Reklama

Reklama

Božský Evan

  • USA Evan Almighty (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Evan, bývalý televizní moderátor, je zvolen kongresmanem. Okamžitě bere rodinu a stěhuje se z rodného Buffala do Virginie. Zde vydá prohlášení, že jeho cílem a také volebním slibem je změnit svět. Poprosí Boha, aby mu s tím pomohl. Bůh ho vyslyší a nařídí mu, aby postavil archu. Evan je z toho v šoku, odmítá uvěřit, že se setkal se skutečným Bohem. Všude se mu ale objevuje číslo 614 jako odkaz k příslušné části Bible, vousy a vlasy mu začínají příšerně rychle růst. Evan je jako v kleštích, na jedné straně práce, na straně druhé archa. K tomu všemu se za ním začínají stahovat zvířata v párech. Začíná pomalu věřit, že stavba archy je tím jediným možným řešením... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (448)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

BOŽSKÝ BRUCE byl o tom jak se z lůzra stane bůh. BOŽSKÝ EVAN je o tom jak se ze prachatého kongresmana stává vousatý Noe. Vtipná má nejspíš být ta "proměna" s typicky legračními scénami (Evan se bouchá do prstu, Evana otravuje pes, Evan je pronásledován ptáky, Evan si nemůže oholit vousy atp.) a velice špatný Steve Carell rozhodně tyhle hloupé vtípky neobhájí. Ty dvě pěticípé jsou snad jen za pěkné záběry Archy, za pár hlášek Morgana Freemana, za Lauren Graham a stříbrného Hummera H2. Nikdy víc. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Risk se tentokrát nestal ziskem. Film se Stevem Carellem v hlavní roli komerčně neuspěl, a tak se z něj stal předražený spektákl, který z průměru vybočuje především armádou zvířat, především v digitálním zastoupení. Milovník fauny musí zaplesat nad tím bohatým výčtem němých tvorů. Hlavní hrdina se opět setká s Bohem s tváří Morgana Freemana, opět ho čeká několik trapasů v práci i v soukromí a největší atrakcí filmu je jeho závěrečná apokalypsa, která ovšem nebude mít vážnější dopad na svět. Ovšem divák si to až tak moc neužije. Vtipů není tolik a tahle komedie nesrší třeskutým humorem. Spíše s ním šetří. Průměrná komedie se špičkovými triky. 60% ()

Reklama

ladko 

všechny recenze uživatele

Rodinná komédia, od ktorej som po hodnoteniach očakával niečo horšie, ale nakoniec to bolo celkom v pohode. Lauren Graham je " damn sexy mama":) a Carella mám tiež v obľube(najmä z The Office), takže nakoniec sa z toho vykľula príjemná oddychovka, ktorá neurazí. Na druhej strane ani nenadchne(na to by trebalo viac "fórov"), no na priemer to stačí. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack John Debney: 1. Ready for a Miracle - LeAnn Rimes ,2. One Love - Jo Dee Messina ,3. Have You Ever Seen The Rain - John Fogerty ,4. Walk On Water - Blue County ,5. Spirit in the Sky - Plumb ,6. The Power of One - Bombshel ,7. Be the Miracle - Room for Two ,8. God Makes Stars - Hal Ketchum ,9. This Land Is Your Land - The Mike Curb Congregation ,10. Never Give Up - Tracy Edmond ,11. Revolution - Blue County ,12. Revolution - Stone Temple Pilots ,13. Sharp Dressed Man - Jo Dee Messina ,14. Sharp Dressed Man - ZZ Top ,15. Gonna Make You Sweat (Everybody Dance Now) - C&C Music Factory ,16. Have You Ever Seen The Rain - Credence Clearwater Revival , ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla bohuzel kravina. Co z toho, ze Carell je ve svy roli slusnej, Hill v netradicni roli perfektni, pribeh vcelku slusnej a triky hodne dobry, kdyz to proste neni vtipny. Nemuzu si pomoct, ale prislo mi, ze sem tvurci moc vtipu nedali a vetsinou se skladaly s Evanovo divnyho vzhledu, problemu se zviratama a ruznejma padama a urazama a me zkratka neprisli vtipny. Obcas jsem se sice krapet pousmal, ale nevzpomenu si ani na jeden vostrej vtip a ten konec byl vylozene trapnej. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (14)

  • Když Evan (Steve Carell) jede kolem kina, hrají v něm zrovna film s názvem The 40 Year-Old Virgin Mary. Snímek, kterým se Carell proslavil, se jmenoval The 40 Year Old Virgin (40 let panic, 2005). (xjane)
  • Natáčelo se od března do srpna 2006 v Kalifornii a Virginii. (Varan)
  • Malajská muslimská asociace spotřebitelů (PPIM) vyzvala k zákazu filmu kvůli tomu, že podle ní uráží islám. Generální tajemník Maamor Osman prohlásil, že film zobrazuje potopu světa jako vtipnou záležitost a charakterizuje Boha (Morgan Freeman) jako pouhého člověka, což je v islámu zakázané. Film ale v Malajsii nakonec premiéru měl, a to 23. srpna 2007. (Varan)

Související novinky

Remake Nedotknutelných našel režiséra

Remake Nedotknutelných našel režiséra

02.03.2013

Předloňský francouzský zázrak o ochrnutém aristokratovi, který najde nejen pečovatele, ale i přítele v zdánlivě asociálním černochovi, utržil ve světových kinech famózních 416 milionů dolarů. Avšak… (více)

Reklama

Reklama