Reklama

Reklama

Prázdniny pana Beana

  • Velká Británie Mr. Bean's Holiday (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Pan Bean vyhraje v dobročinné loterii týdenní pobyt na Riviéře a videokameru, kterou má natočit všechny svoje zážitky. Nadšeně se vydá na cestu. Původně chtěl na Francouzské riviéře pouze nachytat trochu bronzu a pár dní si odpočinout. Trable začnou už při přestupu v Paříži, kde Bean způsobí, že ruský filmový kritik nestihne vlak do Cannes, ve kterém sedí jeho malý syn. Pan Bean se chlapce v návalu soucitu ujme a pokouší se s ním dostat různými dopravními prostředky za otcem na filmový festival. Život věčného smolaře nešetří a v podstatě pohodová cesta se změní na sérii zmatků, nehod a katastrof, které vyvrcholí neplánovaným promítáním jeho peprného deníčku. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (609)

mzss1 

všechny recenze uživatele

Je to trochu slabší než jsem čekal, je zde dost vtipů, ne všem se ale zasměju a navíc mě štvalo, že některé scény jsou vytaženy z krátkých klasických dílů o Beanovi. Jinač to byla celkem slušná komedie, potěší herci Willem Dafoe a Karel Roden. Hudba dobrá. Nejlepší scénou bylo jak Bean obědval. 74% = **** ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Veľmi veľký nepodarok v ktorom je problém napočítať vydarené humorné scény aj na jednej ruke. Postavu Mr. Beana mám zo seriálov veľmi rád a Atkinsonova mimika je geniálna, v tomto prípade je však okrem iného otravná už aj ona. Absolutne sa nehodiaci casting (Roden, Dafoe a všetci) a úplne debilné nápady (malý otravný chlapec a Beanova niečo ako frajerka). Pochváliť môžem len scénu s pomalou motorkou, ktorá bola geniálna. Inak však veľký trápny fail. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Jo a jo a jo, tohle můžu. Díky opět skvělým Rowanu Atkinsovi sem se nenudil ani na chviličku, ba co víc, úžasně sem se bavil. Jeho cesta na pláž je fakt nabitá nejrůznějšíma fórkama a některý z nich jsou skoro až geniální. Sice jě tady Bean až trošku moc retadovanej, ve velký filmový katastrofě na tom byl líp, ale nijak to filmu neškodí. Takhle sám táhnout komedii dokáže fakt asi jenom Atkinson a když se k jeho grimasám a pohybovým kreacím přidá slušnej příběh s příjemným obasezením a skvělá svižná muzika, tak nemůžu jinak než za 5. Taky potěší Roden v jedný z vedlejších rolí, ale ne zas tak moc vedlejší. Tenhle film mi fakt dokonale zved náladu o 100% a o tom by to mělo být ()

hladass odpad!

všechny recenze uživatele

Naprostá zrůdnost bez jakéhokoliv děje, ve které se Rowan Atkinsom pitvoří asi desetkrát více než je u něj obvyklé, ale vtipné scény jaksi nepřicházejí a divák se zpočátku nudí a s postupujícím časem je mu už jen trapně... Mr. Bean by se měl držet krátkých vtipných scének, které mu jdou nejlépe a u kterých děj nepotřebuje, protože jeho prázdniny jsou ještě hořší než Největší filmová katastrofa... ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Že toto filmové pokračování bude horší než Nejhorší filmová katastrofa jsem nečekal. Bohužel jsem se během celého filmu skoro vůbec nezasmál a všechny situace mě přišli dost kýčovité, předvídatelné a špatně načasované. Naštěstí se na scéně objevuje Willem Dafoe, který mě svým uměleckým filmem dost rozesmál, což je docela smutné, že pouze tento okamžik filmu mě připadal povedený. Spíše mě připadalo, že tvůrci více spoléhali na grimasy R. Atkinsona než na zajímavé situace, které dělali seriál výborným, takhle z toho vznikla jedna velká nudná podívaná. Já hodnotím 1,5 hvězdičky… ()

Galerie (34)

Zajímavosti (27)

  • Rowan Atkinson (Bean) prohlásil, že tenhle film bude poslední, ve kterém se objeví postava Beana. (Bauer)
  • Náklady na výrobu byly v přepočtu přibližně 25 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Přestože Max Baldry (Stepan) mluví rusky, v ruské verzi byl nadabovaný jiným rusky mluvícím hercem. (MultiTobi)

Reklama

Reklama