Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Advokát Ingo Lenssen se svým týmem vyšetřovatelů se specializuje na delikátní případy klientů, kteří dávají přednost soukromému vyšetřování před právním poradenstvím... (oficiální text distributora)

Recenze (394)

davidek odpad!

všechny recenze uživatele

Typicky německé oblbování diváka.Kidně bych to přejmenoval na "Blb a blci". Viděl jsem dva díly. První byl totálně debilní a uhozenej(určitě mně nikdo neuvidí když za ním půjdu 5m a široko daleko nikdo jiný nebude) a tak jsem čekal že další bude lepší, ale hodně jsem se mýlil. Asi si další díly "reality show" nechám ujít. Useknout ruce. Jestli je toto oblíbený německý seriál tak se nedivím proč jsou němci takoví. Tohle fakt zanechává následky. Jeden klad to má- myslím si o sobě, že jsem geniální. Asi si založím taky detektivní kancelář. . . . . . ()

Pakr odpad!

všechny recenze uživatele

Bohužel vznikají i taková díla satanova jako je Lenssen a spol., jehož sledovanost, dle mého názoru, převážně tvoří důchodová část našeho obyvatelstva, a proto se není čemu divit,. že i takový ODPAD se dostane na naše obrazovky a co je horší, ješte se tam udrží. Říkal jsem si, že bych mohl dát aspoň jednu hvězdu, ale ani Lenssenovi vlasy a výbuch smíchu, který následuje, když je náhodou zahlédnu v televizi, to nezachrání... ()

Reklama

dris odpad!

všechny recenze uživatele

Seriál, který od srdce nesnáším. Noční záběry tak kvalitní, že kdybych je natočil na mou kameru byly by kvalitnější. Dialogy naprosto nemyslné nevkusné a bezduché. Zápletky případu stupidní akce naprosto "neakční". Nic doopravdy není žádné plus na tomhle seriálu není nic pozitivního. Lidi pokud se máte aspoň trošičku rádi tohle nikdy nepodstoupíte já osobně radši půjdu na anální sondu než vytrpět jeden díl dokonce. Závěr 7 věci, které budu dělat radši než se dívat na sympaťáka Lenssena - Půjdu na přednášku o mužské prostatě - Zúčastním se veselého večerního maratonu s filmy Zdeňka Trošky - Navštívím sezení s Ester Kočičkovou (a dokonce ji budu poslouchat!!!) - Pustím si nějaký „vtipný“ pořad s Petrem Rychlým - Vyvěsím doma nad postel plakát Harisona Forda - Mrknu na první sérii Julie Lescautové - Uvařím jídlo podle Jirky Babicy !POZOR! a budu ho jíst! ()

TommyLeeJape 

všechny recenze uživatele

"Aby vyšetřovatelé se stavaři snáz navázali kontakt, rozdávají všem obložené žemle." nebo "Vyšetřovatelé Christian Storm a Sandra Nitková se vydávají do lesa v přestrojení za houbaře, tímto chytrým trikem se chtějí dostat na stopu krvelačnému vlkodlakovi." Ano, je to úplná stupidita, ale jednu hvězdičku za podobné hlášky (a Ingův knír) si to zaslouží. ()

snebka 

všechny recenze uživatele

Už jsem to dlouho neviděl. ale v mladším věku jsem to sledoval a celkem se mi to líbilo. Dost možná proto, že to v mých očích vypadalo reálně - na živo. Což evidentně nebylo :D. Jelikož jsem to, ale od té doby neviděl musím zanechat mé pocity z té doby a tudíž alespoň tři hvězdy (Edit 10/12 2018) 65/70 ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Přestože se v seriálu uvádí, že se případy zakládají na pravdě, není tomu tak. Postavy i děj jednotlivých epizod je smyšlený. (jurama525)

Reklama

Reklama