňubů, co vždycky stáli někde v rohu, najednou zjišťuje, kde byla chyba a proč dostávali neustále košem. Z plachého Rogera se stává lev salónů. Situace se radikálně mění v okamžiku, kdy Dr. P dostane zálusk na Amandu. Nastává nemilosrdný souboj učitele a žáka. Žádná podpásovka není dost podlá a údery se rozdávají výhradně zezadu.

Režisérem filmu je specialista na komedie Todd Phillips (Starsky & Hutch, Road Trip). Rogera hraje nastupující komediální hvězda Jon Heder a Amandu Jacinda Barrett, známá z filmů Poseidon nebo Bridget Jonesová - S rozumem v koncích. Hereckou sestavu doplňují Michael Clarke Duncan, Luis Guzmán a v menší roli i Ben Stiller. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (227)

Aelita 

všechny recenze uživatele

"Co dělá krále opravdovým králem? Musí být nejrychlejší? Nebo nejsilnější? Ne. Víte, jaká zbraň je pro lva nejdůležitější? Jeho řev. Je to jeho řev, který mu umožňuje, aby si vzal to, co mu právem náleží." – poučuje studenty vedoucí kurzu pick-upu Dr. P (Billy Bob Thornton). A pokračuje: "Přátelé jsou překážky, které se staví mezi tebe a úspěch." ___ Film o nalezení důvodu pro to, bít se o něco či o někoho jako lev. Tím důvodem nemůže být nic jiného než srdeční záležitost. A tomu boji nenaučí pick-up, protože ten učí, jak si obstarat sex, nikoliv životního partnera. To, co chce srdce, je tak nepostradatelné, kdežto na to, co chce libido, se hodí přísloví – lehce nabyl, lehce pozbyl. ()

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Této komedii jsem se poměrně dlouho vyhýbal. Ani nevím proč. Z nouze jsem si jí pustil a vida, dobrý film. Není to jedna z těch ulítlých komedií, ve které jsou vtipy spíše k pláči než k smíchu. Nalezl jsem zde dostatek momentů u kterých jsem se musel zasmát (popř. alespoň pousmát). Jenda z těch komedií, která neurazí, i když nevyčnívá. ()

Reklama

Beky 

všechny recenze uživatele

Další nenáročná komedie, ktérá uleví vašim nervům, při které příjemně relaxujete a můžete úplně v klidu i fandit hlavnímu hrdinovi!!!!...jinak Thorton se možná už příliš dlouho věnuje stejnému žánru filmu…možná….ale podle výrazu tváře ve všech jeho komedií a hereckého pojetí jeho postav…. ho to zatraceně báví!!!!!...60% ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Billy Bob Thornton úplne exceluje ako zmrd učiteľ sebavedomia, kým Jon Heder iba podáva priemerný výkon (dementi mu idú lepšie). Perličkou je bravúrne cameo Bena Stillera. Problémom je nevýrazný scenár príliš často kĺzajúci po rutine. Najlepšie to vidieť na finále, kde mohla byť pomsta prepracovanejšia, no miesto toho sledujeme "napívané" scény ako cesta autom, či dialógy kto z koho. Od komédie čakám niečo iné ako napätie. ()

Ondra16 

všechny recenze uživatele

Zajímavé jak ten film umí hrát na obě strany. Happyend střídá zkáza a tak pořád dokola. Phillips asi nebude úplnej zelenáč. Billy Bob Thornton je herec jedná báseň, ale vždycky schytá takovou nesympatickou roli. Tentokrát si nemůžu stěžovat ani na dabing. A to cameo Bena Stillera? Mňam. Wolfmother nakonec tomu dali korunu. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (10)

  • Diego (Horatio Sanz) v jedné scéně řekne: "Věci se změní, cítím to", což je citace písně "Loser" od Becka. (HappySmile)
  • Omar J. Dorsey sa tu objavil na pár sekúnd v dvoch scénach a meno jeho postavy Lawrence bolo počuť v pozadí jedného dialógu. Podobným štýlom v ešte kratšej scéne sa objavil aj vo filme Road Trip (2000), kedy jeho meno nebolo priamo ani spomenuté. Jeho meno sa objavilo v úplne nesúvisiacej scéne, kedy divák ani nemohol vedieť, že sa jedná o neho. Oba filmy režíroval Todd Phillips. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama