Reklama

Reklama

W.I.T.C.H.

(seriál)
  • Francie W.I.T.C.H.

Série(2) / Epizody(52)

Obsahy(1)

Seriál o magickém dobrodružství pěti dívčích čarodějek, natočený na motivy stejnojmenného světově oblíbeného komiksu. (oficiální text distributora)

Recenze (67)

matthew.17 

všechny recenze uživatele

Seriál môjho detstva som sa rozhodol pozrieť si po rokoch a prekvapivo sa od neho nedalo odtrhnúť a musel som zhliadnuť všetkých 52 častí. Prvá séria je jednotvárna a pomalšia ale aj tak má fantastickú temnú atmosféru, príšery vyzerjaú vynikajúco a príbeh je vystavaný veľmi slušne. Zlom prichádza v druhej sérii, totálny nárez. Také intrigy a zvraty môže závidieť nejeden dnešný seriál, veľa krát som s otvorenou hubou kukal čo scenáristi ešte vymyslia, krásne sa na to pozerao, super zanimanované a postavy riešia okrem fantazijných aj REÁLNE problémy a to už sa v dnešných detských seriáloch absolútne nerieši. Palec hore. Netreba si mýliť so stupiditou pre malé kurvy WINX, toto je úplne iný kaliber. ()

ethos 

všechny recenze uživatele

Priznavam sa je to hrozne, ale tato rozpravka sa mi proste paci som zatazeni na pribehy tochto typu aj ked viem ze to nie su ziadne skvosty proste ma to bavi. Nemam rad ludi co odsudzuju tieto animaky lebo sa im nezdaju dostatocne dospele. Na druhej strane chapem ze witch nie su ziaden skvot pre mna je to nieco ako kobra 11 proste, len zabava bez posolstva bez hlbsej poenty bez skveleho scenaru proste len vcelku akcna sranda. Okrem tohu su podla mna witch celkom pekne na kreslene. Proste sa na to dobre pozera. ()

Reklama

Czernozub 

všechny recenze uživatele

No, tak tady jem byl hodně na vážkách. Ono totiž Gudaulin má pravdu že "Jde o tu nejtvrdší komerci, přímo o ztělesnění průmyslu masové kultury - naprosto se nejedná o nevinnou zábavu určenou dětem - jde o obdobu kýčovitých dospěláckých telenovel a akčních seriálů upravenou pro příslušnou věkovou kategorii, barevnou a náležitě zdynamizovanou", ale má jí i Ethos: "Proste sa na to dobre pozera." Za sebe říkám: mladší sestře to radši nepouštějte, ale jinak se můžete sami v celku dobře bavit. ()

Suzie1 

všechny recenze uživatele

Byla jsem pevně rozhodnutá pro odpad! (ano, televizní zpracování si nic jiného nezaslouží), ale jakmile jsem sem najela a uviděla ten obrázek časopisu W.I.T.C.H a vzpoměla si, jak jsem jako mladší lítala pořád do trafiky, se ptát, jestli už vyšlo další číslo a když jo, utíkala jsem s ním rychle domu, fakt mě to dojalo. Fakt. ()

tempus 

všechny recenze uživatele

Velkým plusem seriálu bezpochyby je ukončení seriálu po 2 sériích (o více teda nevím). Zaměření na holky, okolo 11 let nebrání tomu, aby mě to oslovilo nápady (třeba u boje Scotta Pilgrima proti Tedovi, jsem si vzpomněl na díl 2x19) a promyšleností. Obzvlášť závěr (poslední 3 díly) je promyšlený, kde kvalita předčí některé díly 1.série Avengers: nejhrdinové světa. Možná, by jste byli spokojenější, kdyby jste spojili Spiderman (běžný středoškolský život) a nějaký komiksový seriál s více postavami. Mínus je (holčičí) dětská postava Procházeče (a jeho matky). ()

Galerie (15)

Zajímavosti (18)

  • Ačkoliv to v seriálu není řečeno, tak zkratka jmen původních strážkyň zní "C.H.Y.K.N" - Cassidy, Halinor, Yan Lin, Kadma a Nerissa. (fiLLthe3DD)
  • Zatiaľ čo v seriáli mohli lietať všetky čarodejnice, v komikse mala túto schopnosť iba Hay Lin, a to vďaka sile vetra, ktorú ovláda. (metal.storm)
  • Jedna z hlavních postav, zelený „skřítek“ Blunk, byl vytvořen čistě pro účely seriálu a v komiksové předloze jej nenajdeme. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama