Reklama

Reklama

Andělé a panny

  • Česko Decameron: Andělé a panny (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

10 mladých Florenťanů si krátí dlouhou chvíli tím, že si vypráví dekadentní příběhy o lásce a pikantních milostných dobrodružstvích... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

linger 

všechny recenze uživatele

Podla nizkeho hodnotenia vidim, ze tento film je silne nepochopeny, a ze od nazvu "Stredoveke prcicky" niekto asi cakal vrcholne dielo talianskej renesancie prenesene na strieborne platno. Oproti klasickym "prcickam" je to pritom ovela vkusnejsie, so zaujimavym hereckym obsadenim (kvoli Haydenovi by nejedna sla do klastora...), jednoducho prijemna oddychovka s par erotickymi vtipkami a dobrodruzno-romantickou dejovou liniou. ()

DadysGirl 

všechny recenze uživatele

Dekameron v britsko-francouzsko-italské produkci... Co z toho asi tak mohlo vzejít než vtipná úchlárna... Herecky výborně obsazené, svěží, vtipné s geniálním soundtrackem (v kontrastu s obrazem)... Pobavila jsem se velmi a upřímně nechápu místní nízké hodnocení a jsem v pokušení to zvednout až na pět hvězdiček... Kněz mi přiváděl záchvaty smíchu a ještě asi nějakou chvíli bude... No a Hayden je třešničk na dortu... Takže ode mne jedno velké ano tomuto filmu! :) ()

Reklama

Morien odpad!

všechny recenze uživatele

Kristova noho, ti Američani fakt už musí být v úplným svrabu, když zfilmovávají i Dekameron jako zábavu pro týnejdžry. Nejlepčí bylo, jak na začátku Hayden utíkal před těma motorkářama a meč se mu tím jeho super tempem prohýbal v ruce. Jestli si mysleli, že dělají druhý Příběh rytíře, tak to se moc nepovedlo. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Taky nechápu, co se tu většině nelíbí. Mě to přišlo zábavný. Pěkný písničky, výborní herci a několik opravdu vtipných scén. Navíc se mi líbilo, že i v takové ptákovině se režisér Leland snaží většinu postav tak polidštit. K uvedenému obsahu. Nikdo nic nevypráví, není to žádný Dekameron. Ale jestli si mám představit příběh blížící se soft pornu s trochu košatější strukturou, tak jeto přesně takovýhle film. Navíc vtipný a docela roztomilý. ()

Yancl 

všechny recenze uživatele

Úchylné až se tomu člověk směje .. celý film je zahalen v erotickém rouše a nedává jinou možnost než sledovat přihlouplý děj až do konce. A poněvadž se autoři moc nezaobírali komickou stránkou, vznikl mix příběhů s jednoduchou pointou odehrávající se v historickém prostředí. Uštípnout kousek od každého žánru se ve výsledku jeví jako lehký odvar pomateného filmu. [43%] ()

Galerie (22)

Zajímavosti (5)

  • Bolo takmer nemožné, aby sa v 14. storočí dostal Rus do Talianska pre rozsiahle nepriateľské územia medzi dvoma krajinami. (Real Tom Hardy)
  • Všetky kostýmy boli navrhnuté slávnym talianskym módnym dizajnérom Robertom Cavallim. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama