Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina turistov sa rozhodne stráviť noc strašidelnou plavbou po bažinách New Orleans. Legenda hovorí, že tam straší duch Victora Crowleyho. Victor Crowley sa narodil zdeformovaný, deti sa mu posmievali a preto bol neustále zavretý v dome. Jeho otec sa vraj raz pomiatol a rozťal mu tvár sekerou, čím ho zabil. Po tom, čo loď uviazne, sú výletníci donútení vyjsť na breh a už čoskoro zistia, že to možno nie je iba legenda, ale že sa to naozaj stalo. A možno nie úplne tak, ako im to povedal sprievodca. Je však jasné, že nie všetci sa dožijú rána. (pivo)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (197)

Radka_86 

všechny recenze uživatele

Výborný jako komedie a ještě lepší jako horor, takhle si představuju ideální hororovou komedii či komediální horor, říkejme si tomu jak chceme :-)! Ano chce to při sledování jistou míru nadsázky a nadhledu jak už tu bylo zmiňováno a neuškodil by malinko hrůznější vrahounek, protože z tohohle ošklivce vážně moc strachu nešlo, ale musím říct že jsem se vážně celou dobu výtečně bavila, nemělo to jedinou slabší chvilku a vraždy byly fakt povedené. Horký adept na nejvydařenější hovadinku jakou jsem kdy viděla. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Horor, ktorý zlyháva vo všetko, o čo sa snaží. Akože atmosféra louisianských bažín zapácha odfláknutými štúdiovými kulisami, background story kopíruje Jasonov príbeh viac než by to bolo vhodné, cameá legiend sú mdlé (Tony Todd je vyslovene trápny), slovné výmeny medzi postavami sú ako od ochotníkov, čo sa zabudli poriadne naučiť text a nazvať humor pubertálnym by bolo priveľkou chválou. Nakoniec jediné, čo vyšlo, je slušné gore. A to je sakra málo. A bolo by to málo aj v 80tych rokoch, na ktoré sa film odkazuje. ()

Reklama

zolo23 

všechny recenze uživatele

Nemám rád kombináciu horor-komédia. Buď si pozriem dobrý horor, alebo komédiu. Takto to nie je to ani ono. Kurva už som sa zamotal.......Ale v "Sekere" mi to bolo šuma-fuk, pretože tak ako som sa dobre bavil, tak ma niekedy i striaslo. "Exploiťák" jak sa patrí, mnoho striekajúcej krvi, useknutých končatín a holých ciciek :) Film netreba brať vážne a v tom prípade musíte byť spokojný. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Mordy z rodinky lukratívnych robia s Hatched (na rozdiel od drvivej väčšiny otravných americkych teen slasherov) bezbolestne pozerateľnú záležitosť. Skombinovať šialenosť Botched, krvavosť Hatchet a nadhľad a humor Cottage, tak je to priam ideálna žánrovka. Takto žiaľ ostal každý niekde na pol ceste. 55% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

S příběhem a zápletkou si nikdo moc práci nedával, ale naštěstí je to okořeněno několika povedenými kousky – buď humornými, nebo krvavými. Hatchet je hodně lehká oddechovka, u které se pravděpodobně nejvíce nasmějete, ale jde vidět, že to asi byl účel. Musel být, protože jednoduššího, odfláklejšího, poměrně nezajímavého a nudného záporáka jsem již nějaký čas neviděl. Jako kdyby se zbláznil Toxie a přešel na temnou stranu. Vyděsilo by mě to snad jen v případě, že by mi bylo zase 11 let. Chuť natočit si nějakou krvavou prdel zde byla evidentně mnohem větší, než schopnost a chuť dát té prdeli nějaký hlubší obsah. Ale možná jste tolik koziček v jednom horroru už dlouho neviděli. Jen jestli jich tam pro jistotu nemělo radši být ještě více. Bylo to fajn, ale něco tomu prostě chybělo. Asi už jsem těma jednoduchýma, bezobsažnýma, rychlokvaškovýma horrorama přesycenej. Možná bych rád zase zjistil, že když roztrhnu ten barevný obal, tak uvnitř něco bude. K dobru filmu je však třeba podotknout, že se nijak nesnažil tvářit se jinak, než jakým byl. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (11)

  • Ve filmu se sešli tři slavní hororoví herci. Kane Hodder je představitel Jasona Voorheese ze série Pátek třináctého, Tony Todd je známý jako Candyman a Robert Englund se proslavil jako Freddy Kruger z hororové série Noční můra z Elm Street.  (LION-MR.T)
  • Kane Hodder, představitel zabijáka Victora Crowleyho jednu z obětí usmrtí hodem o náhrobek. V roli Jasona Voorheese ve filmu Pátek třináctého 7 (1988).zabije jednu z obětí podobně, a to hodem o strom ve spacím pytli. (LION-MR.T)
  • Efektář a příležitostný režisér John Carl Buchler, který je odpovědný za efekty a který ve filmu ztvárnil malou roli rybáře, pracoval s Kanem Hodderem také na snímku Pátek třináctého 7 (1988). (LION-MR.T)

Reklama

Reklama