Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Advokát Ingo Lenssen se svým týmem vyšetřovatelů se specializuje na delikátní případy klientů, kteří dávají přednost soukromému vyšetřování před právním poradenstvím... (oficiální text distributora)

Recenze (394)

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Tento seriál může sloužit tak maximálně pro pobavení. Absurdní příběhy, které se tváří jako real, jsou opravdu k smíchu... Odpad nedávám, protože jako parodie to není úplně nejhorší a když se u toho sejde dobrá partička na gauči, tak je prostě sranda. Jo a jak se jmenuje pravá ruka Lensena? Je to myslím turek, Kurtuluš???:o) ()

Dudek odpad!

všechny recenze uživatele

Lenssen & spol. aneb další německý skvost do českých televizí. Po úspěšné Kobře 11 se nova rozhodla vsadit na další západní seriál, který zavání úspěšností. Tentokrát se jedná o dílko, které se snaží tvářit jako něco neuvěřitelně reálného. Pomocí různých skrytých kamer, cenzurovaných SPZ na automobilech a hlavně informačních okének s časem a dnem získává originální nádech jakési reality show, ovšem vše se topí v neuvěřitelně trapném rosolu. Každý díl se odehrává neuvěřitelně přímočaře a člověku dá pořádně zabrat, aby 'to' vůbec dokázal dokoukat. Navíc jsou si jednotlivé díly podobné, až se zdá, že scénárista jen přepsal dialogy a děj byl přesunut na jiné... Je to opravdu hrozné, a to jsem se ještě nezmínil o tupém komentáři mimo obraz. Děs, děs, děs, doporučuji se vyhnout širokým obloukem. 0% ()

Reklama

Balakriele odpad!

všechny recenze uživatele

A sakra! Jak tohle můžou vůbec vypustit do televize??? No vlastně, proč mě to překvapuje, když jde o NOVU... Je fakt smutný, že si tvůrci tohoto do odpadu zasluhujícího seriálu myslí, jak jím uspokojí své potenciální diváky. Ale co je ještě smutnější?!? Že se najdou tací, kteří na to opravdu koukaj!!! ()

Ashnobe odpad!

všechny recenze uživatele

"Případy" v této sérii jsou skutečně velmi zdlouhavé, nezajímavé a bez akce... navíc, pokud shlédnete více než jeden díl (doporučeno pouze psychicky silnějším jedincům), zjistíte, že všechny případy jsou rozřešeny stejným schématem - "vyšetřovatelé" vždy podezřívají někoho, ke komu ze začátku vedou všechny stopy, ale nikdy není pachatelem (asi pro vygradování atmosféry!), tím bývá většinou někdo, kdo se ve filmu jen mihne někde na začátku. Spolu se stoickým komentářem na Nově je tento pořad snažící se vyvolat pocity Reality Show opravdový odpad. ()

T-pack odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál TV Nově sedí jako prdel na hrnec. Něco tak stupidního aby člověk pohledal. Amatérské záběry (nesmyslné) a zápletka (k smíchu) mi říkají, že to má vypadat jako realita, ovšem záměr se nějak nedaří. A tak nevím, co si o tom mám myslet. Vážně se to brát nedá, nikdo tomu neuvěří a komediální je na tom akorát ta zoufalost. A nemůžu brát vážně "kriminální" seriál, jehož znělka je mírně předělaný beat od double eMa, Luise Resta a Jeffa Basse XD ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Přestože se v seriálu uvádí, že se případy zakládají na pravdě, není tomu tak. Postavy i děj jednotlivých epizod je smyšlený. (jurama525)

Reklama

Reklama