Reklama

Reklama

Božský Evan

  • USA Evan Almighty (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Evan, bývalý televizní moderátor, je zvolen kongresmanem. Okamžitě bere rodinu a stěhuje se z rodného Buffala do Virginie. Zde vydá prohlášení, že jeho cílem a také volebním slibem je změnit svět. Poprosí Boha, aby mu s tím pomohl. Bůh ho vyslyší a nařídí mu, aby postavil archu. Evan je z toho v šoku, odmítá uvěřit, že se setkal se skutečným Bohem. Všude se mu ale objevuje číslo 614 jako odkaz k příslušné části Bible, vousy a vlasy mu začínají příšerně rychle růst. Evan je jako v kleštích, na jedné straně práce, na straně druhé archa. K tomu všemu se za ním začínají stahovat zvířata v párech. Začíná pomalu věřit, že stavba archy je tím jediným možným řešením... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (448)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack John Debney: 1. Ready for a Miracle - LeAnn Rimes ,2. One Love - Jo Dee Messina ,3. Have You Ever Seen The Rain - John Fogerty ,4. Walk On Water - Blue County ,5. Spirit in the Sky - Plumb ,6. The Power of One - Bombshel ,7. Be the Miracle - Room for Two ,8. God Makes Stars - Hal Ketchum ,9. This Land Is Your Land - The Mike Curb Congregation ,10. Never Give Up - Tracy Edmond ,11. Revolution - Blue County ,12. Revolution - Stone Temple Pilots ,13. Sharp Dressed Man - Jo Dee Messina ,14. Sharp Dressed Man - ZZ Top ,15. Gonna Make You Sweat (Everybody Dance Now) - C&C Music Factory ,16. Have You Ever Seen The Rain - Credence Clearwater Revival , ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, je to hodně zbytečné pokračování a dokládá to, že Jima Carreyho jen tak někdo nepřekoná (Carrelovo pitvoření bylo občas trapné). Ale dětem se to líbit bude a mně ta hodinka a půl taky příjemně utekla. Až na těch pár trapnejch vtipů, ve kterejch dělal Carrel blbý ksichty, to bylo docela i zábavný a na jedno kouknutí ideální. I když zase je pravda, že na nejdražší komedii je to asi málo. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Náhodou já jsem se docela bavil, je to vtipný, svižný a pohodový, pěkný triky a slušnej příběh, i když pravda, okoukanej. Nicméně nevim jak si mohl někdo myslet, že komedie tohohle typu, může vydělat 175mil dolarů (Netušim kam tolik prachů dali, ale do tohohle filmu určitě ne) a vratit tak aspoň to, co do toho bylo vlozený. Je to prostě takovej ten typ komedie, kterej neohromí, ale ani neurazí. Ono se asi totiž hodně spoléhalo, že do kin nažene lidi biblickej příběh a už viděli jak všichni věřící se poženou do multikin, jako u umučení krista, jenže hovno a tak je z toho finanční propadák, ale mě to filmově rozhodně neurazilo, spiš naopak sem se dobře pobavil a Steve Carell je dobrej komediální herec ()

ladko 

všechny recenze uživatele

Rodinná komédia, od ktorej som po hodnoteniach očakával niečo horšie, ale nakoniec to bolo celkom v pohode. Lauren Graham je " damn sexy mama":) a Carella mám tiež v obľube(najmä z The Office), takže nakoniec sa z toho vykľula príjemná oddychovka, ktorá neurazí. Na druhej strane ani nenadchne(na to by trebalo viac "fórov"), no na priemer to stačí. ()

Torision 

všechny recenze uživatele

No doprdele.Tak jsem viděl asi nejdražší oddychovej film historie. Kurvavole ! Jim Carrey nám ukázal, že při jistých okolnostejch je prostě nepostradatelnej a v pokračování Ólmajťáků je to hodně znát. Steve Carrel se může snažit jak chce,ale jeho grimasy se Jimovi ani nepřiblíží.Navíc filmu chybí potřebný spád. A tak se musím zeptat sám sebe. Kolik stejně dobrých - ba i lepších - komedií by se dalo vytvořit za 200 milionů? Mno,asi by se jich pár našlo. A celkový ortel? Je to horší než Božský Bruce,ale lepší než Dr.Doolitle. 55% ()

Galerie (45)

Zajímavosti (14)

  • Film sa vo svojej dobe stal s rozpočtom vo výške 175 miliónov amerických dolárov oficiálne najdrahšou komédiou v dejinách kinematografie. (genetique)
  • Filmová archa vyrostla na týchž betonových panelech, z nichž je v Los Angeles přistávací plocha pro Boeingy 747. (Siriuss)

Související novinky

Remake Nedotknutelných našel režiséra

Remake Nedotknutelných našel režiséra

02.03.2013

Předloňský francouzský zázrak o ochrnutém aristokratovi, který najde nejen pečovatele, ale i přítele v zdánlivě asociálním černochovi, utržil ve světových kinech famózních 416 milionů dolarů. Avšak… (více)

Reklama

Reklama